Reggi Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ja - zero kaca..trochę za mało snu i człowiek człapnięty, ale bez problemu dojechał do domu Kali pamiętasz jak obrzygałeś kamienice w centrum?? A pamiętasz jak wyzywałeś swoją laskę od k**ew w taxie i twierdziłeś , że nie odbiera telefonu bo właśnie się rucha ? A pamiętasz jak kopałeś słupki w chodniku uszkodzoną nogą ? A pamiętasz jak Moskal napierdykał Twoją głową w windę :kox: A pamiętasz jak podrywałeś barmana w tej knajpie gdzie wyżarłeś im cały popcorn ? :polew: Reasumując ..dzięki chłopaki za spotkanko Fajnie było napic się z Wami i pogadac o starych karabinach :kox: Ci co przycięli w chu ja ...serdeczny palec w oko
Nosfer Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ja - zero kaca..trochę za mało snu i człowiek człapnięty, ale bez problemu dojechał do domu Kali pamiętasz jak obrzygałeś kamienice w centrum?? A pamiętasz jak wyzywałeś swoją laskę od k**ew w taxie i twierdziłeś , że nie odbiera telefonu bo właśnie się rucha ? A pamiętasz jak kopałeś słupki w chodniku uszkodzoną nogą ? A pamiętasz jak Moskal napierdykał Twoją głową w windę :kox: A pamiętasz jak podrywałeś barmana w tej knajpie gdzie wyżarłeś im cały popcorn ? :polew: Reasumując ..dzięki chłopaki za spotkanko Fajnie było napic się z Wami i pogadac o starych karabinach :kox: Ci co przycięli w chu ja ...serdeczny palec w oko :polew: Dzieki chlopaki za kawalerski naprawde jestem wzruszony Wasza postawa
moskal Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Dzieki chlopaki za kawalerski naprawde jestem wzruszony Wasza postawa bujaj wory i zapomnij ze zobaczysz moja morde przed kościołem a miałem ci popsssssyczeć
Reggi Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 :polew: Dzieki chlopaki za kawalerski naprawde jestem wzruszony Wasza postawa To ja specjalnie wyruszyłem, żeby powiedziec Ci " Przemek...nie rób tego..ale na prawdę nie żeń się! " ..a Ciebie nie było moskal Cycu...jak Ty robiłeś listę osób, że pominąłeś ŁukaszaRR itp. ?
moskal Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Cycu...jak Ty robiłeś listę osób, że pominąłeś ŁukaszaRR itp. ? nie chciałem żeby było drętwo :naughty: :naughty: :naughty: a tak wogóle to lista była napisana pospiesznie i prosilem zeby dopisywać jak komuś ktoś sie przypomni , mogłeś dopisać
Buba Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Cycu...jak Ty robiłeś listę osób, że pominąłeś ŁukaszaRR itp. ? nie chciałem żeby było drętwo :naughty: :naughty: :naughty: a tak wogóle to lista była napisana pospiesznie i prosilem zeby dopisywać jak komuś ktoś sie przypomni , mogłeś dopisać Przeżywacie :gwizdanie: Oprócz cieplej wódki i nie ogolonego moskala nie można narzekać
moskal Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Cycu...jak Ty robiłeś listę osób, że pominąłeś ŁukaszaRR itp. ? nie chciałem żeby było drętwo :naughty: :naughty: :naughty: a tak wogóle to lista była napisana pospiesznie i prosilem zeby dopisywać jak komuś ktoś sie przypomni , mogłeś dopisać Przeżywacie :gwizdanie: Oprócz cieplej wódki i nie ogolonego moskala nie można narzekać najlepiej jak Paulina po mnie przyjechała , wsiadłem do auta i standardowo przykimałem... i budze sie nagle gdzies w milanówku, panika jak c**j , nie wiem gdzie jestem ani gdzie jade :polew: :polew: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nie chciałem żeby było drętwo :naughty: :naughty: :naughty: :ssij: wieśniaku toruński :kox: I tak bym nie przylazł, bo byłem w pracy
Reggi Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Cycu...jak Ty robiłeś listę osób, że pominąłeś ŁukaszaRR itp. ? nie chciałem żeby było drętwo :naughty: :naughty: :naughty: a tak wogóle to lista była napisana pospiesznie i prosilem zeby dopisywać jak komuś ktoś sie przypomni , mogłeś dopisać Nie wnikałem, bo ja na liście nie dyndałem od razu i nie wnikałem ilu odpadło ilu było za.. Next time omińcie Poźka i wpisujcie całą resztę ... bo do niego to tylko szkoda 20 groszy na połączenie głosowe Przeżywacie :gwizdanie: Oprócz cieplej wódki i nie ogolonego moskala nie można narzekać ..i narąbanego w trzy d*py Kaliego, który wk***iał ucho na każdym kroku Wódka była Ciepła bo parę minut wcześniej był zimny browar pod chmurą Ja to się modliłem przy powrocie aby nie zrobili akcji .. " dmuchnij Pan w balonik "
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ja - zero kaca..trochę za mało snu i człowiek człapnięty, ale bez problemu dojechał do domu Kali pamiętasz jak obrzygałeś kamienice w centrum?? TAK A pamiętasz jak wyzywałeś swoją laskę od k**ew w taxie i twierdziłeś , że nie odbiera telefonu bo właśnie się rucha ? NIE A pamiętasz jak kopałeś słupki w chodniku uszkodzoną nogą ? NIE A pamiętasz jak Moskal napierdykał Twoją głową w windę :kox: NIE A pamiętasz jak podrywałeś barmana w tej knajpie gdzie wyżarłeś im cały popcorn ? :polew: TAK Reasumując ..dzięki chłopaki za spotkanko Fajnie było napic się z Wami i pogadac o starych karabinach :kox: Ci co przycięli w chu ja ...serdeczny palec w oko No i filmik daaaj muu ze ja miałem siłe to pompować. Dobrze było i mysle, że trzeba to jeszcze powtórzyć bedzie.
moskal Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 wieśniaku toruński :kox: Tyfusie rodowity zapamiętaj ,że nawet jesli zdarzy sie sytuacja w której tyfus zwraca do Krzyżaka to przede wszystkim per Pan a tak naprawde to sory ,ze nie pamiętałem o Tobie
lukaszr Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Tyfusie rodowity zapamiętaj ,że nawet jesli zdarzy sie sytuacja w której tyfus zwraca do Krzyżaka to przede wszystkim per Pan A odwrotnie MÓJ PANIE I WŁADCO
Buba Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 dobrze bylo, szkoda ze sie wykruszylo kilka osob ale bez nich tez dalo rade
moskal Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Tyfusie rodowity zapamiętaj ,że nawet jesli zdarzy sie sytuacja w której tyfus zwraca do Krzyżaka to przede wszystkim per Pan A odwrotnie MÓJ PANIE I WŁADCO odwrotnie nie ma takiej opcji , krzyżak nigdy nie odezwie sie pierwszy do tyfusa , niestety tyfus nie jest godzien strzępienia Krzyżackiego języka :kox: :kox: :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Pany mam pytanie. Koleżka z pracy chce zamontowac RNS do B6. Co mu dokładnie potrzebne tak żeby działała mu navi itd (jakas antena czy co tam jeszcze) i najlepiej czy mamy w warszawie jakies polecone miejsce, żeby mu to założyli za przystępne pieniądze?
SebMis Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ktoś mówił że komuś wymontowali niefachowow RNS'a no Kali nieźle dmuchasz :polew:
Buba Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ktoś mówił że komuś wymontowali niefachowow RNS'a kox :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi