Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 OK to już bądź tak miły i mu odpisz za mnie skoro znowu mu grzebiesz w PW :naughty: a co mam odpisać tej nowej lasce co do ciebie pisała ?? będziesz urabiał czy sobie ją odpuszczasz ? niee no - ustawiaj ją na wieczór, ciachniemy ją na 2 baty - może Moskal wpadnie
krzyniek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 OK to już bądź tak miły i mu odpisz za mnie skoro znowu mu grzebiesz w PW :naughty: a co mam odpisać tej nowej lasce co do ciebie pisała ?? będziesz urabiał czy sobie ją odpuszczasz ? niee no - ustawiaj ją na wieczór, ciachniemy ją na 2 baty - może Moskal wpadnie normalnie to bym napisał że jak i moskal to na trzy no ale nie wiem jak tam z moskalem jest :polew:
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 niee no - ustawiaj ją na wieczór, ciachniemy ją na 2 baty - może Moskal wpadnie Moskal dzisiaj nie może - zastąpię go
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 oczywiście , a następne kroki kierujemy w Lubelskie :naughty: :naughty: Niech kroczy..butelkie schłodzem
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 niee no - ustawiaj ją na wieczór, ciachniemy ją na 2 baty - może Moskal wpadnie zapytaj czy zwali mi konia doopą ???? no ale nie wiem jak tam z moskalem jest jest bosko Moskal dzisiaj nie może - zastąpię go Moskal zawsze może
Al_Capone Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Cytat: moskal Dzisiaj o 12:01 Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem Poźka , też mnie wkurzał , wrzucał moje wypowiedzi z klubowego na ogólny , nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło Braterstwo miecza... Jakie ro piękne P.S. Czy przybliżyło was... skrzyżowanie miecza? :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 niee no - ustawiaj ją na wieczór, ciachniemy ją na 2 baty - może Moskal wpadnie Moskal dzisiaj nie może - zastąpię go dobra .. wymyj tylko łinczestera żeby serek na zębach nie został
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 zapytaj czy zwali mi konia doopą ???? masz to jak w banku, partnerze
Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 zapytaj czy zwali mi konia doopą ???? masz to jak w banku, partnerze :polew: all u need is loove tam tara ra ra all u need is loove ......
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 zapytaj czy zwali mi konia doopą ???? masz to jak w banku, partnerze :polew: :polew: :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 zobaczcie to - musisz go mieć
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 zapytaj czy zwali mi konia doopą ???? masz to jak w banku, partnerze :polew: all u need is loove tam tara ra ra all u need is loove ...... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 brzydale Przez Was kawy spokojnie wypić nie moge bo ze śmiechu nie wyrabiam... :polew: http://www.youtube.com/watch?v=NzJ2NKp23WU
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 tym nie poszło :kox: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Stare ale szybki jest :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi