Góral.tz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 właśnie Cie szukałem, dzieki za kompa . trzeba , jutro to mam nadzieje zrobie, długo jeszcze byliście? coś po 23 wyjazd był a komp zawsze do dyspozycji na spocie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzisiaj po spocie pojawił się dylemat. Czy boczki i deska rozdzielcza w Audi jest czarna czy granatowa/ciemno granatowa. Wszyscy twierdzimy, że to czarny kolor ale Adrian wprowadził zamęt i jego gorące, południowe oczy widzą tam ciemno-granatowo-czarny. Drogie Bravo pomóżcie Odpowiedź Bravo: Drogi Kali odpowiedzią na twoje zmartwienie będzie wysłanie Adriana na impreze bez telefonu pozdrawiam redakcja Bravo to jednak jest granat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Który to taki mundry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 to jednak jest granat faktycznie przyjrzalem się i jest to granat wpadający nawet w błękit nieba latem. Ciesze się, że nawet w tak małych niejasnościach można liczyć na pomoc drogiej redakcji Bravo. Pozdrawiam Michał, 12 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 bondziorno muczaczos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 bondżiorno kutasos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Który to taki mundry? wiem ale nie powiem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 06:57_________________________________________________ Dzisiaj po spocie pojawił się dylemat. Czy boczki i deska rozdzielcza w Audi jest czarna czy granatowa/ciemno granatowa. Wszyscy twierdzimy, że to czarny kolor ale Adrian wprowadził zamęt i jego gorące, południowe oczy widzą tam ciemno-granatowo-czarny. Drogie Bravo pomóżcie po tym jak stwierdził że płyn G12 jest zółty - umierłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 http://www.joemonster.org/art/12948/Mala_niespodzianka_podczas_przegladu?utm_source=Czytnik_rss&utm_medium=link&utm_campaign=rss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Bry Paniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 po prawej quattro że ta beema cudem podjechała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 http://www.joemonster.org/art/12942/Moje_zycie_jest_do_d_XIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 http://www.joemonster.org/art/12948/Mala_niespodzianka_podczas_przegladu?utm_source=Czytnik_rss&utm_medium=link&utm_campaign=rss to mały boberek ? [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 09:27_________________________________________________sorry - ma ktoś może przy sobie przewód hamulcowy ? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 sorry - ma ktoś może przy sobie przewód hamulcowy ? :polew: :polew: Taa.. Ja mam. Zawsze noszę 2 zapasowe w kieszeni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 bondziorno muczaczos YO napletkinsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Siema niedowidzący. Co do G12 to żartowałem. Ale z tą deską to nie przekonacie mnie że jest ona czarna czarna. Kto ma etke pod ręka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Czas na re-mąt Tak, te nie sa naturanle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 k**ewska ma buźke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jeśli trzeci dzień nie chce ci się pracować - znaczy, że to już środa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ludzie..Arkadie opętał już szał przecen czy jeszcze nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tak, te nie sa naturanle byłbym w stanie jej wybaczyć to (nie)dociągnięcie :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi