kokos Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma ,moja poleciala razem z lakierem z klapy Naklejki też ma. miej mnie na uwadze
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no ale pany poważnie nie ma nikt jednej tarczy 288mm Żadko komu walają się tarcze po domu.. ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma ,moja poleciala razem z lakierem z klapy Naklejki też ma. miej mnie na uwadze Acha.
Italiano Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja będę miał, za perę dni tarczę. Nawet nacinana. Niestety przytrafiła mi się sytuacja rodzinna, i muszę jutro rano wylecieć. Chciałbym kogoś poprosić aby mógł ktoś sprawdzić vagiem, autko przed kupnem, takiemu lekko starszemu Panu co się ostatnio pojawiał u nas na spocie. Sprzedawca ma ponoć przyjechać autkiem z Gdańska.
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Koniecznie włączone głośniki. Ode mnie ma szacun wielki. Pomimo, że lubie zapier*** to nie odważylbym się tak gnać. W roli głównej Ferrari 275 GTB http://www.youtube.com/watch?v=3mZ5S8OwjJI&feature=player_embedded
moro99 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 no musze powiedziec z 1) dziek 2) koles dekiel. Ja rozumiem ze 4 rano ale tyle czerwonych co on zaliczyl to ja w wawie podrodze do domu z roboty nie mam :\
bajk Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 no musze powiedziec z 1) dziek 2) koles dekiel. Ja rozumiem ze 4 rano ale tyle czerwonych co on zaliczyl to ja w wawie podrodze do domu z roboty nie mam :\ głupota i nic więcej, nie widzę tam jakichś specyficznych umiejętności. w komentarzach jest napisane, że w rzeczywistości nie było to ferrari tylko mercedes;)
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 bry widzę że się z rańca zasysa coś z netu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 to ciemne audi b5 co zawadziło i ścięło lewe słupki to od nas ktoś ? Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. Też widziałem , ale ramek nie pokazali , lampy na bank FK , ale kolor chyba był bardziej czarny niż zielony ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma ,moja poleciala razem z lakierem z klapy ja mam Moskal - przykro mi mi też , jest ciemno więc sie nie liczy Ajdahoł , naprawde......... przykro mi
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki nagrałeś filmik
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki :decayed: koszmar kierowcy ... dwa dni po Helołin
moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki dzisiaj ???? mogłeś zapchać do mnie , ogrzałbyś sie , kawy ciepłej byś sie napił... chociaż podejrzewam że troszku sie zgrzałeś :polew: :polew: :polew:
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 takie cos widizalem wczoraj :kox: 6.1 L jakies HEMI czy coś
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki nagrałeś filmik ta kur.wa nie miałem co robić... jebaaany 30m przed stacją zgasł i niezakumkał więcej
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 mi też się zdarza jeździć na oparach ale jeszcze mi nie zgasł w zimie to nie schodzę na mniej jak pół zbiornika
Rekomendowane odpowiedzi