Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 spoko bede musial ja dobrze przedmuchac bo znowu dostane palpitacji serca ze nie jedzie :eek:
poziek Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Norbi a co z twoim kucykiem?? Wymienili czujniki?? a spociek był jak zwykle I klasa :twisted:
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 poziek a nie slyszalem jak szuszary gwizdaly przy wylocie Norbiego :eek:
poziek Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Plati czy my będziemy w stanie wyrezać u ciebie orurowanie z kwasówki jak będę miał ICka już??
Norbi Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Norbi a co z twoim kucykiem?? Wymienili czujniki??Czujnik wymieniony i poprawa kolosalna, ale nadal czasami przeładowywuje i moc znika :frown: , ale to już Kunio Ci wytłumaczy dlaczego
poziek Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 pewnie kupiłeś auto sklejane z siedmiu :twisted:
Norbi Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Nie tam, nie bite to sprawdziłem.... powinienem dać za nie 10 tysi wiecej wtedy bangladziłoby jak trza
wit.s Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Popatrzcie do wątku "za***iste texty ze Zlotu" - widać biały generalnie budził furorę :biggrin: Nawet fota jest :biggrin:
Kunio Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Nie tam powinienem dać za nie 10 tysi wiecej wtedy bangladziłoby jak trzaa tak to te 10 tys wydasz na remonty i naprawe
Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Norbi jak cos Ci zostalo bo tak malo zaplaciles za auto to zglos sie do Tomboya on kazda kase przyjmie
Norbi Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Norbi jak cos Ci zostalo bo tak malo zaplaciles za auto to zglos sie do Tomboya on kazda kase przyjmie Topra szefie sropie jak muwisz [ Dodano: 07-03-2007, 10:17 ] a tak to te 10 tys wydasz na remonty i naprawe Buahaha skąd to Ci się człowieku bierze. Wydanie większej kasy jest gwarantem jakości :exclaim: ile Ty masz lat cztery
Kunio Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Wydanie większej kasy jest gwarantem jakości A co, jakby kosztowalo 30 tys to tez bys je kupil? Ludzie cenia auta zadbane... Mozna kupic okazyjnie ale nie na łapu capu i pod wpływem emocji ktore tobą szargały w tamtej chwili :biggrin: Sam widzisz ze co chwile dokladas... Koniec tematu. Ja mam swoje zdanie na temat tego samochodu i nic tego nie zmieni
ono Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Dla mnie S4 Norbiego to koks na maxa , zapitala super i jest w za***istym stanie , a że czasem sie coś zesra to norma , w sumie tylko czujnik mu sie zj***ł.... ale haloo
Kunio Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 zapitala super i jest w za***istym stanie moze dlatego ze nie masz porownania z inna (zdrową) S4 :twisted:
Norbi Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 moze dlatego ze nie masz porownania z inna (zdrową) S4 Tą na maxa wydzwonioną nazywasz zdrową proszę.... Nie mówie, że moja S-ka jest jakś rewelacyjna, ale to co Ty koleszko opowiadasz rozkłada mnie na łopatki... poprostu żenuła 4 latka, chyba przesadziłem 3 to max :biggrin: [ Dodano: 07-03-2007, 11:25 ] Kuniak idąc Twoim tokiem rozumowania to Oniak nie powinien do swojej dokładać przez jakieś 100lat bo dał w pyte gotówy, nie prawdaż
Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 A ja wlasnie jestem po spocie z Lookierem i Kuniakiem u Szewczyka popalowalismy RS4 i chce powiedziec ze wczoraj widzielismy ostatni raz czarna gnojowke Lookiera sprzedal ja dzisiaj :eek: ale zostaje w klubie to plus.
Rekomendowane odpowiedzi