ono Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 O to jak lubisz sie w to bawić to pogadamy na spocie bo mam problik i za uja nie moge tego właśnie zrobić , a już paru informatyków sie bawiło i d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuni0 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 tyle ze taki dziurawy i darmowy skrypt jak phpbb nie ma opcji blokowania ID kompa :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 tyle ze taki dziurawy skrypt jak phpbb nie ma opcji blokowania ID kompa Albo admin jeszcze do tego nie doszedl A planujesz jeszcze cos narozrabiac?? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuni0 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a czy ja kiedykolwiek rozrabialem na forum? Komus skonczyly sie argumenty i wolal dac mi bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 spokój Panowie - przypominam ze temat to spociki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 pierwszy do czego ? buahahahhaha BAN :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 NIe no nizele.... polowanie na dzikiego Kunia (mustanga) :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Niech wyczeka cierpliwie do końca kary. Rozmawiałem z nim wczoraj i wcale nie wykazywał się zrozumieniem problemu. Widać niereformowalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Niech wyczeka cierpliwie do końca kary. Rozmawiałem z nim wczoraj i wcale nie wykazywał się zrozumieniem problemu. Widać niereformowalny...To było widać już wcześniej Dzieki Poź za linka, ale już znalazłem kolesia uzdrawiacza i w pon. wysyłka. postanowiłem jeszcze zmienić sprzegło na Sachsa, macie jakąś opinie na ich temat? Sprzegło coprawda już zamówione i jutro odbieram, ale... Jeszcze na dokładke wymiana rozrządu, toż to nowa fura tera bedzie Tylko to wszystko chyba im miesiąc zajmie :frown: , może ktoś ma do pożyczenia jakąs nieużywaną mogie sie zaopiekować i powyprowadzać przez tydz. Dobrze ,że są jeszcze siostry na tym świecie, to chociaż A3 można poupalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ja usiebie tydzień temu sprzegło zmieniałem na Sachsa,bo nic innego nie znalazłem w Polsce, i jest ok ,wymienialismy je 5 godz :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ja usiebie tydzień temu sprzegło zmieniałem na Sachsa,bo nic innego nie znalazłem w Polsce, i jest ok ,wymienialismy je 5 godz :biggrin: :biggrin:Ile Cie kosztowało kompletne sprzęgło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 900 stów :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 900 stów :biggrin:Dzięki, czyli normalna cena, u mnie raptem 50 zeta mniej. Szczerze spodziewałem sie jakichś 15 stówek, bo kiedyś przez przypadek natknąłem sie w necie na taką cene, a dzis dzwonie i :eek: biere :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 900 stów :biggrin:Dzięki, czyli normalna cena, u mnie raptem 50 zeta mniej. Szczerze spodziewałem sie jakichś 15 stówek, bo kiedyś przez przypadek natknąłem sie w necie na taką cene, a dzis dzwonie i :eek: biere :biggrin: normalna cena detal to 1200 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 normalna cena detal to 1200 zetaUuu! to mi koleżanka znalazła w necie taki sklepik http://www.unicars.pl/ i bach cena 850 peelenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 no to ja w Focie kupiłem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ja również wymieniłbym sprzęgło ale jeszcze nie wiem na jakie ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 hornet, Radzikowski i po temacie. Ja jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 chłopaki ale KOKS..trza go zaprosić do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi