kokos Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 jebal pies te podwyzke ,jezdzic trzeba,tylko wku...wia mnie to ze kasa ma isc na autostrady ale PŁATNE, CZYLI ZA PRZEJAZD PLACISZ DWA RAZY,taki sam ch.j z ta platforma jak z pisem
PIXI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 jebal pies te podwyzke ,jezdzic trzeba,tylko wku...wia mnie to ze kasa ma isc na autostrady ale PŁATNE, CZYLI ZA PRZEJAZD PLACISZ DWA RAZY,taki sam ch.j z ta platforma jak z pisem Racja popieram , oooo Paweł chyba wracasz do zdrowia
kokos Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 a jak tu mozna chorowac,jak ci skur..iele cisnienie podnosza,do lekarza tez od dawna chodze prywatnie pomimo placonego od tylu lat zlodziejskiego zusu,zeby sie dostac tez trzeba byc zdrowym bo numerki wydaja od 6,00 a 6,02 juz nie ma ani sztuki bo przed toba bylo juz 85 emerytow,o cenie lekow nie wspomne,a pieprzony Tusk zaczyna mi przypominac Millera-czy jest dobrze czy zle to morda mu sie cieszy a wyniki- porazka
PIXI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 a jak tu mozna chorowac,jak ci skur..iele cisnienie podnosza,do lekarza tez od dawna chodze prywatnie pomimo placonego od tylu lat zlodziejskiego zusu,zeby sie dostac tez trzeba byc zdrowym bo numerki wydaja od 6,00 a 6,02 juz nie ma ani sztuki bo przed toba bylo juz 85 emerytow,o cenie lekow nie wspomne,a pieprzony Tusk zaczyna mi przypominac Millera-czy jest dobrze czy zle to morda mu sie cieszy a wyniki- porazka Moje zdanie jest takie ( kto przy żłobie ten rządzi ) nie bronie Tuska , ale każdy na jego miejscu pewnie zrobi by to samo - widziałeś grabie które grabią od siebie :gwizdanie: . No dobra koniec polityki - idę na gorzałę Pzdr
kokos Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 dobrze ci,tez mialem uderzac no ale...
lukaszr Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 80% ceny w tym jeban.ym kraju to pierd... podatki narzucane przez państwo - ja pierd... gdzie mi przyszło żyć. To nic, że cena ropy spadła kilkukrotnie w ciągu ostatniego czasu, a u nas wychodzi na to, ze obniżyli o kilkanaście % żeby zaraz o kilkadziesiąt % podwyższyć - jawne złodziejstwo. Jeszcze trochę i ludzie zaczną wołać: KACZOR WRÓĆ.
Flyer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Wybaczcie, ale nigdy wiecej KACZYZMU :gwizdanie: 16 gr to jeszcze nie jest dramat... ale tez mnie to nie cieszy :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 a jak tu mozna chorowac,jak ci skur..iele cisnienie podnosza,do lekarza tez od dawna chodze prywatnie pomimo placonego od tylu lat zlodziejskiego zusu,zeby sie dostac tez trzeba byc zdrowym bo numerki wydaja od 6,00 a 6,02 juz nie ma ani sztuki bo przed toba bylo juz 85 emerytow,o cenie lekow nie wspomne,a pieprzony Tusk zaczyna mi przypominac Millera-czy jest dobrze czy zle to morda mu sie cieszy a wyniki- porazka Racja brachu
poziek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja sobie wróciłem właśnie z pracy A wasze płacze o cenie dieselka co wam spala 6L zamiast 15 benzyny mnie śmieszą Buziaczki
Korzeń Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja sobie wróciłem właśnie z pracy 20sty. Podatek. Szybko się uwinąłeś...
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja sobie wróciłem właśnie z pracy Macie nowe sprzątaczki ?
chudineze Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 o widać weekend bo cisza z rana jak w grobowcu
Góral.tz Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 powitać panocków :hi: który stoi srebrnym sedanem WN..... na fajnych aluskach na Ursynowie??? :mysli:
Buba Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Wreszcie mozna zaczac nornalnie funkcjonowac. Goraczka spadla i juz nie widze podwojnie
Rekomendowane odpowiedzi