Pingvin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Hmmm... Takim czymś bym się chętnie przejechał: http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Godny-nastepca-NSX-a,wid,11876011,wiadomosc.html
Góral.tz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Pany a był by ktoś tak miły i może podzielił by się etka ??? :decayed: i mógłby na spota we wtorek zabrać ze sobą??? :hi:
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 ku***a to zagram chyba Jak wygram to normalnie tez Ci kupię Kup lepiej mojej A2jkę bo żyć mi nie da ..i zakłóca moje myśli o japońskim rwd
MoorPH Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 ku***a to zagram chyba Jak wygram to normalnie tez Ci kupię Kup lepiej mojej A2jkę bo żyć mi nie da ..i zakłóca moje myśli o japońskim rwd Ragga a może lepiej.. http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Krolewskie-Audi,wid,11889759,wiadomosc.html
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja już lans to pełną pipką :naughty:
AndyN Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja już lans to pełną pipką :naughty: A dzieciak nie dostanie choroby lokomocyjnej? Żygi z kaszki może być cięzko doprać
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Żygi z kaszki może być cięzko doprać Po skórze to tylko mopem się przejedzie i ja nóffka Poza tym ..moje dziewczę jest na etapie cycuszka i butelki z nestle nun [br]Dopisany: Styczeń 25, 2010, 04:06:19 _________________________________________________Pany..ktoś chce na swapa http://www.allegro.pl/item893103749_silnik_audi_s4_agb.html :kox: Poziek...kucizna u Ciebie na wsi nawet http://www.allegro.pl/item898134969_korbowody.html
moskal Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siema dziewuchy , karwa nie mogłem forum odpalic z rana , coś sie działo ????
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wczoraj zgasło i do dziś rana nie było
hornet Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Pewnie zamarzło :polew: Prezes musi uszlachetniacza dolać a raczej postawić
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 lali od wczoraj jeszcze ognisko pod serwerem palili ale mróz za duży :polew:
Korzeń Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 teraz bedzie mozna czytac wiadomosci kazdy kazdemu
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 -25 C Jeszcze dzień-dwa i całkiem padnie mi aku Dzisiaj już ledwo, ledwo.. Ale po drodze zholowałem gorącą mamuńkę na zatoczkę, bo jej RAV4 na skrzyżowaniu wysiadła.. i taki byłem miły, że zawiozłem ją do domu - bo biedna telefonu nie wzięła nawet, wyjeżdzając po bułeczki do sklepu
moskal Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ale po drodze zholowałem gorącą mamuńkę na zatoczkę, bo jej RAV4 na skrzyżowaniu wysiadła.. i taki byłem miły, że zawiozłem ją do domu - bo biedna telefonu nie wzięła nawet, wyjeżdzając po bułeczki do sklepu puknąłeś ??? :naughty: :naughty: :naughty:
Aydaho Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siema dziewuchy , karwa nie mogłem forum odpalic z rana , coś sie działo ???? przymrozek był
krzyniek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ale po drodze zholowałem gorącą mamuńkę na zatoczkę, bo jej RAV4 na skrzyżowaniu wysiadła.. i taki byłem miły, że zawiozłem ją do domu - bo biedna telefonu nie wzięła nawet, wyjeżdzając po bułeczki do sklepu puknąłeś ??? :naughty: :naughty: :naughty: chyba w zaspę
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ale po drodze zholowałem gorącą mamuńkę na zatoczkę, bo jej RAV4 na skrzyżowaniu wysiadła.. i taki byłem miły, że zawiozłem ją do domu - bo biedna telefonu nie wzięła nawet, wyjeżdzając po bułeczki do sklepu puknąłeś ??? :naughty: :naughty: :naughty: Nie Ale mówi, "zaproponowałabym Panu jakąś herbatkę chociaż, ale dzieci muszę wysłać do szkoły" Yebaaaneee.. Szkoda, że jej mąż (no chyba, że nie ma) tego nie słyszał..
Aydaho Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ale po drodze zholowałem gorącą mamuńkę na zatoczkę, bo jej RAV4 na skrzyżowaniu wysiadła.. i taki byłem miły, że zawiozłem ją do domu - bo biedna telefonu nie wzięła nawet, wyjeżdzając po bułeczki do sklepu puknąłeś ??? :naughty: :naughty: :naughty: Nie Ale mówi, "zaproponowałabym Panu jakąś herbatkę chociaż, ale dzieci muszę wysłać do szkoły" Yebaaaneee.. Szkoda, że jej mąż (no chyba, że nie ma) tego nie słyszał.. Nosferski - nie popadaj w samozachwyt - IMO babce nie chciało się z Tobą gadać i wykręciła się tym że dzieci musi zawieźć do szkoły .... a nie to że chce mieć chate wolną :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi