Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Oczywiście, że ja czy Zofia dorwała się do kompa ?? :decayed ..Babcia mieszka 50 kilometrów ode mnie i nie za bardzo jarzy Firefoxa
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 to napisałeś Ty czy Zofia dorwała się do kompa ?? chcesz powiedzieć, że zdarzyło ci się z Zofią czatować na onecie ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 chcesz powiedzieć, że zdarzyło ci się z Zofią czatować na onecie ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty Kręcą Was panie po menopauzie ? :polew: :polew: :polew: Co se ujebaliśta z tą Zofią ?
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Co se ujebaliśta z tą Zofią ? a jakoś tak zawsze Bareja mi się kojarzy ...." a oto moja zona ...... Zoofia .."
Pingvin Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Chłopacyyyy za Wami nadążyć to trzeba 3/4 doby przy kompie siedzieć Jakie plany na jutrzejszym spocie (mam nadzieje, że jakiś duży parking)?
MoorPH Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Czterech emerytów pojechało na wakacje do Gdyni. > > Spacerują po mieście, nagle patrzą: knajpa i napis: "Wszystkie > >drinki po 10 groszy". > > Zszokowani ta informacją, wchodzą do środka. Knajpka milutka, > >czyściutko, dużo miejsca, sporo ludzi. Od progu słyszą głos > >sympatycznego barmana: > >- Witam panowie ! Proszę, tutaj jest miejsce. Cóż wam nalać ? > >- Prosimy cztery kieliszki martini. > >- Już podaję ... Proszę, 40 groszy. > > Panowie spojrzeli po sobie, zapłacili, wypili, zamówili kolejną kolejkę. > >Znowu zapłacili 40 groszy. Zamówili jeszcze po jednym martini i znów > >40 groszy. W końcu jeden nie wytrzymał i pyta barmana: > > - Niech pan nam wytłumaczy, czemu tu jest tak tanio ? > >- Wie pan ... Sprawa wygląda tak. Przez lata byłem marynarzem, ale > >zawsze marzyłem aby mieć swoją knajpkę. Gdy wygrałem na loterii 25 > >milionów dolarów, wróciłem do Polski, kupiłem lokal i ponieważ lubię > >ludzi, postanowiłem sprzedawać tu tanie drinki. Mając tyle pieniędzy > >nie muszę zarabiać. Robię to co lubię, poznając przy okazji wiele > >ciekawych osób. > >Jeden z emerytów jest zachwycony: > >- Co za wspaniała historia ! A proszę mi powiedzieć, czemu tamci > >trzej w kącie siedzą tu od 40 minut, ale nic nie zamawiają ? > >- Aaaaa, ci. Przyjechali z Poznania i teraz czekają, bo od 18-ej > >wszystko będzie o 50 procent taniej.
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 jedzie ktos do janek dzisiaj?? jak zwykle :gwizdanie:
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 jedzie ktos do janek dzisiaj?? jak zwykle :gwizdanie: biore aparat i wpadam [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 15:41_________________________________________________bedzie winter giej sesja :gwizdanie:
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ale najwcześniej 23:30 :gwizdanie:
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 mialem sie biostatystyki uczyc ale jakos weny nie czuje :gwizdanie: bedem
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 mialem sie biostatystyki uczyc ale jakos weny nie czuje :gwizdanie: bedem kórwa , szkoda że auta nie mam ;(
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 siema http://pl.wikipedia.org/wiki/Zoofil dzisiaj na 21.50 ide na Ciacho do Janek. także jak wyjde to polatam z Wami. Tylko delikatnie bo moja pompa wspomagania mówi, że ma już powoli dość.
MoorPH Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ku**a, dotarłem do końca. Kilka dni mnie nie bylo, przy okazji zachlałem w urodziny wchodze na forum a tu 40 stron przedemną.. Ale juz jestem na bieżąco. Nosfer - gratulacje Ragga - dobrze że dziewczyny juz masz w domu, wysypiasz sie chociaż? :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 dzisiaj na 21.50 ide na Ciacho do Janek. także jak wyjde to polatam z Wami. Tylko delikatnie bo moja pompa wspomagania mówi, że ma już powoli dość. Mialem tak samo rok temu... za duzo latasz na mocno skreconych kolach
MoorPH Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 16:36_________________________________________________
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 za duzo latasz na mocno skreconych kolach juz sie nauczyłem co i jak, ale początki mojej zimowej jazdy napewno wykonczyly pompe.
MoorPH Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 16:44_________________________________________________MoorPH, m@riucha, PIXI, ono, sołtys85, edmondo, skovroon, Góral.tz Widze ze coś się ruszyło..
Rekomendowane odpowiedzi