Lukas Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 z Janek odebrac dla mnie felgi z Janek to najblizej Poziek Lukas odebrałem od Lookiera adaptery Poziu ile $ prosze na PW plus kiedy i gdzie montujemy bo do piatku to musze miec w aucie a i gdzie mam pojechac z ta moja navi
platiniumm Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Panowie moze jest paru nowych kolegow to moze bysmy sie przeszli troszke do siebie postrzelac? bo dawno nie bylismy?
ono Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Panowie ale kicha , jade dzisiaj rano traktem nagle coś jebło, czuje coś nie halo z motorem po chwili coś zaczęło piszczeć na fisie , motor jakoś ciężko chodzi , nagle silnik stop ale tak że zblokowało mi koła Wysiadam otwieram maske a tam wszędzie dymiący sie olej , zatarłem motor :frown:
wit.s Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zatarłem motor Co to qrna znaczy??? To motory od zwykłej (no moze nie całkiem zwyczajnie Ty jeździsz, ale mimo) jazdy się zaciera???!!!! Nooooo, ja pikole. Stary. Ae kaszana. :frown: Trza Cie holować, czy cóś?? [ Dodano: 01-04-2007, 11:39 ] Panowie moze jest paru nowych kolegow to moze bysmy sie przeszli troszke do siebie postrzelac? Oooooooootrzęsiny plati chcesz robić? :biggrin: U mnie zawsze kończy się to lekko tragicznie, ale jestem jak najbardziej "za"
ono Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 o motory od zwykłej (no moze nie całkiem zwyczajnie Ty jeździsz, ale mimo) jazdy się zaciera???!!!! Nie mam pojęcia , koleś mówi że pękł blok silnika i wywaliło cały olej w sekunde Trza Cie holować, czy cóś?? Nie no już wszystko załatwione , to było o 8 rano
pre_pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nie mam pojęcia , koleś mówi że pękł blok silnika i wywaliło cały olej w sekunde to numer błędu 1.IV ?
wit.s Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 koleś mówi że pękł blok silnika i wywaliło cały olej w sekunde No, ja p*dolę. Łapie się na GW? [ Dodano: 01-04-2007, 11:59 ] ONIACZ. *RWA. TOŻ DZISIAJ 1-wszy KWIETNIA!!!! :twisted: [ Dodano: 01-04-2007, 12:00 ] Ale zacząłeś dobrze
platiniumm Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 platiniumm napisał/a:Panowie moze jest paru nowych kolegow to moze bysmy sie przeszli troszke do siebie postrzelac? Oooooooootrzęsiny plati chcesz robić? U mnie zawsze kończy się to lekko tragicznie, ale jestem jak najbardziej "za" to znaczy paintball
poziek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a ja pozdrawiam Was wszystkich z Kosmosu, własnie jestem w ruskiej rakiecie
pre_pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a ja pozdrawiam Was wszystkich z Kosmosu, własnie jestem w ruskiej rakiecie a zaraz potem rzuciło mi się : Misja zakończona hihihi
Norbi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Oniak ale żeś przyje#$* z grubej rury, łyknąłem kit jak młody pelikan :eek:
pre_pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 łyknąłem kit jak młody pelikan no ja z początku też... myśle se o kur.. ale co tam się mogło stać, młody motór w końcu...
Norbi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no ja z początku też... myśle se o kur.. ale co tam się mogło stać, młody motór w końcu... dobre :exclaim:
ono Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak pisałem to sam w to uwierzyłem hehe
wit.s Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja to juz chcialem leciec, pomagac, z flaszka pocieszac hehehe. ta 8ma rano byla sygnalem ostrzegawczym hihihi.
Lukas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Plati a ty to pojawilbys sie chociaz na spocie bo cie dawno nie bylo co do paintballa to jestem za tylko teraz ile osob bedzie
T-żółw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Oniak ale żeś przyje#$* z grubej rury, łyknąłem kit jak młody pelikan sąsiad ale żeś pierdolną prima aprilisa :biggrin: juz wsiadałem w niebieskiego żeby podjechac i zobaczyć co jest grane
spanky Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 łyknąłem kit jak młody pelikan no ja z początku też... myśle se o kur.. ale co tam się mogło stać, młody motór w końcu... młody tez sie moze wysrac .... :twisted:
platiniumm Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Plati a ty to pojawilbys sie chociaz na spocie bo cie dawno nie bylo co do paintballa to jestem za tylko teraz ile osob bedzie dwa tyodnie temu pracowalem, tydzien temu mialez zonki urodziny wiec nie wypadalo gdzies sobie jechac no teraz sie na chwile pojawie tak na pol godzinki. na paintballa to sadze ze troche osob pojdzie napewno ok 5 ze mna ma ochote isc a ile osob z klubu
wit.s Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wit, szkoda że Cie tym razem nie było, Brynia, Ty nie wiesz jak ja żałuję, ale weekend należał do dosyć ciężkich. Gdzie macie foty mów mi tu zaraz :biggrin: a ile osob z klubu Ja jestem chętny, tylko musze wcześniej wiedzieć (z naciskiem na "wcześniej" :biggrin: )
Rekomendowane odpowiedzi