hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Grubo zaczyna się dziać .. koniecznie muszę przyjechać na spota
letallec Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Grubo zaczyna się dziać .. koniecznie muszę przyjechać na spota na Torwar?
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No jak to kto ? Miszczuniu z Wałomina :kox: Ja wczoraj zakończyłem temat. Radze Tobie to samo zrobić. Takich bananowych pederastów jak Ty nie raz opodatkowaliśmy. Szkoda że nie jeździsz na spoty bo byś szlochał jak reszta pedałów co byli zbyt do przodu. Kolejną sprawą jest to że "......Evo" nie ma zbyt wiele resztę dopowiedz Sobie sam. No i to jest najładniejsza laurka dla Ciebie Niech sobie tutaj powisi żeby każdy poczytał A to, że jesteś głąbem i nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już nie moja sprawa
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Grubo zaczyna się dziać... pier**lić to On zawsze potrafił, więc się nie nastawiaj kolego. Pierwsze ustawka na RR2010 zrezygnował, drugie zaproszenie na przedmieścia zrezygnował, tu też zrezygnuje. Tylko odbił by w końcu bo ja sobie d*py jego imieniem podcierać nie będę, mam trochę honoru. Ogólnie można to pier**lić i się nigdy nie odzywać, ale nie na tym to polega żeby nowy wpadał na forum i przez VIP-a się z niego zmył. pzr
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Grubo zaczyna się dziać... pier***ić to On zawsze potrafił, więc się nie nastawiaj kolego. Pierwsze ustawka na RR2010 zrezygnował, drugie zaproszenie na przedmieścia zrezygnował, tu też zrezygnuje. Tylko odbił by w końcu bo ja sobie d*py jego imieniem podcierać nie będę, mam trochę honoru. Ogólnie można to pier***ić i się nigdy nie odzywać, ale nie na tym to polega żeby nowy wpadał na forum i przez VIP-a się z niego zmył. pzr papapa
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 umiesz czytać ze zrozumieniem Twój ulubiony tekst? Powiem Ci tak wpadnij na forum na którym moderuję, to zobaczysz jak się traktuje nowych. Nie każde forum wygląda tak samo a to że ty z ludzi debili robisz zamiast im pomóc świadczy o Tobie i tym jak Cię traktowali. Nic dodać nic ująć, inni potrafili rzeczowo napisać. pzr
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 umiesz czytać ze zrozumieniem Twój ulubiony tekst? Powiem Ci tak wpadnij na forum na którym moderuję, to zobaczysz jak się traktuje nowych. Nie każde forum wygląda tak samo a to że ty z ludzi debili robisz zamiast im pomóc świadczy o Tobie i tym jak Cię traktowali. Nic dodać nic ująć, inni potrafili rzeczowo napisać. pzr głąbie wyluzuj
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Za bardzo się spinasz huggy Wątpię czy będą z niego ludzie
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ostatni raz nie dostaję info na pw jak ma być jakaś zadyma u mnie na dzielni. Spokój bo przyjadę tam.
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Za bardzo się spinasz huggy Możliwe nie znam waszych układów. Jedno jest pewne lepiej żebyśmy się nie spotkali. :gwizdanie:
juropek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 sie porobiło to już nie będą spoty tylko ustawki w promenadzie??
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 mnie na dzielni Nie opodal jest ulica Żymirskiego, zapewne wiesz co tam się dzieje piątkowymi-sobotnimi wieczorami?
Kamyk Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ło rany !!! będzie mi tu peace & love czy nie ??? WTF ?????? k.
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No jak to kto ? Miszczuniu z Wałomina :kox: Ja wczoraj zakończyłem temat. Radze Tobie to samo zrobić. Takich bananowych pederastów jak Ty nie raz opodatkowaliśmy. Szkoda że nie jeździsz na spoty bo byś szlochał jak reszta pedałów co byli zbyt do przodu. Kolejną sprawą jest to że "......Evo" nie ma zbyt wiele resztę dopowiedz Sobie sam. grubo .... :polew:
MRoger Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 daj spokój huggy .... nikt tu się nie spina .... to tak jak z tymi spotami na torwarze ... jak ktoś jest nie ogarnięty nie czyta nagłówków i nie zadaje sobie trudu przeczytania kilku postów .... daje się zrobić w balona i tyle.
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dokładnie , Poziek choć nie wyglada to swój chłop
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dokładnie , Poziek choć nie wyglada to swój chłop Teraz tak ale kiedyś bo cham był. Musieliśmy go przywiązywać do drzewa w lesie ale to i tak mało zmieniło. Trochę spokorniał ale tylko trochę.
Rekomendowane odpowiedzi