PARAF Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 siema dziewczeta Jak zwykle pierwszy BTW: Moskal, czym pomalowałeś grill (chrom - ramkę) na czrny mat...?
moskal Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 BTW: Moskal, czym pomalowałeś grill (chrom - ramkę) na czrny mat...? szprajem w kolorze "czarny mat"
PARAF Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 BTW: Moskal, czym pomalowałeś grill (chrom - ramkę) na czrny mat...? szprajem w kolorze "czarny mat" Tak myślałem, ale wolałem się upewnić...
poziek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Siema Panowie. Siema piz*eczki (byłe kawalery)
MoorPH Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Poziek wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
lukaszr Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 A co Wam będę żałował - w końcu to Dzień Kobiet :naughty:
Korzeń Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 siema lukaszr niezła kolekcja już wiem po co tak z aparacikiem z nienacka biega
Kowal Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 następnym razem chyba się z nim wybiorę [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:58_________________________________________________powiedzcie mi jak wyglądał w tamtym roku wyjazd z Wawy do Bukowiny? jedzie jakaś grupa razem czy każdy na własną rękę?
Korzeń Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 było dużo szumu, a tak naprawdę wyszła kicha.
Kowal Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 aha, no tak się właśnie zastanawiałem. w sumie pewnie ciężko się każdemu zgrać. tam się z 7 godzin jedzie tak?
Rekomendowane odpowiedzi