spetsnaz Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 tak jak pisze adas ladowac ogrow na poklad i napierac a jak zle to napierd.... A felgi na przyczepkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A felgi na przyczepkę nie no ono pomyslal wczesniej (nie to co Poziek) i kupil sobie avancika zeby wozeczek sie zmiescil to felgi tez sie zaladuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Avancikiem jeżdzą dziadki, tatusiowe i miejscy bzykacze :twisted: A ci co nie mają problemy z seksem maja sedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Avancikiem jeżdzą dziadki, tatusiowe i miejscy bzykacze A ci co nie mają problemy z seksem maja sedany by Poź dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 miejscy bzykacze A to ma jakieś pejoratywne znaczenie :eek: ci co nie mają problemy z seksem Ale w sensie, że jak już się czasem zdarzy to ni mają problemu, czy nie mają problemu, bo wcale nie bzykają :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 "miejscy bzykacze" w sensie bzykający w mieście na otwartej przestrzeni, powiedziałbym nawet "na uonie natury" :twisted: :twisted: hehe to mi się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Widze ze Poz broni sie recami i nogami ale to wszystko przez to twoje naprawione doladowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Poz broni sie recami i nogami Kiedyś było, ze na pochyłego poźka wszyskie dziki skaczą, to się teraz skutecznie odszczekuje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bzykający w mieście na otwartej przestrzeni, powiedziałbym nawet "na uonie natury" :twisted: :twisted: hehe to mi się udało Buahahahhahah Poziu , od razu mi się przypomniało jak wpadliśmy na uono natury , a tam bzykacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bzykający w mieście na otwartej przestrzeni, powiedziałbym nawet "na uonie natury" :twisted: :twisted: hehe to mi się udało Buahahahhahah Poziu , od razu mi się przypomniało jak wpadliśmy na uono natury , a tam bzykacze prezes nie podpuszczaj bo powiem wszystkim, że rano uprawiasz arerobik dobra: uwaga frajerzy !! mam ważny komunikat!! (cytat z chłopaki nie płaczą) przyszła właśnie moja zawiecha więc pewna era sie kończy!! [ Dodano: 10-05-2007, 17:56 ] i sprężyny czarne z kolorami niebieski/biały/zielony x 2 i niebieski/zielony/zielony/zielony x 2 jakie to da obniżenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Zaleje shella i polece na hamownie zobaczymy co będzieLece z Tobą, daj cyne [ Dodano: 10-05-2007, 18:19 ] bzykający w mieście na otwartej przestrzeni, powiedziałbym nawet "na uonie natury" :twisted: :twisted: hehe to mi się udało Buahahahhahah Poziu , od razu mi się przypomniało jak wpadliśmy na uono natury , a tam bzykacze prezes nie podpuszczaj bo powiem wszystkim, że rano uprawiasz arerobik dobra: uwaga frajerzy !! mam ważny komunikat!! (cytat z chłopaki nie płaczą) przyszła właśnie moja zawiecha więc pewna era sie kończy!! [ Dodano: 10-05-2007, 17:56 ] i sprężyny czarne z kolorami niebieski/biały/zielony x 2 i niebieski/zielony/zielony/zielony x 2 jakie to da obniżenie?? Rormalnie zagwózdka, ale som goscie co rozwionżom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Avancikiem jeżdzą dziadki, tatusiowe i miejscy bzykacze :twisted: :rotfl: Fachowiec sie odezwał hihi hyhyhy jakie to da obniżenie?? - 80 hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Avancikiem jeżdzą dziadki, tatusiowe i miejscy bzykacze :twisted: :rotfl: Fachowiec sie odezwał hihi Obrazek hyhyhy jakie to da obniżenie?? - 80 hyhyhy moja nie miała rogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 wszyscy na biednego Pozia jak nie wozki i powiekszenie rodziny to jeszcze Koza i to z rogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Poź kiedy zawias zakładasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Avancikiem jeżdzą dziadki, tatusiowe i miejscy bzykacze :twisted: A ci co nie mają problemy z seksem maja sedany Poziu czyżbyś miał problem z bzykaniem ??? Ono pojechałeś po całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=43426&highlight= hyhy ale kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 poziek napisał/a: Avancikiem jeżdzą dziadki, tatusiowe i miejscy bzykacze :twisted: :rotfl: A ci co nie mają problemy z seksem maja sedany :rotfl: Poziu czyżbyś miał problem z bzykaniem ??? też mi się tak wydaje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=43426&highlight=hyhy ale kox nie pierwszy i nie ostatni amator kwasnych jabłek .... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a juz mialem do siebie kupowac taki program ale dobrze ze sie pohamowalem bo by mi jeszcze tak samo turbulum sie wysralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi