hornet Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Fajny bufet Normalny :gwizdanie: http://mjfunkz.com/mecze.php
Nosfer Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 narazie mocze w szklance zimnej wody... zmieściłeś dupsko w szklance wody ?? :shocked: :shocked: :shocked: A raczej "Szklankę wody w d.upie ??" :shocked:
pringels1989 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hmmm... zrobil sie off topic? to ja bardziej w temacie... te spoty co tygodniowe dalej sie odbywaja? bo wpadam w ten wtorek duzo zazwyczaj przyjezdza aut?
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 narazie mocze w szklance zimnej wody... zmieściłeś dupsko w szklance wody ?? :shocked: :shocked: :shocked: A raczej "Szklankę wody w pupie ??" :shocked: Ty Nosfer to masz chyba jakiś problem... Żona cię bije czy raczej nie wykazałeś się ostatniej nocy... BTW:
Nosfer Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hmmm... zrobil sie off topic? to ja bardziej w temacie... te spoty co tygodniowe dalej sie odbywaja? bo wpadam w ten wtorek duzo zazwyczaj przyjezdza aut? Jak nazwa wskazuje są "Cotygodniowe" Ty Nosfer to masz chyba jakiś problem... Żona cię bije czy raczej nie wykazałeś się ostatniej nocy... Mam wybierać ?
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Mam wybierać ? Nie musisz. Już ci wybrałem miłej zabawy! :gwizdanie: i żebyś szybko OIOM opuścił
musti Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html - Klubowicze co z Wami ? :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 BRY pierwszy moskal, a ty jeszcze śpisz...?
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 moskal, a ty jeszcze śpisz...? siema , urlop mam od dzisiaj , nie bede sie zrywał , chociaż Majka juz na nogach :kox:
PARAF Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 moskal, a ty jeszcze śpisz...? siema , urlop mam od dzisiaj , nie bede sie zrywał , chociaż Majka juz na nogach :kox: czas rezania i opierdalania ale ci kórwa zazdroszcze... ;( musze czekać do sierpnia...
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 czas rezania i opierdalania ale ci kórwa zazdroszcze... ;( musze czekać do sierpnia... c**j nie rezanie , robia mi droge do bloku i auto stoi 200m od mieszkania , jakbym mial na parkingu to bym porezał a tak lypa wskaźnik musze wyrzeźbić w kratce , to jestem w stanie zrobić na chacie ale mam leżeć amory i springi na przód , normalnie bym to ogarnął , mam nadzieje ze do środy opanuja droge
ono Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 http://zilvia.net/f/off-topic-chat/321517-carlisle-2010-pictures-what-you-missed.html
Nosfer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 c**j nie rezanie , robia mi droge do bloku i auto stoi 200m od mieszkania , jakbym mial na parkingu to bym porezał a tak lypa wskaźnik musze wyrzeźbić w kratce , to jestem w stanie zrobić na chacie ale mam leżeć amory i springi na przód , normalnie bym to ogarnął , mam nadzieje ze do środy opanuja droge Dzwoniłeś ? Biorę teraz telefon w kieszeń w razie czego
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dzwoniłeś ? dzwoniłem ale juz załatwilem
krzyniek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 http://zilvia.net/f/off-topic-chat/321517-carlisle-2010-pictures-what-you-missed.html kufa tam na jednej focie jest Poziek jak w mordę strzelił, jak namalowany :polew:
Buba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 17:50_________________________________________________ czas rezania i opierdalania ale ci kórwa zazdroszcze... ;( musze czekać do sierpnia... c**j nie rezanie , robia mi droge do bloku i auto stoi 200m od mieszkania , jakbym mial na parkingu to bym porezał a tak lypa wskaźnik musze wyrzeźbić w kratce , to jestem w stanie zrobić na chacie ale mam leżeć amory i springi na przód , normalnie bym to ogarnął , mam nadzieje ze do środy opanuja droge nie chcesz tych sciagaczy do sprezyn??
Rekomendowane odpowiedzi