boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla No właśnie nie jest :polew: o chyba trafiłem znowu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla No właśnie nie jest :polew: o chyba trafiłem znowu :kox: W co ? Ty masz zwichrowany celownik po ostatnim upadku na jowerze :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ale spoko, za chwilę zniknie :naughty odrazu wszystkie PW wykasuj :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Obrońca regulaminu się znalazł :naughty: :naughty: Chcecie się brać na riposty to przyjmujta na klaty jak wam zasadze :kox: Wstrzymaj się dzisiaj.. Bo ci nie wychodzi.. Mówisz, że tak właśnie gadasz z ziomami ? Tekst tego samego pokroju co: Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz.. Słaaaabeeeee jak porady cetefała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla No właśnie nie jest :polew: o chyba trafiłem znowu :kox: W co ? Ty masz zwichrowany celownik po ostatnim upadku na jowerze :kox: tak zwichrował sie i przestawił na twoje pechy [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:24_________________________________________________ Cytat: Poziek Dzisiaj o 13:44Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz.. Słaaaabeeeee jak porady cetefała Padłem Nosfer jesteś moim IDOLEM :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Wstrzymaj się dzisiaj.. Bo ci nie wychodzi.. Na kiedy masz termin ?? :naughty: I komu nie wychodzi ?? :naughty: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:27_________________________________________________ Słaaaabeeeee jak porady cetefała Dla mnie porady cetefała są genialne :tongue4: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:28_________________________________________________ tak zwichrował sie i przestawił na twoje pechy Jakbyś ty miał coś wspólnego z moimi pechami to zapewne by mi nie dygał :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Pechy jak pechy, dobrze, że nie masz nic wspólnego z Poźka pachami.. :gwizdanie: To by było dopiero dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 konkurs znajdz trytytke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 najpierw rozwód :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 konkurs znajdz trytytke kącik prawdziwego rowerzysty http://rowery.trojmiasto.pl/Jazda-bez-siodelka-n2053.html :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 szkoda ze nie przeczytałes teg tylko jak kazdy brodaty turbodymonem w dresach sugerujesz sie tytułem :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 szkoda ze nie przeczytałes teg tylko jak kazdy brodaty turbodymonem w dresach sugerujesz sie tytułem :polew: :polew: :polew: przeczytałem początek i koniec i jest tam wzruszająca historia jak szukał kluczy :naughty: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:45_________________________________________________swoją drogą teraz już wiem dlaczego w aucie wozisz nagrania tego zespołu: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 nie zrozumieałem ale OK poziek czemu nam nie pokazujesz swojej nowej kolekcji zdjęć nawet masz profil na www.buraki.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 konkurs znajdz trytytke jebanbiuteńki........ ale się dzisiaj smyrają po pindolach humorzasto dzisiaj. Bober ze zdjęcia prze jakby ktoś mu kija w dupsko wsadził taki naprężony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dziewczyny spokój. Niech ten aniołek was pogodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 dobrze jest a poki co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 tylko czekać az ktoś zrobi to samo z feelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 <żwirek> stary.. słuchaj, jaka jazda.... <adrzej> dawaj! <żwirek> byłem wczoraj na imprezie u Krzyśka <andrzej> no <żwirek> i on miał jakieś zioło... czy coś takiego <żwirek> najaraliśmy sie jak świnie... <andrzej> hehe <żwirek> a później sie strasznie gorąco zrobiło... <żwirek> nie wiem, ogrzewanie podkręcili czy coś takiego, <żwirek> mówie do Krzyśka, żeby okno otworzył albo ogrzewanie przykręcił <żwirek> a ten do mnie: "Ssssssspierdaaalaaajjjjj" <andrzej> hehe <żwirek> mówie, zróbcie coś bo się podusimy!! <żwirek> no to jeden zrobił... zdjął buta z nogi.. i dawaj, w okno <andrzej> ale jaja <żwirek> wiesz jaka ulga...?? norlnie każdy tylko:"Ooo.. nareszcie świerze powietrze..." <andrzej> ale szyba poszła... <żwirek> ale najważniejsze było, że mieliśmy czym oddychać... ulga, jakbym pierwszy raz od stu lat oddychał świeżym powietrzem!! <andrzej> no fakt <żwirek> ale nie o to chodzi... <żwirek> budzimy się rano... a tu szyba w meblościance rozbita, but w środku...!!! <andrzej> ... :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 15:00_________________________________________________<argus> Dziecko pod moim blokiem (3-4 lata dziewczynka): - mamaaaaaaa! - maammmmmaa! - coo? - a Michał mnie ciągnie za nogę, mogę mu przyjebać?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi