Lukas Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 zawsze sa jakies ciekawe ewenementy slimak jak slimak ale Bialy to w sobote pokazal swoje prawdziwe oblicze
poziek Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Biały opierdzielił kelnerke za zimne placki w ostatniej knajpie
T-żółw Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 fajnie, że wszyscy wrócili cali, zdrowi i zadowoleni z wyjazdu
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Biały opierdzielił kelnerke za zimne placki w ostatniej knajpie to chyba ta sama co ono powiedzial ze ma stanik rozpiety
wit.s Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 fajnie, że wszyscy wrócili cali, zdrowi i zadowoleni z wyjazdu Szkoda, ze nie wszyscy byli - dobra nie cisnę tematu niepotrzebnie, rozumiem, że sie nie dało. :frown: Uuuuch.Dopiero dotarłe do roboty.Cały czas jeszcze lekko wracajacy do życia. Troche żałuję, że nie wracaliśmy razem, ale ... wtedy pieprzyłbym się jeszcze tydzień bez centr zamka, a tak - odebrałem, działa, jestem happy, a Helmut rano pojegał do Andrzeja z Diag. coby rozrząd robić. Teraz nerwowo czekam i modlę sie coby w ciągu dnia NIE zadzwonił (umówiliśmy się, że przekreci, jak będzie jakiś probem ). Na jutrzejszego spota - Corollką :biggrin: [ Dodano: 05-03-2007, 10:42 ] A! Nie macie pojęcia, jak oniak zapunktował, jak powiedział mojej kobiecie per "żona" (że niby moja, oczywiście, a nie oniaka :twisted: )
Norbi Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a Helmut rano pojegał do Andrzeja z Diag. coby rozrząd robić. Teraz nerwowo czekam i modlę sie coby w ciągu dnia NIE zadzwonił (umówiliśmy się, że przekreci, jak będzie jakiś probem ). Ooooo nie mam co robić to może podjade z ciekawości obejrzeć wymiane w AKN-iku, to sie szepnie Andrzejowi żeby dorezał tam ze sto kuni Wit,s-owi [ Dodano: 05-03-2007, 11:18 ] Będzie Andrzej zdejmował dekle zaworowe, coby zerknąć na wałeczki
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 moze lepiej nie bo nie wiem czy wit ma takie pojemne wiadereczka jak sebmis
wit.s Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Będzie Andrzej zdejmował dekle zaworowe, coby zerknąć na wałeczki eeeeeeeeeeeeee.... nie wiem, znaczy sie - chyba nie. Powiedział, że jak wszystko bedzie wyglądało czysto i OK, to nie, ale tak mocno zaufałem Twojej opinii i samemu Andrzejowi, że zwracałem tylko uwagę na słowa klucze:"wymiana pompy wody" "blokowanie czegośtam, a nie malowanie markerem" "wymiana czegośtam, bo niedrogie, a jak się w przyszłości wysypie to znowu trzeba będzie wszystko rozbierac" "ori części" i nie skupiałem się za bardzo na kwestiach technicznych, na których i tak niewiele się znam. Mam taki zwyczaj, ze po wszystkim bardzo szczeółowo staram się dopytać. :biggrin:
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 wit.s przyznaj się, że nie byłeś w stanie jeszcze się na tyle skupić co mówił Andrzej... jeszcze ze dwa dni będziesz dochodził o siebie
wit.s Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Co prawda, to prawda. Zawsze mam długi okres inkubacji, a w czoraj jeszcze realtywnie wczesny wyjazd i cały czas za kólkiem. Nota bene foch był straszliwy, bo prawie cały czas były okolice dwóch paczek :twisted:
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a w czoraj jeszcze realtywnie wczesny wyjazd i cały czas za kólkiem bo wit trzeba bylo "myslec logicznie" i pojechac z nami a pompke poczta wyslac mamy kilka nowych zwrotow do nauczenia po tym Zlocie a jutro spot z mon cheri
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 "myśl logicznie" by Klaudyna "olej kujawski" by Ono "poproszę trzy fotele, za***iste" by Ono "eyyy" by Lookier "zaraz wpada Harry Brown" by Adamooo "
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Harry Brown a kto to jest ten harry bo glosno bylo o nim w czwartek i akcja z kwiatkami
skubidubi Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 te ale co sie stało ze Skubim bo rano go widzialem a potem juz nie Ledwo dojechałem... w domu mierzyłem temperaturę i miałem 39,4 dogorywam... Dziś diagnoza ANGINA ! Kurde miałęm się zabawić i tak było, ale z dziećmi w pokoju :frown: Pomimo choroby uważam że było super
Al_Capone Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ANGINA ANGELINA??? A mialy cie dzieci pilnowac... :twisted:
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 no rano w niedziele wiktorie jeszcze widzialem ale pozniej to nie ale fakt cora go pilnowala
Norbi Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Będzie Andrzej zdejmował dekle zaworowe, coby zerknąć na wałeczki eeeeeeeeeeeeee.... nie wiem, znaczy sie - chyba nie. Powiedział, że jak wszystko bedzie wyglądało czysto i OK, to nie, ale tak mocno zaufałem Twojej opinii i samemu Andrzejowi, że zwracałem tylko uwagę na słowa klucze:"wymiana pompy wody" "blokowanie czegośtam, a nie malowanie markerem" "wymiana czegośtam, bo niedrogie, a jak się w przyszłości wysypie to znowu trzeba będzie wszystko rozbierac" "ori części" i nie skupiałem się za bardzo na kwestiach technicznych, na których i tak niewiele się znam. Mam taki zwyczaj, ze po wszystkim bardzo szczeółowo staram się dopytać. :biggrin: Pozytywnie :biggrin:
wit.s Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Pozytywnie YES! Aż mi delira na chwilę przeszła :biggrin:
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a kto to jest ten harry bo glosno bylo o nim w czwartek i akcja z kwiatkami a to kumpel Adamoo, jego sie pytaj Ledwo dojechałem... w domu mierzyłem temperaturę i miałem 39,4 dogorywam... Dziś diagnoza ANGINA ! Kurde miałęm się zabawić i tak było, ale z dziećmi w pokoju Pomimo choroby uważam że było super stary martwiliśmy sie o ciebie
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nie no teraz to harry bedzie kultowa postacia u nas
Rekomendowane odpowiedzi