Pingvin Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Ja użytkuję SE Xperię 1. Też jest spoko nawet.
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 PILNA POTRZEBA - WYPOZYCZENIE ALBO KUPNO DYSTANSOW Ma ktos w Wawce ?
malik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 PILNA POTRZEBA - WYPOZYCZENIE ALBO KUPNO DYSTANSOW Ma ktos w Wawce ? Mogę sprzedać parę 15mm.
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 idealny bylby komplet 12mm 4szt, 15mm za duzo... mam ET45, przy ET30 bede mial kolo na blotniku na dolkach.
Italiano Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Pozdrowienia dla chłopaków, tylko po co im ten wosk? :polew: :polew:
mcm Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 pewnie się woskowali tu i ówdzie :gwizdanie:
sołtys85 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Pozdrowienia dla chłopaków, tylko po co im ten wosk? :polew: :polew: A nie widzisz jak się "wysokie" czoło świeci :gwizdanie:
Buba Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Pozdrowienia dla chłopaków, tylko po co im ten wosk? :polew: :polew: man in wax :polew:
musti Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Pozdrowienia dla chłopaków, tylko po co im ten wosk? :polew: :polew: Też się nad tym zastanawiałem chyba robią jego reklamę Adriano doszła paczka ? RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM
hornet Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 siema dziewuchy Nawet dzisiaj zapaliłeś światło a już myślałem że zaspałeś. Bry
Italiano Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Paczka już doszła wielkie dzięki, nawet nadkola już zamontowane, w miarę dobrze nawet pasują. Jeszcze osłonę muszę zamontować ale nie mogę znaleźć tej cholernej listwy podtrzymującej
moskal Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 siema dziewuchy Nawet dzisiaj zapaliłeś światło a już myślałem że zaspałeś. ja nie moge zaspać , robota w wawie by staneła
Reggi Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Pozdrowienia dla chłopaków, tylko po co im ten wosk? :polew: :polew: Hasło na dziś..szwagrowie to z a r a z a ! :evil: :evil:
Placek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Cześć Warszawiacy Mam sprawę. Od czasu instalacji w mojej B6 multifunkcji od B7 (Concert II) borykam się z problemem nie działającej lewej rolki.Z tego co się dowiedziałem albo jest błąd kodowania albo coś z taśmą (choć prawa rolka działa git). Czy na spocie któryś z Was magików dał by radę zakodować mi to raz jeszcze - po prostu od nowa? A może jakoś w pt/weekend mógł bym do któregoś w Wawie lub okolicach podjechać - oczwywiście czas pracy nie pozostanie stracony/ Muszę po prostu zamknąć temat - albo kodowanie albo taśma.
Wenihal Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Ech... czekam na auto i czekam. Miało być we wtorek, może dziś się bank w końcu określi i wypłaci kaske...
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 http://www.behance.net/gallery/Audi-Russia-Calendar-2011/660580 :slina:
moskal Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 http://www.behance.net/gallery/Audi-Russia-Calendar-2011/660580 :slina: mocno średni
.i.KALI.i. Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Siemanko I czerwone R8 zjebane jest z przodu, znaczek krzywo i lampa od pasażera strony jakaś krzywa. Sam pomysł kalendarza ciekawy ale wykonanie nie powala.
Rekomendowane odpowiedzi