moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Siema dziewczęta niom musze sie w koncu wybrac, narazie mam ciche spoty na cargo z moskalem. dzisiaj byl drugi dzien walki z silnikiem dzień zakończony klęską Moskal stary szyderco wszystkiego najlepszego dzieki dziadu sobie zycze , zebym mógł dozyć Twojego wieku
Nosfer Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Moskal, Moskal Ty stara pierdoło :drunk: Nie wiedziałem, że jesteśmy praktycznie z tej samej daty.... ... dziennej Wszystkiego dobrego druhu
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Wszystkiego dobrego druhu senkju wery macz
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Moskal wszystkiego najlepszego!! Tom77 100lat!!
PARAF Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Dawno tu nie zaglądałem i widzę, że ktoś tu świętuje Wszystkiego naj Moskal Tom ->
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Moskal wszystkiego najlepszego!! Wszystkiego naj Moskal Tom jest na nartach , świętuje w gronie rodzinnym
Aydaho Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ło karwa - ale wódy w piątek będzie Moskal, Tom - Najlepszego cyce :drunk:
poziek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Moskal, TOM77 Wszystkiego Najlepszego stare fajfusiki :kox:
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Moskal, Tom - Najlepszego cyce :drunk: Moskal, TOM77 Wszystkiego Najlepszego stare fajfusiki :kox: dziekuje młodzieniaszki :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Film o facetach w łódce! Po jego obejrzeniu stwierdzisz, że haed-core'owa jazda Hondą CBR 600RR po Marszałkowskiej to pikuś Pan Pikuś!
Buba Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 :kox: :shocked: ale tam muszą być przeciążenia na zakrętach :kox: [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 11:14_________________________________________________moskal wiadomo coś?? może nie wiedza jak twój anty napad uruchomić
Pingvin Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Wicked at Web Slough :kox: Masaaa, aż mi się Micro Machines przypomnialo chlip chlip... A Moscalowi i TOM77 owi wszystkiego naaajlepszego
Rekomendowane odpowiedzi