Nosfer Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Prasujcie kanty..Wpadam na Warszafkę Mnie nie ma !! !! !! !! !!
Kolkov Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 BTW albo jeszcze jestem najeb... albo ktoś poprzestawiał tematy na forum Jakbyś poczytał forum to byś wiedział , że przestawiło się to po przeprowadzce na nowy serwer.Wszystko będzie ustawione i wróci na swoje miejsce później mi się przypomniało Masakryczny weekend - nawet dzisiaj do pracy nie poszedłem jeszcze ja niedawno dojechałem i... nie jest dobrze
Buba Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Prasujcie kanty..Wpadam na Warszafkę :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Prasujcie kanty..Wpadam na Warszafkę Ty przestań ćpać i ogarnij poślady !
PIXI Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Prasujcie kanty..Wpadam na Warszafkę To i ja wypastuje sandały .....
Kolkov Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 siema Przecież jesteś na urlopie Czyżbyś od rana chciał polować na orki?
moskal Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 siema Przecież jesteś na urlopie Czyżbyś od rana chciał polować na orki? kto wam napierdolił głupot ze jestem na jakimś urlopie ??? wczoraj mi sie poprostu nie chcialo jechać do pracy :gwizdanie: urlop mam 7-15.8.2010 i śmigam z Łatkiem na Stegne :kox:
hornet Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 siema Przecież jesteś na urlopie Czyżbyś od rana chciał polować na orki? kto wam napierdolił głupot ze jestem na jakimś urlopie ??? wczoraj mi sie poprostu nie chcialo jechać do pracy :gwizdanie: urlop mam 7-15.8.2010 i śmigam z Łatkiem na Stegne :kox: Tu zostałeś wysłany na przymusowy. Kolejnym krokiem jest ban na forum. Siema pytki
Kolkov Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 kto wam napierdolił głupot ze jestem na jakimś urlopie ??? wczoraj mi sie poprostu nie chcialo jechać do pracy :gwizdanie: urlop mam 7-15.8.2010 i śmigam z Łatkiem na Stegne :kox: Ty tak pier...lisz i pierdo...lisz, raz że jedziesz, później że nie jedziesz, a to turbo, a to Łatek...
Kolkov Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 przestań tyle jarać :kox: :kox: chyba Ty
moskal Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 przestań tyle jarać :kox: :kox: chyba Ty :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 10:12_________________________________________________Panowie ostatnio mojemu baaardzo dobremu koledze stało sie nieszczęście , kupił sobie ładne felgi , dał do założenia pewnemu prostakowi ode mnie z pracy no i śruby były deczko za krótkie , na trasie zaczęło mu kołoz przodu walić , zaczął zwalniać i jak juz prawie stanął , koło spadło z piasty no i teraz są dwie sprawy do ogarnięcia , naprawa felgi bo zwrotnica wyżłobiła w niej taka rynienke na głębokość około 2mm poza tym otwory na śruby sie lekko "rozwierciły" ale to nie jest problem bo fela i tak sie trzyma na pierścieniu no a druga sprawa to lekko zgięte nadkole od strony drzwi , też do ogarnięcia przez blacharza Macie jakieś polecane zakłady gdzie ogarnęłiby i fele i błotnik ????
Rekomendowane odpowiedzi