krzyniek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 cześć Moskal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 mamy nową jednostkę czasu 1 Pudzian = 44 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 mamy nową jednostkę czasu 1 Pudzian = 44 sekundy mcm wklejał w wątku pudz&najm :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 cześć Moskal cześc Krzyniu mamy nową jednostkę czasu 1 Pudzian = 44 sekundy no , gdzies tu wcześniej czytałem , że walka ma trwać 1 gołotorunde :kox: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 że walka ma trwać 1 gołotorunde :kox: :polew: :polew: ale jedna gołotorunda to chyba krócej trwa ja po walce zobaczyłem mroczk(a)i z kamerą i mi się nie dobrze zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ale była Herbusiówka i Wałęsówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja po walce zobaczyłem mroczk(a) a co oni tam robili ??? jako eksperci ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 :hi: ja po walce zobaczyłem mroczk(a) a co oni tam robili ??? jako eksperci ???? Ja mam uczulenie na fejsy mroczków... jak można miec takie parcie na szkło :sick3: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja mam uczulenie na fejsy mroczków... jak można miec takie parcie na szkło :sick3: :evil: chorujemy na to samo gdzies czytałem ze w jakimś poskim tasiemcu emitowanym w dni powszednie po 20:00 dostał role psa tajniaka. pasuje mu jak świni kamizela ta rola. nie widzialem ale moge sobie wyobrazic jak piz*eusz gra twardziela :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 gdzies czytałem ze w jakimś poskim tasiemcu emitowanym w dni powszednie po 20:00 dostał role psa tajniaka. pasuje mu jak świni kamizela ta rola. nie widzialem ale moge sobie wyobrazic jak piz*eusz gra twardziela Kurfa..raz natknąłem się na to w Tv.. puściłem cichego pierda ze śmiechu :doh1: Żenada jak c**j.. Koleś jest tak błahy, że mózg się lasuje. Po co tak się lansowac na siłę..przecież można byc skromnym ( w miarę swoich możliwości ), ale i tak dzięki osobowości ktoś Cię zauważy. A te pały prą na te ekrany aż człowiek sraczki dostaje TO samo Cycchopek.. Całe szczęście, że to tylko gwiazdy chojowych seriali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Po co tak się lansowac na siłę..przecież można byc skromnym ( w miarę swoich możliwości ), ale i tak dzięki osobowości ktoś Cię zauważy. A te pały prą na te ekrany aż człowiek sraczki dostaje pamiętam odcinek Wojewódzkiego jak Jan Nowicki wypowiadał sie na temat ich gry aktorskiej :polew: :polew: TO samo Cycchopek.. Całe szczęście, że to tylko gwiazdy chojowych seriali a tą jak widze z tym usmiechem nr 5 i lekko przekrzywiona głową to aż mi sie stulejka luzuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1978 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 witam zgadzam się te tzw gwiazdeczki to zwykłe pedały są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 TO samo Cycchopek.. Całe szczęście, że to tylko gwiazdy chojowych seriali ale ona ma chociaz big naturalne cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 SIemanko.. Co do pudziana i najmana dobrze ze nie jechałem na tą walkę bo tylko bym hajs stracił.. Dziś pewnie w teleexpresie będzie ta walka.. I to cała... http://www.youtube.com/watch?v=ZZdufgg4xp0&feature=popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 TO samo Cycchopek.. Całe szczęście, że to tylko gwiazdy chojowych seriali ale ona ma chociaz big naturalne cyce i we łbie nasrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 TO samo Cycchopek.. Całe szczęście, że to tylko gwiazdy chojowych seriali ale ona ma chociaz big naturalne cyce i we łbie nasrane I nie rozgrzebane ! Mam wrażenie, że niektórzy z nich dali by sobie obciąc fajkę za nową rolę w serialu. Cichopek to potwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ale był rozpierd%&* Po takich lowkickach na udo to bym ze 2 tyg. nie mógł chodzić. Czekam na kolejne walki z kimś kto jest lepiej przygotowany technicznie niż Najman. Tak wogóle bry mordeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi