Reggi Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Nie było w kolorze ? Szkoda, że nie byłeś z nami w ZOO .. pooglądałbyś lepsze towary na żywo ..a szczególnie tą blondynę co mało się nie posypała na parkiecie.. a Moskal ostro twierdził , że go nie kręci ( co rusz ocierając zaśliniony podbródek )
jarko Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Drodzy Kochani Warszawiacy Taką prośbę mam do Was maleńką Chciałem se radyjko zakupić z allegro, gość napisał że można je odebrać/obejrzeć w Warszawie/Nadarzynie/Raszynie. Czy znalazłby się ktoś życzliwy i to sprawdził - ja mam trochę daleko Moja wdzięczność nie zna granic Szczegóły jak coś to na PW
pringels1989 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 te spoty w kazdy wtorek o 19.00 to się jeszcze odbywają? jestem nowy i niedawno kupilem audi więc chętnie bym się pokazał.
MoorPH Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 witaj przybyszu, oczywiscie ze spoty sie odbywaja. wszystko jest dokladnie opisane w pierwszym-podwieszonym poscie. A i jeszcze jedno.. Nigdy, ale to przenigdy nie sluchaj uzytkownika Poziek, bo napewno bedzie probowal zwerbowac cie na ciemna strone warszawy (na Torwar).
moskal Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 siema a Moskal ostro twierdził , że go nie kręci ja to nie ty , zeby sie slinić na każdą dópe :naughty: :naughty:
Aydaho Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Drodzy Kochani Warszawiacy Taką prośbę mam do Was maleńką Chciałem se radyjko zakupić z allegro, gość napisał że można je odebrać/obejrzeć w Warszawie/Nadarzynie/Raszynie. Czy znalazłby się ktoś życzliwy i to sprawdził - ja mam trochę daleko Moja wdzięczność nie zna granic Szczegóły jak coś to na PW no Ba - w Nadarzynie siedzi chrabia Poziowaty i chętnie obejrzy jeżeli w Wawie - to niech pisze gdzie konkretnie ( ulica etc .. ) [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 08:34_________________________________________________ zobaczcie tego - padłem Odp: [b6 AWX] Komunikat BREAKE przy uruchamianiu silnika « Odpowiedz #83 : 17 Maj 2010, 15:44 » Cytuj -------------------------------------------------------------------------------- u mnie też pojawił sie ten komunikat poczytałem trozske i stwierdziłem że to na pewno płyn bo w ubiegłym tygodniu rezałem wecieraczki po zatarciu i przy sprawdzaniu jak one działają dość sporo płynu ubyło jeszcze na lampy pryskało nalałem płynu i jest cisza ale cały wątek po przeczytaniu pomógł mi pozdrawiam Dopisany: 17 Maj 2010, 12:13 -------------------------------------------------------------------------------- zapomniałem dodać że wymiana klocków też mnie czeka niebawem
Reggi Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 ja to nie ty , zeby sie slinić na każdą dópe :naughty: :naughty: Siwy...nie pierd0l Za bardzo się zajebałeś żeby cokolwiek kontaktowac :naughty: :kox:
moskal Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Za bardzo się zajebałeś żeby cokolwiek kontaktowac :naughty: :kox: ja sie zajebałem ??? nieeee , na mieście było jeszcze spoko , w domu troszke gorzej :> za duzo zielonego stuffffffu poszło :kox: :kox:
krzyniek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 zobaczcie tego - padłem Odp: [b6 AWX] Komunikat BREAKE przy uruchamianiu silnika « Odpowiedz #83 : 17 Maj 2010, 15:44 » Cytuj -------------------------------------------------------------------------------- u mnie też pojawił sie ten komunikat poczytałem trozske i stwierdziłem że to na pewno płyn bo w ubiegłym tygodniu rezałem wecieraczki po zatarciu i przy sprawdzaniu jak one działają dość sporo płynu ubyło jeszcze na lampy pryskało nalałem płynu i jest cisza ale cały wątek po przeczytaniu pomógł mi pozdrawiam Dopisany: 17 Maj 2010, 12:13 -------------------------------------------------------------------------------- zapomniałem dodać że wymiana klocków też mnie czeka niebawem rozwaliło mnie to z samego rańca :polew: hi
poziek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 te spoty w kazdy wtorek o 19.00 to się jeszcze odbywają? jestem nowy i niedawno kupilem audi więc chętnie bym się pokazał. siemasz spot dzisiaj jak co tydzień odbywa się na warszawskim Torwarze - zapraszamy
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Siema kasztaniaki Łukaszu Ryyy masz te fotki gdzies w większym rozmiarze? bo mi sie tak spodobały, że chyba sobie drukne i na ściane walne
lukaszr Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Łukaszu Ryyy masz te fotki gdzies w większym rozmiarze? bo mi sie tak spodobały, że chyba sobie drukne i na ściane walne Raczej nie mam. Zbierz wszystkie w jedno miejsce i nadrukuj wszystkie
moskal Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 siema , dawno cie nie widziałem :gwizdanie:
Buba Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 siema , dawno cie nie widziałem :gwizdanie: przeciez sie przytulales ostatnio do niego
moskal Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 przeciez sie przytulales ostatnio do niego no to w sobote było , dzisiaj wtorek :kox: :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 siema , dawno cie nie widziałem :gwizdanie: ja to już prawie zapomniałem jak wyglądasz
krzyniek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 przeciez sie przytulales ostatnio do niego no to w sobote było , dzisiaj wtorek :kox: :kox: :kox: następny kandydat do pink battalionu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi