.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panie uczynny a ogarniesz Pan tez sprawe z alarmem, żeby m isię nie krzaczyło? Coś mam kupić czy masz wszystkie graty potrzebne?
lukaszr Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panie uczynny a ogarniesz Pan tez sprawe z alarmem, żeby m isię nie krzaczyło? Coś mam kupić czy masz wszystkie graty potrzebne? Ogarnąć to on może ... odetnie kabel od syreny o ile ją znajdzie :kox:
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Z tego co pamiętam to alarmu z pilota nie zamkniesz jak fura chodzi na TT... tylko kluczykiem. [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 15:05_________________________________________________ Panie uczynny a ogarniesz Pan tez sprawe z alarmem, żeby m isię nie krzaczyło? Coś mam kupić czy masz wszystkie graty potrzebne? Ogarnąć to on może ... odetnie kabel od syreny o ile ją znajdzie :kox: własnie taki miałem plan :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Chyba, zeby alarm ogarnąć tak, żeby łapał tylko czujki wewnętrzne i np. otwarcie drzwi. Żeby praca silnika nie wzbudzała alarmu. Będziemy kombinować a ja swoją drogą skontaktuje się z kolesiem, który mi montował alarm i też pogadam jak to zrobić.
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Chyba, zeby alarm ogarnąć tak, żeby łapał tylko czujki wewnętrzne i np. otwarcie drzwi. Żeby praca silnika nie wzbudzała alarmu. Będziemy kombinować a ja swoją drogą skontaktuje się z kolesiem, który mi montował alarm i też pogadam jak to zrobić. za coś takiego to przywieź mi 4 JD i zostaw furę na tydzień :kox:
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ale rezanko sie zapowiada czuje ze Kali bedzie dzielil łoże z Pozkiem przez weekend
adamooo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 nawet maciuś z klanu potrafi zamontować TT..3 kabelki trzeba podpiąć co do canów to nie ogarniesz niestety ..do tego jest potrzebny dodatkowy moduł taki jak u mnie
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ale rezanko sie zapowiada czuje ze Kali bedzie dzielil łoże z Pozkiem przez weekend raczej z Sarą w budzie [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 15:21_________________________________________________ do tego jest potrzebny dodatkowy moduł taki jak u mnie no właśnie ja swój moduł oddałem z siwkiem
Reggi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 czuje ze Kali bedzie dzielil łoże z Pozkiem przez weekend może zaiskrzy
adamooo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 napisz do kolesia że wiesz dlaczego nie może sprzedać fury..powiedz że jak wyciągniesz moduł to samochód się sprzeda tego samego dnia o ile chcesz to szare badziewie jeszcze oglądać
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 czuje ze Kali bedzie dzielil łoże z Pozkiem przez weekend może zaiskrzy :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To coś mam jeszcze dokupywac czy nie? Bo jak już to robić to raz a porządnie a nie rozbierac auto 5 razy. Chce żeby było ładnie i sprawnie
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To coś mam jeszcze dokupywac czy nie? Bo jak już to robić to raz a porządnie a nie rozbierac auto 5 razy. Chce żeby było ładnie i sprawnie ten moduł był sprowadzany na specjalne zamówienie z USA... także nie przeskoczysz :tongue4:
Buba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Za jakie grzechy byla mowa o VTG i tede
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ten moduł był sprowadzany na specjalne zamówienie z USA... także nie przeskoczysz A da się jakoś inaczej ogarnąć żeby i alarm chodził dobrze?
hornet Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 BUBA fajne info na aukcji Dzisiaj moja kobieta zapytala czy dalej w sypialni jest garaz. Powiedzialem ze tak, w zwiazku z czym oznajmila mi ze poznala fajnego kolesia.
Reggi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Za jakie grzechy byla mowa o VTG i tede si si
adamooo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 BUBA fajne info na aukcji Dzisiaj moja kobieta zapytala czy dalej w sypialni jest garaz. Powiedzialem ze tak, w zwiazku z czym oznajmila mi ze poznala fajnego kolesia. no to rozwód długo się nie nacieszyłeś
Rekomendowane odpowiedzi