Lookier Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 bedziemy czekac w piatek ta, jasne... chyba szczekac do miski :twisted:
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 lookier przywitanie masz gwarantowane na miejscu
Lookier Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 lookier przywitanie masz gwarantowane na miejscu kurna, nie moge sie doczekac piatku...
poziek Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 loosen up your buttons Lookier czy ktoś jeszcze poza Adamoo zabiera narty/dechy?
adamooo Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 no własnie..bo jak nikt nie zabiera to ja też nie Olewam sprawe i tyle..jak coś to się pozyczy sprzęt :-)
Lookier Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 no własnie..bo jak nikt nie zabiera to ja też nie Olewam sprawe i tyle..jak coś to się pozyczy sprzęt :-) Daj spokoj ze sprzetem. Na miejscu cos zorganizujemy.
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 no my z oniaczem juz mamy zapakowane nasze jabluszka do kombi takze rzadzimy na stoku
Lookier Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 no my z oniaczem juz mamy zapakowane nasze jabluszka do kombi takze rzadzimy na stoku O nie! To jak tak, to ja zabieram swój worek po nawozie wypchany słomą i będę szybszy
ono Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja będe nawalony latał po stoku bryką hyhyhy w końcu Burmistrz pozwolił .
Norbi Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Norbi, ja Ci powiem smutna prawde. Dzisiaj jeździłem S4 avant Adasia - podobno miales od niego brac. I powiem Ci ze w porównaniu z jego, to ten Twoj wcale nie jedzie. Juz nie wspomnę o gwiździe turbin ktorego u niego nie ma a u Ciebie... sam wiesz... W koncu to K03 a ta wcale nie powinna gwizdać Po pierwsze primo jak Ty ze mną jeździłeś miałem kłopot z turbiną która się wyłączała.Po drugie primo :biggrin: chyba jeździliśmy z innymi Adasiami, bo identycznie mu turbiny gwizdały, co do mocy to on ma 340 KM, a ja na dobrą sprawe nie wiem ile, bo to że jest wpisane w briefie 316 to nic nie znaczy. Tak wiec nie mam pojęcia o co Ci kamanuje :confused: Tak na marginesie Grześka Staszewskiego to niebieskie ścierwo też identycznie gwiżdze... to już trzy, sory sześć złych K03 tak kolego
spanky Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 bedziemy czekac w piatek ta, jasne... chyba szczekac do miski :twisted: bedziemy pic z kieliszkow ... chyba ze ja o czyms nie wiem .... :twisted:
wit.s Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 bedziemy pic z kieliszkow ... A po piciu z kieliszków będzie szczekanie do miski no chyba, że ktoś nie trafi, to naszczeka na podłogę czy ktoś jeszcze poza Adamoo zabiera narty/dechy? Jakbym miał tobym zabrał. Na miejscu jest full wypożyczalni (cena bodaj ok 30 zeta za dzień?) to chyba nie warto targać ze sobą (ewentualnie buciory cobyś w cudzych grzybach nie chodził :biggrin: ). Poza tym: - w piątek impra do rana - w sobotę zbiórka o 14,30 no jakoś powątpiewam w zbyt aktywne szusowanie. Tzn oniak na pewno prawdę mówi (że ma specjalne pozwolenie burmistrza :biggrin: )
Norbi Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Norbi wielkie dzięki za przejażdżkę naprawdę to lata rules Nos problemos amigos
poziek Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 w czwartek będę mógł dopiero o 18 wyjechać z wawy... Może to i dobrze, będa swoim bzykiem na zlocie :twisted:
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 uuu to w takim razie nie wiem czy adas da rade za oniaczem
poziek Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 w taskim razie pewnie Adasia dogonie :twisted:
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 w taskim razie pewnie Adasia dogonie pewnie tak bo to wiesz zwykla oska a tam sniegu po pachy
poziek Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 chyba tylko tu : http://narty.onet.pl/295914,kamery.html
wit.s Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 chyba tylko tu : Byłoby fajnie-cośby się jednak na dechach może pośmigało. Chociaż coś podejrzane te widoki, bo w Ustroniu na Czantorii pasą się barany http://narty.onet.pl/407357,kamery.html a to przecież niedaleko.
poziek Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 chyba tylko tu : Byłoby fajnie-cośby się jednak na dechach może pośmigało. Chociaż coś podejrzane te widoki, bo w Ustroniu na Czantorii pasą się barany http://narty.onet.pl/407357,kamery.html a to przecież niedaleko. no te mega lipa... trudno, bedziemy grali w piłke i siedzieli na saunie
Rekomendowane odpowiedzi