Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie na A3 siedziałeś bo tam jakieś pojebane zasady są.

Apeluje o hamowanie się w ocenach innych for. Siedze na A3 od ponad 4 lat i nie zauwazyłem, żeby zasady były pojebane. Jest po prostu specyficzny klimat, specyficzny jak na kazdym forum i w kazdej grupie znajomych, a Twoja nieumiejętność wyczucia tego niech nie będzie powodem oczerniania innych.

Wyraziłem swoją opinię a nie oczerniłem ludzi. Czyt ze zrozumieniem.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok. idąc Twoim tokiem rozumowania gdy powiem do kogoś, ze jest pojebany to wcale go nie obrażam a jedynie wyrażam swoją opinię. Jakby się nad tym głębiej zastanowić to bardzo ułatwia życie :)

Jesteś pojebanym człowiekiem. :wink4:

Opublikowano

Nie powiedzial, ze sa tam ludzie pojebani... nazwal tak zasady.

Opublikowano

ok. idąc Twoim tokiem rozumowania gdy powiem do kogoś, ze jest pojebany to wcale go nie obrażam a jedynie wyrażam swoją opinię. Jakby się nad tym głębiej zastanowić to bardzo ułatwia życie :)

Ja napisałem w odniesieniu do forum a nie konkretnego człowieka. Więc albo robisz z siebie głąba przypadkowo albo się kryjesz.

Opublikowano

hmmm ciekawe które ?

Dobre :polew: Nie wiem jak Poziek ale "moje oko" możesz zostawić w spokoju :tongue4:

pzr

no nie wiem...a to kto na fotce ?

8989256261.jpg

:decayed:

Opublikowano

"lamusy z diamentami na grill'u", wpadanie w "oko", "klimaty A3"... :smutas:

czarne chmury zawisły nad wątkiem... :fool:

A gdzie podziały się foty niezłych lasek i fajnych d*p* :boobs::banan3:

* Łukasz, to apel do ciebie :naughty:

Opublikowano

Kur... Chyba się paru osobom grzywki poprzegrzewały :polew:

Dawać Panowie, Dawać - przynajmniej jest co poczytać i dogonimy Poznaniaków (chyba) :naughty:

Opublikowano

specjalnie dla Was slodziaki

Opublikowano

ale jacy wszyscy nakreceni dzisiaj :gwizdanie: jedno slowo za duzo i juz do gardel sobie skacza :naughty:

Opublikowano

w przypadku for zasady odnoszą się bezpośrednio do ludzi je tworzących. Być może wyszła u mnie nadinterpretacja ale dalej twierdze, że w jakimś stopniu była to również obraza moich znajomych.

Paraf a z dupkami, fotkami itd. masz pełną racje. Już dawno nie widziałem tutaj porządnych towarów.

Opublikowano

w przypadku for zasady odnoszą się bezpośrednio do ludzi je tworzących. Być może wyszła u mnie nadinterpretacja ale dalej twierdze, że w jakimś stopniu była to również obraza moich znajomych.

Paraf a z dupkami, fotkami itd. masz pełną racje. Już dawno nie widziałem tutaj porządnych towarów.

jak ciebie tyle nie bylo to co sie dziwisz :cool1:

Opublikowano

jak ciebie tyle nie bylo to co sie dziwisz

to ja zapraszam do mnie na spotkanko. Podeśle dzisiaj zainteresowanym PW i zobaczymy kiedy damy rade :)

Opublikowano

specjalnie dla Was slodziaki

padlem :P

Opublikowano

:drunk:

Opublikowano

Moskal było wczoraj podjechać, zamiast gwizdać, chłopaki mówili że przeważnie jesteś........

nie mam auta , za jakiś miesiąc jak kupie drugie to zaczne przyjeżdzać regularnie , nie wiem kto ci naopowiadał głupot ale ja dopiero 4- 5 razy byłem na spocie :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jaki On jest słodziak jak tak stara się coś elokwentnie napisać :polew: :polew:

Opublikowano

:drunk:

takie powiedzenie mi się skojarzyło :gwizdanie:

Nic tak życia nie upiększy jak nowa doopa i jeden głębszy :naughty::decayed:

Opublikowano

ja jak to czytałem to byłem na bank pewny ,ze jakaś koleżanka z pracy mu to napisała.

przecie on za gupi jest zeby takie zdania składać :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ja jak to czytałem to byłem na bank pewny ,ze jakaś koleżanka z pracy mu to napisała.

przecie on za gupi jest zeby takie zdania składać :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

ona mu pisała, a on ją :sex:

:kox:

Opublikowano

fakt to jedyne, sensowne wyjasnienie :kox: