sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 siemka, wczoraj kupilem AVANTA i cos bym posmigal, jezdzicie cos po miescie wieczorami czy w promenadzie raczej impreza zasiadana?
Buba Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 siemka, wczoraj kupilem AVANTA i cos bym posmigal, jezdzicie cos po miescie wieczorami czy w promenadzie raczej impreza zasiadana? 1.9 chcesz posmigac??
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zero jarania ! kurfa :evil: kto powiedział, że będziemy jarać :?: my przyjedziemy najarani... :polew: :polew: :polew:
sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 z toba nie mam szans ale jakby jakis polonez stanal to moze bym dal mu rade..
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 z toba nie mam szans ale jakby jakis polonez stanal to moze bym dal mu rade.. nie rób wsi jedź na spota do mężatych i rozwodników do Promenady we wtorek - może się odnajdziesz :naughty:
hornet Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 z toba nie mam szans ale jakby jakis polonez stanal to moze bym dal mu rade.. nie rób wsi jedź na spota do mężatych i rozwodników do Promenady we wtorek - może się odnajdziesz :naughty: To już są rozwodnicy ? :gwizdanie:
m@riucha Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 siemka, wczoraj kupilem AVANTA i cos bym posmigal, jezdzicie cos po miescie wieczorami czy w promenadzie raczej impreza zasiadana? z takim parchem to pod kościół kupiłeś tego od sadysty z Radomia? PS.Wczoraj minęły 3 lata na forum
sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 z Radomia wzialem toto..a co, padaka skladana z 5 innych czy zarzniety trup?
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 z Radomia wzialem toto..a co, padaka skladana z 5 innych czy zarzniety trup? z Radomia nie kupiłbym żwirka do akwarium dla rybek a co dopiero auta....
Buba Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 z Radomia wzialem toto..a co, padaka skladana z 5 innych czy zarzniety trup? z Radomia nie kupiłbym żwirka do akwarium dla rybek a co dopiero auta.... szkoda ze ludzie tego nie wiedza
sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie gadajcie.. nie wygladal na trupa a i jezdzi calkiem nie najgorzej.. wiadomo, auto nowe nie jest ale wyglada z wierzchu ze trzyma sie kupy.. ktos zna to auto?
spanky Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie gadajcie.. nie wygladal na trupa a i jezdzi calkiem nie najgorzej.. wiadomo, auto nowe nie jest ale wyglada z wierzchu ze trzyma sie kupy.. ktos zna to auto? najlepej to je zna warsztat blacharski w Radomiu ...
sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 bez jaj...co sie pastwicie nad nowym
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 bez jaj...co sie pastwicie nad nowym widać, że całkiem nowy bo gdyby choć trochę na forum posiedział, zadał sobie trochę trudu i poczytał kilka tematów to wiedziałby, jakie fury sprzedają w Radomiu :gwizdanie:
MRoger Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 eee tam opowiadacie .. ja w Radomiu gaz zakładałem 8 lat temu i jeszcze działa :>
sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ale chyba nie do AWXa? ps, poprzedni wlasciciel mojej a4 to jakis forumowicz?
Wandej Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie gadajcie.. nie wygladal na trupa a i jezdzi calkiem nie najgorzej.. wiadomo, auto nowe nie jest ale wyglada z wierzchu ze trzyma sie kupy.. ktos zna to auto? najlepej to je zna warsztat blacharski w Radomiu ... tam właśnie spadło z lawety :gwizdanie:
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ale chyba nie do AWXa? ps, poprzedni wlasciciel mojej a4 to jakis forumowicz? a ma klubowe oznaczenia ?? ramki/naklejki ???
sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ale chyba nie do AWXa? ps, poprzedni wlasciciel mojej a4 to jakis forumowicz? a ma klubowe oznaczenia ?? ramki/naklejki ??? nie zauwazylem zadnych a4 ramek z waszego forum.. pytam, bo moze ktos zna je skoro sie wypowiadacie...
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 pytam, bo moze ktos zna je skoro sie wypowiadacie... pod c**j cie ładują
Rekomendowane odpowiedzi