Buba Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Odezwał się ex drajwer forda fikusa Ba !! niewykluczone że niedługo znowu będę szcześliwym posiadaczem Focusa ale wersji WRC?? Niee 1.4 el-pi-dżi bedzie z ragga ustawki robil??
stefan80 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie, był wczoraj ten spot w Arkadii?
moskal Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie, był wczoraj ten spot w Arkadii? nie przyjechałeś więc chłopaków tez nie było
poziek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie, był wczoraj ten spot w Arkadii? wczoraj wszyscy najważniejsi byli na Torwarze
Buba Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie, był wczoraj ten spot w Arkadii? nie przyjechałeś więc chłopaków tez nie było jeszcze zdziwiony. wszyscy czekali a tu d*pa[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 14:56_________________________________________________ Panowie, był wczoraj ten spot w Arkadii? wczoraj wszyscy najważniejsi byli na Torwarze podgrzewali czlonki o wydech :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Odezwał się ex drajwer forda fikusa Ba !! niewykluczone że niedługo znowu będę szcześliwym posiadaczem Focusa fajny kolega byłeś również [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ Odezwał się ex drajwer forda fikusa Ba !! niewykluczone że niedługo znowu będę szcześliwym posiadaczem Focusa ale wersji WRC?? nie tam ;-)) lepsza opcja - te co to się nie psujoM i jeżdzoM bez oleju
Aydaho Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Perpetuum mobile?? kombinuj - blisko Jesteś
poziek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Odezwał się ex drajwer forda fikusa Ba !! niewykluczone że niedługo znowu będę szcześliwym posiadaczem Focusa fajny kolega byłeś również
Reggi Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Odezwał się ex drajwer forda fikusa Ba !! niewykluczone że niedługo znowu będę szcześliwym posiadaczem Focusa Opowiem swojej córce jak dorośnie.." Znałem Ajadaha...poczciwy był z niego maderfaker..zią na wysokim poziomie..ale przeszedł na ciemną stronę mocy skundlonych aut z pod znaku F.."
Nosb Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 adamooo nie powiesz bo to nic standardowego dogadalem sie wstepnie z kalim Dogadam ze sprzedajacym i zobacze czy mam na co wysrac sie z kasy i zapozyczyc
stefan80 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 hehe, byłem trochę zakręcony wczoraj i wstąpiłem do Blue City - coś mi ktos namącił z tym BC. A przecież to miała być Arkadia. Dobry bajer nie jest zły ale faktycznie jak dupek pokrecilem się po parkingu BC.
Reggi Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 hehe, byłem trochę zakręcony wczoraj i wstąpiłem do Blue City - coś mi ktos namącił z tym BC. A przecież to miała być Arkadia. Dobry bajer nie jest zły ale faktycznie jak dupek pokrecilem się po parkingu BC. Dobrze, że nie uderzyłeś na Torwar [br]Dopisany: Luty 10, 2010, 06:07:26 _________________________________________________Jak ktoś ma fetysza to znajdzie co tu dla siebię http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12171785
Weekendowy Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Co myślicie o tej furce dla żonki? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10979930 Nie ma Q..to na pewno nie da się tym jeździć ;-)
Aydaho Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Odezwał się ex drajwer forda fikusa Ba !! niewykluczone że niedługo znowu będę szcześliwym posiadaczem Focusa Opowiem swojej córce jak dorośnie.." Znałem Ajadaha...poczciwy był z niego maderfaker..zią na wysokim poziomie..ale przeszedł na ciemną stronę mocy skundlonych aut z pod znaku F.." i kto mi to mówi - Poziek -> jeździ japoncem, Raga - japońcem, Onika w audi nie widziałem od roku ( FORD RULEZ ), Oskar - widziany był w białym Sirocco, Lexpar - BMW 735 yeah-bać Audi . .. nie ma to jak służbowy
Reggi Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Raga - japońcem Ja się pozbywam..i wracam do marki Dziś byli oglądacze..normalnie muszę sobie kupić łuk i strzały Oskar - widziany był w białym Sirocco A to lanser złocisto włosy . .. nie ma to jak służbowy Aaaaa...to tu jest pies pogrzebany
Aydaho Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ide grać bo Kokos już na XFirze zalogowany
Buba Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Raga - japońcem Ja się pozbywam..i wracam do marki Dziś byli oglądacze..normalnie muszę sobie kupić łuk i strzały Oskar - widziany był w białym Sirocco A to lanser złocisto włosy . .. nie ma to jak służbowy Aaaaa...to tu jest pies pogrzebany to kiedy pojdzie do zyda??
Reggi Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 to kiedy pojdzie do zyda?? Jak się trafi jakiś normalny kupiec, a nie same imbecyle i zawracacze dopy
Rekomendowane odpowiedzi