spetsnaz Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ja mam termometr pomiędzy zegarami
moskal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Brzydki śliczny ja mam termometr pomiędzy zegarami ja też , i czujnik pod zderzakiem :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 zamontowałeś wagę w siedzenie ? czujnik ścisku w kierownicy
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 fiuuuuuuu To jak złapiesz za cyca, to chyba tylko raz
moskal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 To jak złapiesz za cyca, to chyba tylko raz zależy od cyca :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 13:47_________________________________________________ Brzydki ty jesteś brzydki To fakt , nawet bardzo
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 dobry gadżet ale miejsce srednio mi pasuje. Pomyslałbym zeby go gdzies wkomponowac. Bo tutaj bedzie Ci ciężko chociażby kurz wytrzeć pod nim. Ale plusik za sam timer
letallec Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Cze wszystkim Nowy gadżecik :naughty: :naughty: :naughty: Ile dałeś?
moskal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 dobry gadżet ale miejsce srednio mi pasuje. właśnie o to chodzi że lepszego miejsca nie ma , przynajmniej z Poźkiem nie znaleźliśmy , tu jest pod ręką i pod okiem Ile dałeś? czysta z hakiem
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 czysta z hakiem To ze Poziek pije czystą to wiadomo, ale z hakiem?
moskal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 To ze Poziek pije czystą to wiadomo, ale z hakiem? czyt. "gęsta zapojka"
letallec Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ile dałeś? czysta z hakiem o, to dobra cena. Juz mnie wkur..wia to studzenie turbiny...
moskal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 o, to dobra cena. Juz mnie wkur..wia to studzenie turbiny... ten jest w miare "wypasiony" ,oprócz swojej podst. funkcji ma wskaźnik boost , można nim mierzyć czasy okrążen ,
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ale kiepsko pasuje do reszty można powiedzieć jak kij do dooopy
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 o, to dobra cena. Juz mnie wkur..wia to studzenie turbiny... ten jest w miare "wypasiony" ,oprócz swojej podst. funkcji ma wskaźnik boost , można nim mierzyć czasy okrążen , wokół osiedla? :polew:
moskal Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wokół osiedla? :polew: jak bedziesz jeździł ze swoją starą wokół osiedla to i owszem :naughty: :naughty: :naughty: ale kiepsko pasuje do reszty można powiedzieć jak kij do dooopy na żywca ładnie wygląda
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ale kiepsko pasuje do reszty można powiedzieć jak kij do dooopy na żywca ładnie wygląda spox
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 o, to dobra cena. Juz mnie wkur..wia to studzenie turbiny... dlatego ja przestalem studzic... :polew: joke... po miescie jezdze po emerycku zeby nie miec tego problemu
Rekomendowane odpowiedzi