Kolkov Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 następny kandydat do pink battalionu :gwizdanie: chyba Ty... :polew:
SebMis Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 przeciez sie przytulales ostatnio do niego no to w sobote było , dzisiaj wtorek :kox: :kox: :kox: stęsknił się jego męskiego dotyku
Italiano Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/odp_serwer_klubowy-t134351.0.html;msg0;topicseen#new
SebMis Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 pierwszy raz widzę spoty Warszawskie na samym dole listy podwieszonych tematów
Buba Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Siema dziewczynki [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 10:26_________________________________________________ pierwszy raz widzę spoty Warszawskie na samym dole listy podwieszonych tematów wsazystko przez moskala...[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 10:26_________________________________________________jebany na cala polske poszedl z tym spamem
moskal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Siema dziewczynki [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 10:26_________________________________________________ pierwszy raz widzę spoty Warszawskie na samym dole listy podwieszonych tematów wsazystko przez moskala...[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 10:26_________________________________________________jebany na cala polske poszedl z tym spamem dopiero obskoczyłem te: Dolnośląskie, Kujawsko-Pomorskie, Lubelskie, Lubuskie, Łódzkie, Małopolskie, Mazowieckie a zostały jeszcze te : Opolskie, Podkarpackie, Podlaskie, Pomorskie, Śląskie, Świętokrzyskie, Warmińsko-Mazurskie, Wielkopolskie, Zachodniopomorskie, Reszta Świata :kox: :kox: :kox:
hornet Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Szlaja się po E-Polsce i spamuje. Już go pogoniłem ze spocików wrocławskich ale ma taki tupet że jeszcze wdaje się w dyskusje :polew:
moskal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Szlaja się po E-Polsce i spamuje. Już go pogoniłem ze spocików wrocławskich ale ma taki tupet że jeszcze wdaje się w dyskusje :polew: podejrzewam ze tego tupetu starczyłoby nawet na to żeby ci w ryja strzelić :polew: :polew: :polew:
Kolkov Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Szlaja się po E-Polsce i spamuje. Już go pogoniłem ze spocików wrocławskich ale ma taki tupet że jeszcze wdaje się w dyskusje :polew: podejrzewam ze tego tupetu starczyłoby nawet na to żeby ci w ryja strzelić :polew: :polew: :polew: ŁAAABYSZ :polew: :polew:
moskal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Szlaja się po E-Polsce i spamuje. Już go pogoniłem ze spocików wrocławskich ale ma taki tupet że jeszcze wdaje się w dyskusje :polew: podejrzewam ze tego tupetu starczyłoby nawet na to żeby ci w ryja strzelić :polew: :polew: :polew: ŁAAABYSZ :polew: :polew: łaaaabysz łabyszłabyszłabysz :kox: :kox:
Buba Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 k**wa znalazlem klape do siebie w jablonnej, dzwonie do typa i pytam w jakim stanie. Mowi ze spoko igielka. No to jade. Mialo byc 3 km za jablonna. okazalo sie ze skret do tej wiochy jest 300m przed nowym dworem mazowieckim i faktycznie 3 km w las. Dojezdzam na miejsce a tam w c**j cala porysowana. Wlasciciel spierdolil od razu i tylko jakis typek mi klape pokazal. Okazalo sie ze zdjecia byly robione we wloszech jak jeszcze byla dobra i chyba podczas transportu sie porysowala ale ze da sie to spolerowac. Tylko rysy jakby gwozdziem przejechal. Myslalem ze ich tam rozniose. Pytam wlasciciela dlaczego mi nie powiedzial jak dzwonilem ze jest porysowana to on ze nie ma czasu teraz. Pomyslalem o ty zlamasie. dobrze ze jego czarna navara stala przed wejsciem :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 dobrze ze jego czarna navara stala przed wejsciem :gwizdanie: a to sk***iel... co mu zrobiłeś w navarę :?:
Buba Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 dobrze ze jego czarna navara stala przed wejsciem :gwizdanie: a to sk***iel... co mu zrobiłeś w navarę :?: ja?? nic :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 dobrze ze jego czarna navara stala przed wejsciem :gwizdanie: a to sk***iel... co mu zrobiłeś w navarę :?: ja?? nic :gwizdanie: na prawde godne pochwały :baseball:
Buba Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 dobrze ze jego czarna navara stala przed wejsciem :gwizdanie: a to sk***iel... co mu zrobiłeś w navarę :?: ja?? nic :gwizdanie: na prawde godne pochwały :baseball: a ty bys sie nie wkurwil jakby cie ktos w c**ja robil i jeszcze sie z cieszyl z tego?
Rekomendowane odpowiedzi