Reggi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Zrób mu kupę na maskę i dopisz " bo kupa jest dla kupy " Yo
poziek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Zrób mu kupę na maskę i dopisz " bo kupa jest dla kupy " Yo dobre
Korzeń Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jak to miał? klucz francuski i siup po lakierze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: (żartuje)
.i.KALI.i. Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 klucz francuski i siup po lakierze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: (żartuje) no tak, jesien jest, gałęzie spadają i nawet się człowiek nie obejrzy jak lakier porysowany
MRoger Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Siemka ... typ mi dziś wjechał paskiem ... zarysowany cały bok wie ktoś jak sytuacja z OC sprawcy w HDI wygląda.
Al_Capone Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Siemka ... typ mi dziś wjechał paskiem ... zarysowany cały bok wie ktoś jak sytuacja z OC sprawcy w HDI wygląda. Ja robilem Corse z OC z HDI jak babka mojej M. wyjechala i oikazalo sie spoko i bezproblemowo. Jedyma c**jnia, ze musialem az na KEN zapier.. i postac w kolejce. W allianz zostawiam w ASO kluczyki i nic mnie nie obchodzi
Reggi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Poziek...wrócił Twój ulubieniec ..Daymoon :polew: :polew: Tylko teraz działa pod innym kryptonimem
poziek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Poziek...wrócił Twój ulubieniec ..Daymoon :polew: :polew: Tylko teraz działa pod innym kryptonimem wiem, napastuje mnie na PW
Reggi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 wiem, napastuje mnie na PW I co ulegniesz mu ? :polew:
poziek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 wiem, napastuje mnie na PW I co ulegniesz mu ? :polew:
moskal Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Poziek , zayebisty masz podpis
Aydaho Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Poziek , zayebisty masz podpis już się nie chwal - ale udało Ci się
Reggi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Poziek , zayebisty masz podpis Ja to bym się w życiu nie odważył posuwac jednej pany, żeby moje jajka dotykały Poźka jajek ( w przypadku kiedy ty jedziesz w vadżajnę, a drugi sadza łinczestera w czarną otchłań kakaowego oka ) :polew: :polew:
moskal Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Ja to bym się w życiu nie odważył posuwac jednej pany, żeby moje jajka dotykały Poźka jajek gupi jesteś i sie nie znasz :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Ja to bym się w życiu nie odważył posuwac jednej pany, żeby moje jajka dotykały Poźka jajek gupi jesteś i sie nie znasz :kox: :kox: A Ty jesteś zboczony, niewyżyty i w ogóle i w ogóle
Al_Capone Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dla mnie tzw. "żły trójkąt" jest nie do przyjęcia
moskal Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dla mnie tzw. "żły trójkąt" jest nie do przyjęcia gupi jesteś i sie nie znasz kox kox kox kox kox A Ty jesteś zboczony, niewyżyty i w ogóle i w ogóle A twój ojciec jest na liście Wildsteina :polew: :polew:
poziek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Właśnie Ragguś A w ogóle to twoja stara miesza bigos łokciem
Rekomendowane odpowiedzi