Nosfer Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witajcie Specjalne dla świeżaka
hornet Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ładnie się tydzień zaczął niezły zestaw. Coś można wybrać :gwizdanie:
Buba Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 czopki kto ma jakies rabaty, znizki, promocje, upusty w ASO? potrzebuje jedna ori czesc
MoorPH Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Siema Znowu się zaczyna! Źle Ci?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 10:20_________________________________________________ fajne d*py Nie to co na Torwarze :polew:
Kolkov Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 :laghing2: :laghing2: Stoi w kolejce Matka z małym dzieckiem. Dziecko krzyczy – mamo, mamo chce mi się jeść i pić! Matka – uspokój się synku. Dziecko – mamo, mamo ale chce mi się jeść i pić! Matka – nie teraz, nie przeszkadzaj mi! Dziecko – No ale mamo, mamo chce mi się jeść i pić!!! Nagle z tyłu odzywa się gościu - Niech pani kupi dziecku arbuza to się naje i napije! Na to matka do niego – niech pan sobie zwali konia stopami to sobie pan porucha i potańczy!!
Reggi Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Siema Zwierzaki Dobre dupcie..coś by wybrał.
Reggi Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 W sensie ..ostatni będą pierwszymi ?
Nosfer Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Widzicie czego się młodzież uczy !! Kiedyś w drugim poście pytali o Vag-a, dzisiaj wklejają gołe d*py !!
antalek1 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 "Jeśli wejdziesz pośród wrony musisz krakać tak jak one"
Nosfer Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 "Jeśli wejdziesz pośród wrony musisz krakać tak jak one" Będą z Ciebie ludzie
Aydaho Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 trzeba mieć fantazję http://www.youtube.com/watch?v=p6EJfM59ZO4&feature=player_embedded
_Solar_ Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 MoorPH Ciebie nie widziałem ale chyba Twoją furę jeśli to byłeś Ty a czy przypadkiem nie masz antenki na klapie bagaznika
moskal Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 trzeba mieć fantazję dobre[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 15:44_________________________________________________ MoorPH Ciebie nie widziałem ale chyba Twoją furę jeśli była w damskim różowym kolorze to na pewno on
Rekomendowane odpowiedzi