Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 a ja sie nie wypowiem bo nie widzialem zapraszam na spota a nie siedzisz w domu juz masz blisko bo to Torwar
ono Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 qr** znowu mi xenon miga , co za syf. Coś nie halo z tym gównem bo już 2 raz sie jebie
Norbi Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 aż się wzruszyłem zawsze szukasz dziury w całym ... wypowiadając się nie widząc nawet auta?
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 qr** znowu mi xenon miga , ale znowu ten sam
Norbi Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 za moim B5 tez sie ludziska ogladaja i ma 12 lat, jest warte 20 tys a nie ponad 60 czli tym razem za dużo wydane nie za mało, pomyśl jakie masz zdanie bo mocno coś one zabujane
T-żółw Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Superowo ze T-żółw jadzie ... się ucieszy Rozumiem, że wujek Norbi się ucieszy :biggrin: adamooo napisał/a:Ja nie robiłem ani jednego zdjęcia fury Lukasa więc hamujta bajere tu chodzi o zdjecia z aukcji te co podales różowy hamuje bajere i suty...nie Ty robiłeś ale Ty wkleiłeś i te foty były bleeee oniak może chce sprzedac pażdiocha ..tak sie psuje jakoś nieładnie...przeżyłbym, że to traktor..nikomu nie pucowałbym się
Kunio Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 zawsze szukasz dziury w całym ... wypowiadając się nie widząc nawet auta? czy ja sie wypowiadam? czli tym razem za dużo wydane nie za mało, pomyśl jakie masz zdanie bo mocno coś one zabujane mysle ze warte swoich pieniedzy i kupione z glowa a nie na łapu capu
ono Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 ale znowu ten sam Wymienili na GW żarówki i znowu to samo sie dzieje hmmm PS. Tak z innej beczki .U mnie na ulicy stoi mały fiacik z za***iście dużym spojlerem z rygipsu , wiecie jak sie ludzie oglądają ? Myśle że stosunek lansu do ceny jest zachowany idealnie Jak myślisz Kuniak ?
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Wymienili na GW żarówki i znowu to samo sie dzieje hmmm no ale wtedy to byla niby wada zarowki, wadliwa partia to teraz co
Kunio Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Oniak, dalej nie mozesz tego kaszlaka sprzedac?? Ze sie ogladaja to nie znaczy ze im sie podoba... [ Dodano: 14-03-2007, 22:45 ] no ale wtedy to byla niby wada zarowki, wadliwa partia to teraz co starzeje sie ta B7 Nie wiecie ze im nowsze, tym bardziej wadliwe?
ono Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Nie wiecie ze im nowsze, tym bardziej wadliwe? No masz racje teraz kupie sobie Audi 100 hyhyhy no ale wtedy to byla niby wada zarowki, wadliwa partia to teraz co No a teraz wymienią całe lampy koks
Lukas Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 No a teraz wymienią całe lampy koks hyhyhy no tak nie ma to jak GW i "Lookier serwis" :biggrin:
poziek Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 jest wielką niewiadomą czy pojade niestety bo mam egzam w poniedziałek... a jak pojadę to wracam w sobote rano
T-żółw Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 jest wielką niewiadomą czy pojade niestety bo mam egzam w poniedziałek. chłopie ja muszę iść do pracy w sobote a ty mi tu o poniedziałku wyskakujesz :eek: wujku poziek daj spokój
poziek Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 wujek poziek dał właśnie spokój.... :twisted:
Lookier Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Nooooo kurde, w koncu jestem. Widzę, że sporo się działo od wczoraj na forum. Propozycje są dwie - wyjeżdzamy w piątek po opuszczeniu fabryk, jedziemy na miejsce, rozpalamy grille i pijemy wóde zakąszając ciepłą kiełbą. Wersja druga - wyjeżdżamy j.w. ale po dotarciu na miejsce grzejemy wódę, zakąszając zimną kiełbą, ruszamy na sztachetbal i wracamy na lokal o jakiejś tam porze. Padały pytania o nocleg. U mnie na działce jest dom z czterema sypialniami. W każdej z nich swobodnie wyśpią się 2 osoby, tak więc nie zabieramy sprzętów typu śpiwór czy inne takie. Pościeli mam dużo, dla każdego wystarczy. Proponuję spotkać się gdzieś koło 18 i rozpocząć wojaże. [ Dodano: 14-03-2007, 23:43 ] No a teraz wymienią całe lampy a gdzie, a gdzie??
ono Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 a gdzie, a gdzie?? Chyba pojade do Powsina bo tam mi już raz to wymieniali , i będe darł ostro ryja. A jak nie to do ciebie
Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Nooooo kurde, w koncu jestem. no nareszcie jakies konkrety a Kris jutro przyjedzie adas wyslales zaproszenie
wit.s Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Proponuję spotkać się gdzieś koło 18 i rozpocząć wojaże. Od tego zacznijmy. po dotarciu na miejsce grzejemy wódę i ta opcja jest wspólna dla obydwu rozwiązań. Reszta do ustalenia w trakcie. Widziałem dzisiaj głównego szkoleniowca jak pomykał (a właściwie stał na światłach koło ZOO) - poważnie wygląda w garniaku i tej bryce :biggrin:
Al_Capone Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 wiesz no.... pozycja zobowiazuje. W koncu to salon VAG a nie FSO
Rekomendowane odpowiedzi