poziek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 bynajmniej nie o niego mi chodziło a mnie o nic innego :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 bynajmniej nie o niego mi chodziło a mnie o nic innego :gwizdanie: ważne że d*pa cała [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 16:46_________________________________________________ (...) Wróciłeś? Kiedy szorowanko? wkurwiłem się i wy***ałem to nad morzem, rozkręciłem i poleciałem perfumem po soczewce lasera - hula jak nowy
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 wkurwiłem się i wy***ałem to nad morzem, rozkręciłem i poleciałem perfumem po soczewce lasera - hula jak nowy Ważne jakiej marki były. "Być może" są najlepsze do tych spraw To jeszcze błędy na spocie skasować i będzie kox [chyba będzie ktoś z VAGiem? ]
Flyer Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 OOOoooo... widze, ze tez problem z RSNem. Musze swojego dorwac od srodka jak juz bede mial auto.
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 I zobaczył Bóg, że to jest piękne! I nazwał to "cycki". Pokłócili się dyrektorzy amerykańskiego i rosyjskiego lunaparku, który z nich ma bardziej przerażającą komnatę strachu. Pojechał dyrektor rosyjski do wesolego miasteczka w USA, wszedł do komnaty strachu, a tam - szkielety, wampiry, zjawy, słowem - banał. Przyjechał Amerykanin do rosyjskiego parku rozrywki, wszedł do komnaty strachu, a tam - długi, ciemny korytarz, na końcu którego siedzi Gruzin i trzyma zapaloną świeczkę: - D*pa myta? - pyta Gruzin i gasi śweczkę. :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 wkurwiłem się i wy***ałem to nad morzem, rozkręciłem i poleciałem perfumem po soczewce lasera - hula jak nowy Ważne jakiej marki były. "Być może" są najlepsze do tych spraw To jeszcze błędy na spocie skasować i będzie kox [chyba będzie ktoś z VAGiem? ] Hugo Boss - bez problema - wacik był czarny od syfu ale teraz czyta wszystko w 0,5 sekundy Polecam Flay - to 15 minut roboty Andy - kabel działa... po prostu nie podinstalowałem go na moim służbowym lapie bo blokuje go profil, na prywatnym poszedł bez problema
sołtys85 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Panowie mam sytuację kryzysową z moim 1,8t!!!! Strasznie przerywa i szarpie. Moduł zapłonowy podmieniony cewki sprawne. Świece całe w SADZY, że trudno uwierzyć, że mogą dawać jakąkolwiek iskrę. Co to moze być? Oleju nie bierze nie dymi, kompresja 12,5. Wszystkie świece jednakowo mocno zabrudzone w sadzy. Będzie ktoś na spocie z vagiem? Dzwoniłem do buby ale On ma dyżur. Dysponuje lapkiem z dobra baterią i wgranym vagiem. Można prosić o jakiś namiar kto by mógł mi pomóc w tej sytuacji?
Kamyk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurna - fajnie było co niektórych z was wczoraj spotkać naprawdę milusio było, cieszę się że dołączyłem zdrowaś k.
Weekendowy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurna - fajnie było co niektórych z was wczoraj spotkać naprawdę milusio było, cieszę się że dołączyłem zdrowaś k. Nie daj się oszukać pozorom. Jeszcze ze 2 razy wpadniesz na spota to dowiesz sie, że miałeś malowane auto, przebieg 2 razy przekręcony przez jakiegoś Turka w ASO, felgi 17stki są dla mięczaków a srebrny to nie kolor i trzeba rezać do czarnego To późnej zostaje w psychice ;-) Miłego, JaroD
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurna - fajnie było co niektórych z was wczoraj spotkać naprawdę milusio było, cieszę się że dołączyłem zdrowaś k. Nie daj się oszukać pozorom. Jeszcze ze 2 razy wpadniesz na spota to dowiesz sie, że miałeś malowane auto, przebieg 2 razy przekręcony przez jakiegoś Turka w ASO, felgi 17stki są dla mięczaków a srebrny to nie kolor i trzeba rezać do czarnego To późnej zostaje w psychice ;-) Miłego, JaroD :polew:
hornet Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurna - fajnie było co niektórych z was wczoraj spotkać naprawdę milusio było, cieszę się że dołączyłem zdrowaś k. Nie daj się oszukać pozorom. Jeszcze ze 2 razy wpadniesz na spota to dowiesz sie, że miałeś malowane auto, przebieg 2 razy przekręcony przez jakiegoś Turka w ASO, felgi 17stki są dla mięczaków a srebrny to nie kolor i trzeba rezać do czarnego To późnej zostaje w psychice ;-) Miłego, JaroD Flyer nie wytrzymał ciśnienia psychicznego i robi swapa :polew:
Kamyk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurna - fajnie było co niektórych z was wczoraj spotkać naprawdę milusio było, cieszę się że dołączyłem zdrowaś k. Nie daj się oszukać pozorom. Jeszcze ze 2 razy wpadniesz na spota to dowiesz sie, że miałeś malowane auto, przebieg 2 razy przekręcony przez jakiegoś Turka w ASO, felgi 17stki są dla mięczaków a srebrny to nie kolor i trzeba rezać do czarnego To późnej zostaje w psychice ;-) Miłego, JaroD Dobre Kolorem mogą mnie zaskoczyć, ale reszty nie kupię za cholerę I rzeczywiście co do 17tek masz rację ... Zdrowaś k.
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 siema siema Powiedzcie mi kto, gdzie i za ile mi zamontuje turbotajmer do eSy? Moskal? Adamo?
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 siema siema Powiedzcie mi kto, gdzie i za ile mi zamontuje turbotajmer do eSy? Moskal? Adamo? moskal tylko musisz nad morze jechac
Flyer Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 siema siema Powiedzcie mi kto, gdzie i za ile mi zamontuje turbotajmer do eSy? Moskal? Adamo? Poziek, wpadnij we wtorek na Towar
Kamyk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 siema siema Powiedzcie mi kto, gdzie i za ile mi zamontuje turbotajmer do eSy? Moskal? Adamo? Poziek, wpadnij we wtorek na Towar Po tańcu z gwiazdami k.
Rekomendowane odpowiedzi