lukaszr Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 "Ja bardzo lubię jeździc po Warszawie, ale niestety kierowcy na naumerach WPR są najgorsi." Taka prawda, szczególnie tacy z okolic Nadarzyna :naughty:
Al_Capone Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 wogóle z "R" w tablicy. ci z WR też masakra
Buba Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 wogóle z "R" w tablicy. ci z WR też masakra Ej :bicz3: Ja mam dwa R :ranting1:
Nosfer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 "Ja bardzo lubię jeździc po Warszawie, ale niestety kierowcy na naumerach WPR są najgorsi." Taka prawda, szczególnie tacy z okoli Nadarzyna :naughty: Są najszybsi Kiedyś babka przypakowała mi w bok (zjechała z lewego na prawy w momencie jak Ją mijałem), po czym depnęła, no i przez skrzyżowania musiałem ją gonić. Tłumacząc się Policji mówiła "Zobaczyłam czarne Audi na numerach WPR i stwierdziłam, że chcą mnei zepchnąć z drogi !! Więc uciekałam !!" :good: Ja mam dwa R :ranting1: Ale to nie o to chodzi.. Brygada RR to co innego..
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Przewidzieli, że urodzi się taka pała serowa jak Moskal, którą trzeba będzie tłamsic jak ja pukałem laski w kakaowy ślip to ciebie jeszcze chłopcze, kogut po gnojowniku za pindola tarmosił
Buba Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Moskal czemu zmieniles wiek ?? ?? przeszedles jakas kuracje w weekend
Al_Capone Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 jak ja pukałem laski w kakaowy ślip to ciebie jeszcze chłopcze, kogut po gnojowniku za pindola tarmosił :oklaski: :oklaski: :oklaski: Piekne słowa... ;( aż się wzruszyłem ;( Wieszczu! Jeszczu!!
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Moskal czemu zmieniles wiek ?? ?? przeszedles jakas kuracje w weekend byłem na botoxie
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Przewidzieli, że urodzi się taka pała serowa jak Moskal, którą trzeba będzie tłamsic jak ja pukałem laski w kakaowy ślip to ciebie jeszcze chłopcze, kogut po gnojowniku za pindola tarmosił :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Przewidzieli, że urodzi się taka pała serowa jak Moskal, którą trzeba będzie tłamsic jak ja pukałem laski w kakaowy ślip to ciebie jeszcze chłopcze, kogut po gnojowniku za pindola tarmosił Mając osiem lat to co najwyżej Ty mogłeś byc pukany w kakawy ślip na tyłach plebanii przez starszego ojca imieniem Przybysław Oaza nie wyszła Ci na dobre..rysa na psychice została..a o głośnym pierdzeniu możesz jedynie pomarzyc
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Przewidzieli, że urodzi się taka pała serowa jak Moskal, którą trzeba będzie tłamsic jak ja pukałem laski w kakaowy ślip to ciebie jeszcze chłopcze, kogut po gnojowniku za pindola tarmosił Mając osiem lat to co najwyżej Ty mogłeś byc pukany w kakawy ślip na tyłach plebanii przez starszego ojca imieniem Przybysław Oaza nie wyszła Ci na dobre..rysa na psychice została..a o głośnym pierdzeniu możesz jedynie pomarzyc moja reakcja na wpis raggusia:
MoorPH Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Jak tak dalej pójdzie, to za pół roku będziesz niebieskim! To niedlugo nie bedziemy musieli placic mandatów [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 11:30_________________________________________________ Śnieg stopniał to i Boberka już nie ma
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Mając osiem lat to co najwyżej Ty mogłeś byc pukany w kakawy ślip na tyłach plebanii przez starszego ojca imieniem Przybysław Oaza nie wyszła Ci na dobre..rysa na psychice została..a o głośnym pierdzeniu możesz jedynie pomarzyc od urodzenia jestem antychrześcijański więc nie grozi mi "oaza" itp. ale widze że obcykany jesteś [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 11:36_________________________________________________co oznacza na fisie zółte kółko i po trzy kreski z lewej jak i prawej strony ???? a4 b6
hornet Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 co oznacza na fisie zółte kółko i po trzy kreski z lewej jak i prawej strony ???? a4 b6 Klubowiczu :szukaj: milion razy pisane. A jak nie znajdziesz to do instrukcji. (można zjechać moda to dlaczego nie użytkownika w końcu kiedyś też się nim było i nic to nie dawało :polew: )
MoorPH Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ja mam dwa R :ranting1: Wrr??
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Klubowiczu :szukaj: milion razy pisane. A jak nie znajdziesz to do instrukcji. (można zjechać moda to dlaczego nie użytkownika w końcu kiedyś też się nim było i nic to nie dawało :polew: ) coś mam zablokowane i nie widze działu "elektryki" hebelki a konkretnie ??? klocki ??? ich koniec ???
hornet Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 coś mam zablokowane i nie widze działu "elektryki" Może boją się modzi że popsujesz i nie masz dostępu
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Może boją się modzi że popsujesz i nie masz dostępu pewnie tak
MoorPH Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Może boją się modzi że popsujesz i nie masz dostępu pewnie tak
Rekomendowane odpowiedzi