soolek Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 siema ogony [br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 06:34_________________________________________________ Jak mnie Flyer lampami wkońcu obdaruje, to jeszcze parę zmian wskoczy malujesz czy zostawiasz w chromie ???? Na razie zostają seria. A z czasem zobaczymy. Co dzień to nowy pomysł, więc ..
moskal Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Na razie zostają seria. A z czasem zobaczymy. Co dzień to nowy pomysł, więc .. najlepiej jakbyś sie zdecydował teraz dopóki bedziesz miał lampy w domu , bedziesz miał czas zeby to ogarnąć bo co najmniej 2 dni z tym zejdzie. jak juz założysz lampy , wytniesz błotniki to praktycznie auto na czas malowania bedziesz miał unieruchomione. chyba ze mozesz 2-3 dni żyć bez samochodu :kox:
Buba Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 moskal taki rozmiar wystarczy? http://allegro.pl/item1144710386_folia_do_przyciemniania_szyb_50x300_atest_kurier.html
moskal Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 moskal taki rozmiar wystarczy? http://allegro.pl/item1144710386_folia_do_przyciemniania_szyb_50x300_atest_kurier.html no tylna szybe i tak robi sie z 2 pasków więc 50cm wysokości na spokojnie wystarczy ale ja ci mówie ze sie nie podejmuje
Buba Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 moskal taki rozmiar wystarczy? http://allegro.pl/item1144710386_folia_do_przyciemniania_szyb_50x300_atest_kurier.html no tylna szybe i tak robi sie z 2 pasków więc 50cm wysokości na spokojnie wystarczy ale ja ci mówie ze sie nie podejmuje dlaczego z dwoch? jest jeszcze 75 wiec chyba na raz wystarczy wezme 5szt i bede probowal
moskal Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 dlaczego z dwoch? jest jeszcze 75 wiec chyba na raz wystarczy bo szyba jest półokrągła i z jednego kawałka za chója tego nie zrobisz musisz zrobić łączenie gdzies pośrodku na linii od ogrzewania szyby BTW taka folia za 9.90 nie pomaga w klejeniu :gwizdanie: o ile boczne przednie/tylne jeszcze są do ogarnięcia gdyż są płaskie o tyle z tylna mozesz ,a napewno bedziesz miał problem
Reggi Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 bo szyba jest półokrągła i z jednego kawałka za chója tego nie zrobisz Zrobi..ale folia musi byc termokurczliwa. Jakbym miał orać auto taką folią z allegro to wolałbym pieniądze przeznaczyć na coś innego. Raz miałem na innym aucie..rysują się masakrycznie te tanie folie.
Buba Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 ale to ma byc na tylna szybe, klape mam zdjeta wiec nie bedzie zadnych kombinacji i probblemow z dojsciem, poloze na lozku i bede sie bawil. to jaka folie mam kupic zeby byla dobra?
Reggi Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 ale to ma byc na tylna szybe, klape mam zdjeta wiec nie bedzie zadnych kombinacji i probblemow z dojsciem, poloze na lozku i bede sie bawil. to jaka folie mam kupic zeby byla dobra? Termokurczliwą
moskal Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zrobi..ale folia musi byc termokurczliwa nawet z takiej przeważnie robią z 2 kawałków łączenie nie widać jak fachura robi Raz miałem na innym aucie..rysują się masakrycznie te tanie folie. w tym wypadku akurat folia idzie na tylna szybe więc sie nie porysuje , no chyba ze od wygładzania przy klejeniu ale to ma byc na tylna szybe, klape mam zdjeta wiec nie bedzie zadnych kombinacji i probblemow z dojsciem, poloze na lozku i bede sie bawil. to jaka folie mam kupic zeby byla dobra? zrozum ze szyba jest wyprofilowana w pionie i w poziomie , ciężko bedzie ci to zrobić ale zycze powodzenia to jaka folie mam kupic zeby byla dobra? najlepiej oddaj gdzies , za 150pln ogarna ci temat moment
Kolkov Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Kolkov, to jak masz na zbyciu, to rzuć cenę na PW - jak mnie będzie stać, to biorę pogadamy jutro
Italiano Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ostatnio folię do firmy kupowałem tutaj. http://www.warsfoll.com.pl/ Mają niezłe wyroby, ale co do samochodowych to nie mam pojęcia o jakości.
PIXI Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ostatnio folię do firmy kupowałem tutaj. http://www.warsfoll.com.pl/ Mają niezłe wyroby, ale co do samochodowych to nie mam pojęcia o jakości. Jaką kupiłeś i Kto Ci zakładał przecież ja to robię ..... :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 20:02_________________________________________________ ale to ma byc na tylna szybe, klape mam zdjeta wiec nie bedzie zadnych kombinacji i probblemow z dojsciem, poloze na lozku i bede sie bawil. to jaka folie mam kupic zeby byla dobra? Rychu ... jaką potrzebujesz ???/ Ciemną ?
Kolkov Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 już myślałem, że coś Ci się stało dzwoniłem pół soboty i nic...
Buba Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 już myślałem, że coś Ci się stało dzwoniłem pół soboty i nic... pil caly weekend bo sie odezwal w koncu
PARAF Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Potrzebuję urlopu... BTW: Nie wiem jak w trumniaku, ale znam człowieka co potrafi z jednego kawałka obkleić tylną szybę w sedanie - bez żadnych zagnieceń i bąbli... PIXI
Kolkov Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Potrzebuję urlopu... przecież na L4 ponoć jesteś BTW: Nie wiem jak w trumniaku, ale znam człowieka co potrafi z jednego kawałka obkleić tylną szybę w sedanie - bez żadnych zagnieceń i bąbli... zapytaj ile chce za oklejenie avanta
poziek Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 to może jakoś grupowo ? bo bum evkę obkleił też
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Lukas , śmigam już na A mogłem wziąść litre , już brakuje
Buba Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 BTW: Nie wiem jak w trumniaku, ale znam człowieka co potrafi z jednego kawałka obkleić tylną szybę w sedanie - bez żadnych zagnieceń i bąbli... dokladnie, popytaj
Rekomendowane odpowiedzi