T-żółw Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 wit.s napisał/a:chować do garażu, bo zaraz na chwilę zacznie padać no i tak bylo tylko ze spokojnie zaczelo padac to dalem rade schowac auto jaki deszcz i gdzie pada u nas sucho jak w... :biggrin: dzisiaj hhacek zamontowal swoje nówki P6000 na avusy "17 jak beda fotki to zapodam
Norbi Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 nie ale tam często pije Zdaje sie Twojego furacza tam widziałem
wit.s Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 chować do garażu, bo zaraz na chwilę zacznie padać no i tak bylo tylko ze spokojnie zaczelo padac to dalem rade schowac auto HAHAHA Wiedziałem!!! Ja swojego wypucowałem - woski nabłyszczacze, konserwanty i ... oczywiście na jutro (jak będe wracał) zapowiadaja deczcz w Wawie. Nie wiem czy się śmiać czy płakać - a tak zaje*iście się teraz błyszczy .... [ Dodano: 08-04-2007, 13:09 ] nie ale tam często pije Zdaje sie Twojego furacza tam widziałem Trzeba było zaznaczyć jakimś mazakiem na drzwiach - miałbyś pewność :twisted: :twisted: :twisted: (zaraz liścia zaliczę) [ Dodano: 08-04-2007, 13:28 ] A tak by the way, gdzie ono? Chyba się chłop nie obraził za to "jego" zdjęcie . Oniak. Chłopie. No sorka. Przecież żartowałem No lizaka Ci kupię. Truskawkowego ...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 przecież Oniacz wyjechał gdzieś tam na wypiz*ówie
ono Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 A tak by the way, gdzie ono? Panowie ja na dzikim zachodzie , zero telefonu internetu itd ale wódka jest ... ufffffffffff
hornet Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 hmm to nieźle .. odnośnie mycia jak najbardziej taka ceremonia miała miejsce i na darmo ponieważ zlało mnie dzisiaj ((( Jeszcze mi pies uje.....ał z tyłu tapicerkę bydlaczek kochany heheh przeskoczył z 3 klasy na tylną kanapę cwaniaczek )
bienio Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 siema koledzy :biggrin: mam pytanie gdzie jutro spot
T-żółw Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 mam pytanie gdzie jutro spot dobre pytanie...sam nie wiem jutro maja gokarty byc grane..ale moze pierwsze spotkanie na torwarze i potem ognia dalej
adamooo Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ale się nażarłem w te święta ledwo chodze..a jak u Was ?:>
T-żółw Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ale się nażarłem w te święta ledwo chodze..a jak u Was ?:> ja nic nie jadlem..odchudzam sie na letni lans :biggrin:
adamooo Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 pewno całe święta brzuszki machałeś...
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja Dzisiaj odpadam nie mam transportu a inna sprawa ze jestem od wczoraj od 6 na nogach takze wracam do chalupy i ide spac no chyba ze mnie sumienie ruszy to rowerem wpadne
wit.s Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 jutro maja gokarty byc grane..ale moze pierwsze spotkanie na torwarze i potem ognia dalej Zapowiadaja przelotne deszcze. Moze jednak Fort Wola? A później karty albo na miejscu, albo bujniemy się na Bemowo - stamtąd jest niedaleko. Co Wy na to? Ja Dzisiaj odpadam nie mam transportu Zgarnę Cię jadąc. jestem od wczoraj od 6 na nogach :eek: :eek: :eek: Lukas masz kacora po Pawełkach???pewno całe święta brzuszki machałeś Ja też machałem. Jak tak dalej pójdzie - na siłowni trzeba bedzie zaczać robic spoty.
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgarnę Cię jadąc. Wit dam cynk ale pewnie sie tak zrobimy bo za tydzien tez mnie nie bedzie bo mam urlop planowany takze 2 tyg bez dzikow to troche za duzo
wit.s Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A tak by the way. Pasowałoby coby się wszyscy zaangazowani dzisiaj pojawili - trzeba sie umówić. Bo przecież "trzynastego-piękniejszy jest świat" - jak mówią słowa piosenki :twisted:
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dobra to robimy tak SPOT FORT WOLA godz 19 :exclaim:
ono Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A ja jestem chory na maxa i nie wiem czy przyjade
T-żółw Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A ja jestem chory na maxa i nie wiem czy przyjade buuuu..podrzucic Ci jakies aspirinki hmm..dzisiaj mam wolne, wpadniemy z hhackiem tylko dajcie znac gdzie bedzie spot, bo nie wiem czz bede jeszcze w domu pozniejna necie
Rekomendowane odpowiedzi