Buba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:14_________________________________________________widze ze watek upada... coraz gorzej...
Korzeń Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 http://forum.auto.com.pl/viewtopic.php?t=67470&sid=953c4587839afa416ee38805adf3aac4
franio Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Gdyby czas płynął w drugą stronę to byłoby tak pięknie....Zaczyna się od tego,że kilku gości przynosi Cię w "skrzyneczce"i oczywiście od razu trafiasz na impreze.Żyjesz sobie spokojnie jako starzec w domku.Stajesz się coraz młodszy.Pewnego dnia dostajesz odprawę w postaci grubszej gotówki i idziesz do pracy.He!Pracujesz jakieś 40lat i poznajesz uroki życia.Zaczynasz pić coraz więcej alkoholu,coraz częściej chodzisz na imprezy no i coraz częściej uprawiasz sex.Jak już masz to opanowane,jesteś gotów żeby trafić na studia.Potem idziesz do szkoły.Coraz mniej od Ciebie wymagają,masz coraz więcej czasu na zabawę.Robisz się coraz mniejszy,aż trafiasz do...hmm,gdzie pływasz sobie przez 9 miesięcy wsłuc**jąc się w uspakajający rytm bicia serca.A potem nagle BĘC,Twoje życie kończy się orgazmem...
Reggi Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie to, że sie czepiam ale lepsza jest węższa opona na śnieg ze względu na większy nacisk na centymetr2 ..ale ja nie pisałem, która lepsza tylko na której mi się lepiej jeździło
Korzeń Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 http://www.tvn24.pl/0,1640610,0,1,ojciec--syn-i-luksus-w-stodole,wiadomosc.html
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ale tu chójem śmierdzi , dajcie coś panowie.
Korzeń Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ale tu chójem śmierdzi , dajcie coś panowie. umyj ręce
AndyN Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Szanowni Trasa do Gdańska jest OK czy to jakaś ooojnia-z-grzybnią? I którą drogą jechać?
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Szanowni Trasa do Gdańska jest OK czy to jakaś ooojnia-z-grzybnią? I którą drogą jechać? do rozjazdu na Toruń jest ok , dalej nie wiem bo tam właśnie odbijam ale tu chójem śmierdzi , dajcie coś panowie. umyj ręce nie mierz kazdego swoją miarą
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Szanowni Trasa do Gdańska jest OK czy to jakaś ooojnia-z-grzybnią? I którą drogą jechać? Ja bym się karnął na twoim miejscu przez Poznań
AndyN Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Szanowni Trasa do Gdańska jest OK czy to jakaś ooojnia-z-grzybnią? I którą drogą jechać? Ja bym się karnął na twoim miejscu przez Poznań
Pingvin Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Szanowni Trasa do Gdańska jest OK czy to jakaś ooojnia-z-grzybnią? I którą drogą jechać? Jest ok . Jechałem nią w grudniu chyba droga jest ok, był remont po drodze, ale nie uciążliwy - kilkaset metrów - blisko Gdańska. Generalnie mało dziur w drodze było (do Lublina się gorzej nawet chyba jedzie...). A którą drogą... Nie wiem dokładnie - AutoMapa mi pomagała (już dwa razy z jej pomocą jechałem... ) - zapewne Zumi Ci pokaże tę trasę...
Carlos Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Adrian Carlos zrobił ale trzeba poczekać na efekty Stoi u mechanika i czeka na swoją kolej. Obstawiam, że przy ostatnich wymianach coś źle złożyli. Daje jej ostatnią szanse. Jak będzie uparta i dalej będzie mnie wkur...ć to będzie krótka piłka.http://otomoto.pl/mazda-6-mps-12-05-4x4-260km-gps-skora-C7423976.html
Pingvin Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Adrian Carlos zrobił ale trzeba poczekać na efekty Stoi u mechanika i czeka na swoją kolej. Obstawiam, że przy ostatnich wymianach coś źle złożyli. Daje jej ostatnią szanse. Jak będzie uparta i dalej będzie mnie wkur...ć to będzie krótka piłka.http://otomoto.pl/mazda-6-mps-12-05-4x4-260km-gps-skora-C7423976.html Powiem Ci Carlos, że ładna niunia... Sam byłem zapatrzony w ten model (no może nie MPS) Mazdy, zanim szybką decyzją pojawiła mi się obecna Audica... Łaaaadnie wyposażona...
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 :oklaski:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:16_________________________________________________a gdyie polska I
Rekomendowane odpowiedzi