wit.s Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Prosze Lookier BUHAHAHAHAHA!!! No, toż to są dopiero perełki.
wit.s Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 No, to zdecydowanie była para wieczoru [ Dodano: 16-03-2007, 00:02 ] Czas do spania. Jutro szkolenie
Lukas Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 co do par to ten pan z ta pania czesto sie pojawiaja razem na zdjeciach :biggrin:
poziek Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 piszę się na ksenon w przeciwmgielnych para wieczoru ja z oniakiem ooo jak miło chłopcy Lookier był wszędzie... nawet w recepcji pana bajerował
Lukas Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Lookier był wszędzie... nawet w recepcji pana bajerował no zgadza sie bo pozniej ten pan przychodzil na gore i sie pytal gdzie jest ten mily klubowicz ze szkolenia z Poznania piszę się na ksenon w przeciwmgielnych no to widze ze jest juz 3 osoby oniak tez sie pewnie zdecyduje ktos sie dodzwonil do szkoleniowca wiemy o ktorej zbiorka bo ja jeszcze spódnicy nie zapakowalem
Al_Capone Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 co do par to ten pan z ta pania czesto sie pojawiaja razem na zdjeciach :biggrin: Obrazek Chcialbym zauwazyc ze koszula ma ten sam kolor co ucho
wit.s Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Dodzwoniłem się do organizatora szkolenia. Jest bardzo zajęty i nie bedzie odbierał telefonów na razie. Kontakt telefoniczny z nim ok 18,00. Reszta zgodnie z ustaleniami tel.
Lukas Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 no to spoko takze musimy ustalic jakis punkt zbiorczy np w jankach bo to 3 fury beda
ono Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Ja lece okolo 17 z radości , najpierw po Adamoo potem z wawy biore Norbiego i cisne po Poźka , będe dzwonił . Oj już sie boje tego szkolenia hyhyhy
Norbi Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 No już nie mogie sie doczekac łojenia na tlnej kanapie Onego hyhyhy [ Dodano: 16-03-2007, 14:52 ] Oniak Tobie to już nawet xsenon w podpisie miga :twisted: może sie na fury zamienimy u mnie nie miga i spryski xsenonków też już banglają :biggrin:
poziek Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 spryski nie wiem czemu ale jebłem na glebe ze śmiechu :twisted: :twisted: Mam ucho :exclaim:
Norbi Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 nie wiem czemu ale jebłem na glebe ze śmiechuslang misiaczku, slang pewnie dlatego [ Dodano: 16-03-2007, 15:03 ] Z kim mister Pozio jedziesz??
Lukas Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Mam ucho myslicie ze uda sie je obalic wkoncu bo juz 2 tyg z nami jezdzi
Gość Murzyn Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 to ucho z wisly?? cos sie lukas nie starasz...chyba te pawelki za bardzo Ci zasmakowaly
wit.s Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Z kim mister Pozio jedziesz?? i cisne po Poźka U Ciebie Maestro na kolanach :twisted: Dzisiaj ucho zostanie zerwane podczas plenarnych dyskusji na temat wyższości PB nad kujawskim, LPG nad ON tudzież sedana nad avantem. :twisted:
wit.s Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Przepraszam, ale ja na chwile z ,, innej beczki"W niedzielę jedę do Wa-wy na zakupy i mam pytanie, czy warto jechać na ,, Złote tarasy", czy lepiej tradycyjnie- czyli Arkadia, potrzebuję kupić trochę ciuchów na wiosnę. Bynia! Broń Cię Panie Boże. Zarąbiste problemy (chyba jeszcze nadal) z dojazdem i zaparkowaniem . Zarąbiste hektary (no bo się chwalą, że są najwięksi). Jeśli chcesz się polansować, że byłaś - nie pytaj tylko pędź do Tarasów. Jeśli chcesz zrobić zakupy - Arkadia, a w drodze powrotnej Galeria Mokotów (tam chyba troche "autorskich" butików). W Tarasach jest dokładnie to samo co wszędzie, tylko powierzchnie i tłumy większe. IMO :biggrin:
Lukas Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 W niedzielę jedę do Wa-wy na zakupy ale to ze jak znowu spot :biggrin: cos sie lukas nie starasz...chyba te pawelki za bardzo Ci zasmakowaly bo mam MON cherry od Bryni :biggrin: to ja powoli jade do Wita i na szkolenie
Rekomendowane odpowiedzi