Nosfer Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 -- O panią to kórwa Pauki nie poznałeś ????? czy mnie pod c**j ładujesz ?? :kox: :kox: :kox:
hornet Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 siema zboki wstrętne hehe widać że po urlopie bo światło zapala Siema
Aydaho Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dostałem zakaz skakania, biegania, imprezowania przez ok 2 tyg. eSka dalej stoi bo nie moge się nią ruszyć w deszcz (brak wycieraczek). :polew: Kali Ty masz kurva problemy w życiu ... jak chcesz to wpadnij na spota i poskaczesz sobie i pobiegasz .. - nic mamie nie powiemy :decayed:
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Siemka łajdaho to jak nie powiecie to może wpadne dzisiaj.
Reggi Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dostałem zakaz skakania, biegania, imprezowania przez ok 2 tyg. eSka dalej stoi bo nie moge się nią ruszyć w deszcz (brak wycieraczek). :polew: Kali Ty masz kurva problemy w życiu ... jak chcesz to wpadnij na spota i poskaczesz sobie i pobiegasz .. - nic mamie nie powiemy :decayed: :D
m@riucha Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 PILNE!!!!! Pany, ma ktoś do pożyczenia lub wie gdzie kupić od ręki ściągacz do wycieraczek bo mi kuźwa pękło ramię i muszę wyjąc cały mechanizm ściągnąć, wszystko wyczyścić i przesmarować. Mam nadzieję że nie będę musiał kupować nowego bo koszt 400zł jest z lekka przesadzony w porównaniu do B5 gdzie kosztuje ok 200zł. A już prawie nazbierałem zaskórniaków na program ;(
Pingvin Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 PILNE!!!!! Pany, ma ktoś do pożyczenia lub wie gdzie kupić od ręki ściągacz do wycieraczek bo mi kuźwa pękło ramię i muszę wyjąc cały mechanizm ściągnąć, wszystko wyczyścić i przesmarować. Mam nadzieję że nie będę musiał kupować nowego bo koszt 400zł jest z lekka przesadzony w porównaniu do B5 gdzie kosztuje ok 200zł. A już prawie nazbierałem zaskórniaków na program ;( Łole urwoł! Dzień dobry
Italiano Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 PILNE!!!!! Pany, ma ktoś do pożyczenia lub wie gdzie kupić od ręki ściągacz do wycieraczek bo mi kuźwa pękło ramię i muszę wyjąc cały mechanizm ściągnąć, wszystko wyczyścić i przesmarować. Mam nadzieję że nie będę musiał kupować nowego bo koszt 400zł jest z lekka przesadzony w porównaniu do B5 gdzie kosztuje ok 200zł. A już prawie nazbierałem zaskórniaków na program ;( Jedź do jakiegoś mechanika z tym.
mcm Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 najlepiej do speca od wymiany szyb oni na 100% maja takie ściągacze
soolek Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 PILNE!!!!! Pany, ma ktoś do pożyczenia lub wie gdzie kupić od ręki ściągacz do wycieraczek bo mi kuźwa pękło ramię i muszę wyjąc cały mechanizm ściągnąć, wszystko wyczyścić i przesmarować. Mam nadzieję że nie będę musiał kupować nowego bo koszt 400zł jest z lekka przesadzony w porównaniu do B5 gdzie kosztuje ok 200zł. A już prawie nazbierałem zaskórniaków na program ;( Jakiś duży klucz + młoteczek. Podważ kluczem, lekko puknij w śrubę (przez jakąś deseczkę najlepiej) i jak nie jest mocno zapieczone, to zejdzie bez większego problemu.
Buba Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 PILNE!!!!! Pany, ma ktoś do pożyczenia lub wie gdzie kupić od ręki ściągacz do wycieraczek bo mi kuźwa pękło ramię i muszę wyjąc cały mechanizm ściągnąć, wszystko wyczyścić i przesmarować. Mam nadzieję że nie będę musiał kupować nowego bo koszt 400zł jest z lekka przesadzony w porównaniu do B5 gdzie kosztuje ok 200zł. A już prawie nazbierałem zaskórniaków na program ;( Jedź do jakiegoś mechanika z tym. znowu zmiana nicku?
malik Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 PILNE!!!!! Pany, ma ktoś do pożyczenia lub wie gdzie kupić od ręki ściągacz do wycieraczek bo mi kuźwa pękło ramię i muszę wyjąc cały mechanizm ściągnąć, wszystko wyczyścić i przesmarować. Mam nadzieję że nie będę musiał kupować nowego bo koszt 400zł jest z lekka przesadzony w porównaniu do B5 gdzie kosztuje ok 200zł. A już prawie nazbierałem zaskórniaków na program ;( Problem znany z B6/B7. Jak nei znajdziesz ściągacza do łożysk (bo tak na prawdę tego szukasz) proponuję osłonić szybę kartonem i naciąć podstawę ramienia wycieraczki szlifierką kątową. Zejdzie idealnie.
Aydaho Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Na przasnyskiej zdejma Ci raz dwa. Ty jednak masz u nich jakieś udziały Michu :decayed:
letallec Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Na przasnyskiej zdejma Ci raz dwa. I zreaktywuja mechanizm za ~ 100pln
MRoger Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Na przasnyskiej zdejma Ci raz dwa. Ty jednak masz u nich jakieś udziały Michu :decayed: Bardzo porządny warsztat Jak nie robię sam to tam jadę.
Rekomendowane odpowiedzi