Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 mineta to max co może z tego wyjść :polew: karwa - łaj not .. podrzuć mi ja do Blupointa ... ale nie gwarantuje że go nie poniesie - zobacz jakie ma błędne spojrzenie
Nosfer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 :kox: wiem, wiem na forum nie wejdę chyba z pół roku jak się dowiecie, że hajtanie będzie A co ? Wielki Zły Michaś zrobił swojej kobiecie niespodziankę z diamentem ?
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 widze, że się Panowie rozbrykali jak koza na wiosne I co, mówicie ze sikanie i sranie w portki jest takie męskie http://www.milanos.pl/video.php?cat=65&id=10780 :polew:
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 :kox: wiem, wiem na forum nie wejdę chyba z pół roku jak się dowiecie, że hajtanie będzie A co ? Wielki Zły Michaś zrobił swojej kobiecie niespodziankę z diamentem ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 A co ? Wielki Zły Michaś zrobił swojej kobiecie niespodziankę z diamentem ? Nie jestem taką piczką jak ty :naughty: :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 :kox: wiem, wiem na forum nie wejdę chyba z pół roku jak się dowiecie, że hajtanie będzie A co ? Wielki Zły Michaś zrobił swojej kobiecie niespodziankę z diamentem ? Prosto z Groty Nestle :gwizdanie: :kox:
Nosfer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 A co ? Wielki Zły Michaś zrobił swojej kobiecie niespodziankę z diamentem ? Nie jestem taką piczką jak ty :naughty: :naughty: :naughty: Kupiłeś z cyrkonią ? uuuuuuu pewnie długo wybierałeś
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Nosfer - Poziu 2 - 0
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kupiłeś z cyrkonią ? uuuuuuu pewnie długo wybierałeś naprawdę łudzisz się, że wejdę w te dyskusję ? :tongue4: :tongue4:
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 A co ? Wielki Zły Michaś zrobił swojej kobiecie niespodziankę z diamentem ? :naughty: :naughty: :naughty: :kox: :kox: na forum nie wejdę chyba z pół roku jak się dowiecie, że hajtanie będzie [br] Znam jeszcze jeden taki powód dla którego nie wejdziesz na forum przez pół roku :naughty: Ty i hajtanie.. prędzej spadnie czarny śnieg..a Oniak będzie za***rdalał Poldem Atu + :decayed: Kupiłeś z cyrkonią ? uuuuuuu pewnie długo wybierałeś :polew: :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kupiłeś z cyrkonią ? Nosfer, on podobno się pomylił i kupił z cykorią
Kolkov Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 ale napier... śniegiem _________________________________________________ ma ktoś pożyczyć trumne dachową, taką na narty, do przyszłej niedzieli :?:
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wlasnie mi ŁukaszRy zrelacjonowal, ze jakas masakra sniezna sie dzieje na miescie :kox:
franio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Było? :gwizdanie: Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle ona zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby zamówił sobie takiego drinka. Chłopak się zgadza. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: - Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie, wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. Brzmi niezbyt apetycznie, ale on pragnie pokazać, że jest prawdziwym mężczyzną: Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej-słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje,oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. - Jak sie ten cholerny drink nazywa ? - "Zemsta za Loda" ......."
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kupiłeś z cyrkonią ? Nosfer, on podobno się pomylił i kupił z cykorią
oZiX Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wlasnie mi ŁukaszRy zrelacjonowal, ze jakas masakra sniezna sie dzieje na miescie :kox: jest pięknie:D
kokos Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 widze ze sie tu dzisiaj zrobil niezly burakclub ,jada se az milo
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 podobno wafka dzisiaj znowu stoi na maksa :gwizdanie: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi