Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma :wink4:,moja poleciala razem z lakierem z klapy

Naklejki też ma.

miej mnie na uwadze :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ale pany poważnie nie ma nikt jednej tarczy 288mm :mysli:

Żadko komu walają się tarcze po domu.. :wink4:

ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma :wink4:,moja poleciala razem z lakierem z klapy

Naklejki też ma.

miej mnie na uwadze :wink4:

Acha.

Opublikowano

Ja będę miał, za perę dni tarczę. Nawet nacinana.

Niestety przytrafiła mi się sytuacja rodzinna, i muszę jutro rano wylecieć. Chciałbym kogoś poprosić aby mógł ktoś sprawdzić vagiem, autko przed kupnem, takiemu lekko starszemu Panu co się ostatnio pojawiał u nas na spocie. Sprzedawca ma ponoć przyjechać autkiem z Gdańska.

Opublikowano

no musze powiedziec z

1) dziek :kox:

2) koles dekiel.

Ja rozumiem ze 4 rano ale tyle czerwonych co on zaliczyl to ja w wawie podrodze do domu z roboty nie mam :\

Opublikowano

no musze powiedziec z

1) dziek :kox:

2) koles dekiel.

Ja rozumiem ze 4 rano ale tyle czerwonych co on zaliczyl to ja w wawie podrodze do domu z roboty nie mam :\

głupota i nic więcej, nie widzę tam jakichś specyficznych umiejętności.

w komentarzach jest napisane, że w rzeczywistości nie było to ferrari tylko mercedes;)

Opublikowano

Yo boobs

Moskal - przykro mi :naughty:

Opublikowano
:bry: :bry: :siema::sesese:
Opublikowano

siema maderfakersy :hi:

Opublikowano

bry :hi:

widzę że się z rańca zasysa coś z netu :gwizdanie:

Opublikowano

to ciemne audi b5 co zawadziło i ścięło lewe słupki to od nas ktoś ?

Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ?

Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy :kwasny: Jakaś jedna z większych ulic w warszawie.

Też widziałem , ale ramek nie pokazali , lampy na bank FK , ale kolor chyba był bardziej czarny niż zielony :mysli:

ja mam

Moskal - przykro mi :naughty:

mi też , jest ciemno więc sie nie liczy :tongue4:

Ajdahoł , naprawde......... przykro mi :wink4:

Opublikowano

:siema:

kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki :wallbash:

Opublikowano

kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki :wallbash:

nagrałeś filmik :naughty::kox:
Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: koszmar kierowcy ... dwa dni po Helołin :decayed:

Opublikowano

dzisiaj ???? mogłeś zapchać do mnie , ogrzałbyś sie , kawy ciepłej byś sie napił...

chociaż podejrzewam że troszku sie zgrzałeś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

takie cos widizalem wczoraj :):kox: :kox: :kox:

6.1 L jakies HEMI czy coś :)

d1.jpg

d2.jpg

Opublikowano

nagrałeś filmik :naughty::kox:

ta kur.wa nie miałem co robić...

jebaaany 30m przed stacją zgasł i niezakumkał więcej :no:

Opublikowano

mi też się zdarza jeździć na oparach ale jeszcze mi nie zgasł :wink4: w zimie to nie schodzę na mniej jak pół zbiornika :wink4: