Vimesor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 W sumie to juz jakiś rok sie wybieram na Warszawski spot... Ale obiecuje ze sie teraz zmiore w sobie i tez wpadne Problematyczna kwestią jest termin, zawsze we wtorki mam treningi, tak wiec tu pytanie stawiam: do ktorej na ogół siedzicie i czy spotykacie sie czasami w inne dni. A tak poza tym, to czy mi sie zdaje czy kiedys miały miejsce spotkania w Arkadii, bo pamietam ze jak dawniej czytalem o spotkaniach na forum zapadła mi w glowie Arkadia...
bogi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Arkadia - sezon zimowy Promenada - letni często nawet do 23 ale to zależy tak na prawdę od dnia inne dni raczej nie. Pozdrawiam
moskal Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Siema dziewczęta Pytanie dnia : czy nie sadzicie ze Żałoba Narodowa trwa troszke za długo ???? Jestem tu nowy-młody wilk. Młode wilki to jesteśmy MY :kox: :naughty:
Italiano Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wcześniej też byłem twojego zdania, ale po przemyśleniach, okres żałoby jest odpowiedni. Zobacz ile to wszystko trwa.
AndyN Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 No i nie ma reklam w radio .... Trudno mi sobie wyobrazić, że nie pochowano jeszcze Kaczyńskich a już żałoba się kończy
moskal Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wcześniej też byłem twojego zdania, ale po przemyśleniach, okres żałoby jest odpowiedni. Zobacz ile to wszystko trwa. ale mi chodzi o tą żenade w mediach
Buba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Siema z rana [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 10:30_________________________________________________ Wcześniej też byłem twojego zdania, ale po przemyśleniach, okres żałoby jest odpowiedni. Zobacz ile to wszystko trwa. ale mi chodzi o tą żenade w mediach steskniles sie za reklamami?
adamellos Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Siema z rana [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 10:30_________________________________________________ Wcześniej też byłem twojego zdania, ale po przemyśleniach, okres żałoby jest odpowiedni. Zobacz ile to wszystko trwa. ale mi chodzi o tą żenade w mediach steskniles sie za reklamami? Powinni tego zabronić! czyt.REKLAM
Buba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Siema z rana [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 10:30_________________________________________________ Wcześniej też byłem twojego zdania, ale po przemyśleniach, okres żałoby jest odpowiedni. Zobacz ile to wszystko trwa. ale mi chodzi o tą żenade w mediach steskniles sie za reklamami? Powinni tego zabronić! czyt.REKLAM przeciez teraz nie ma reklam
Pingvin Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Siema z rana [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 10:30_________________________________________________ Wcześniej też byłem twojego zdania, ale po przemyśleniach, okres żałoby jest odpowiedni. Zobacz ile to wszystko trwa. ale mi chodzi o tą żenade w mediach steskniles sie za reklamami? Powinni tego zabronić! czyt.REKLAM przeciez teraz nie ma reklam taka drobna aluzja:) zdecydownie....za długa ta żałoba... [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 13:32_________________________________________________ W sumie to juz jakiś rok sie wybieram na Warszawski spot... Ale obiecuje ze sie teraz zmiore w sobie i tez wpadne Problematyczna kwestią jest termin, zawsze we wtorki mam treningi, tak wiec tu pytanie stawiam: do ktorej na ogół siedzicie i czy spotykacie sie czasami w inne dni. A tak poza tym, to czy mi sie zdaje czy kiedys miały miejsce spotkania w Arkadii, bo pamietam ze jak dawniej czytalem o spotkaniach na forum zapadła mi w glowie Arkadia... zapraszamy :>
Kolkov Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Młode wilki to jesteśmy MY :kox: :naughty: raczej młodzi wilcy _________________________________________________ żałoba żałobą niech trwa, ale mnie wkur... dziunie które poszły na plac prezydencki popsrtykać sobie focie na naszą klasę i to jest żenujące, ludzie którzy przeżywają jak nie wiadomo co, bo tak wypada... i jeszcze ten pogrzeb na Wawelu...
Pingvin Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Młode wilki to jesteśmy MY :kox: :naughty: raczej młodzi wilcy _________________________________________________ żałoba żałobą niech trwa, ale mnie wkur... dziunie które poszły na plac prezydencki popsrtykać sobie focie na naszą klasę i to jest żenujące, ludzie którzy przeżywają jak nie wiadomo co, bo tak wypada... i jeszcze ten pogrzeb na Wawelu... jakoś te demotywatory są do wszystkiego pięknie dostosowane :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jakoś te demotywatory są do wszystkiego pięknie dostosowane :gwizdanie: zauważyłem to już jakiś czas temu i naprawdę potrafią czasem trafić w samo sedno to samo kiedyś było z kapselkami Tymbarka, ale teraz chyba przestali jarać zielsko
Pingvin Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jakoś te demotywatory są do wszystkiego pięknie dostosowane :gwizdanie: zauważyłem to już jakiś czas temu i naprawdę potrafią czasem trafić w samo sedno to samo kiedyś było z kapselkami Tymbarka, ale teraz chyba przestali jarać zielsko Teraz wygłaszają tylko jakieś mądrości...
PARAF Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Miałem dzisiaj okazję być przy tym "wyładunku" - co prawda stałem w pewnej odległości od trumien, ale widok ponad 30 dębowych desek (byc moze "zapakowanych") naprawdę wywołuje dziwne uczucie...
bajk Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no siema poupalać dzisiaj coś czy nie
PARAF Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 poupalać dzisiaj coś czy nie Ja zaraz wychodzę z psem na spacer, walnę ze 2 Tyskie w parku i poupalam kilka szlugów...
wit.s Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Siema dziewczęta Pytanie dnia : czy nie sadzicie ze Żałoba Narodowa trwa troszke za długo ???? Jestem tu nowy-młody wilk. Młode wilki to jesteśmy MY :kox: :naughty: Są i doświadczone basiory
PIXI Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jestem tu nowy-młody wilk. Młode wilki to jesteśmy MY :kox: :naughty: Są i doświadczone basiory I o ZBOWiD-zie nie zapominajcie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgredy Biadolące O Wojnie i Domu? To żeś ta się dobrali!
Rekomendowane odpowiedzi