poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Poziu zaproponuj lepsza miejscowke niz Arkadia i FW Przeciez Ty nawet w Promce rzadko bywales On to tak samo by bywał na spotach nawet jakby były w Jankach albo w Nadarzynie na Ryneczku :kox: Oj przepraszam.. Poziu na Ryneczku w Nadarzynie jest co Niedzielę od 7:30 do 11.00 i od wtorku do czwartku w tych samych godzinach.. Zawsze ma ręce ujebane w ziemi, ale warzywka pierwsza klasa. Synku cieszę się, że tak mówisz Bo ostatnio to puszczałeś ploty, że mi mama Audi kupiła
Nosfer Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A najlepsze, że taką plotę zapuściłem Tobie Kur.wa kunszt kunsztów puszczenia ploty w eter :polew:
Nosfer Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 W Wakacje ? do Arkadii Nie wiem, ciepło już było i zero ruchu na drodze Z resztą ...
oZiX Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 wczoraj ukradli bratowej autko;/ może komuś się rzuci w oczy było by miło:D Poszukiwany: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=8747.msg1858921#msg1858921
kokos Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A co powiecie na FORT WOLA ? :gwizdanie: Ja powiem, że za***iście. W końcu spoty wrócą do oryginalnej formy, stania i gadania przy furach o furach. A nie ludzie przyjeżdżają i od razu spie***ją na górę na żarcie. Poza tym z Fortu Wola mam 5km do domu I ja bede za tym glosował JA TEŻ 4 lata jezdzilem do FW na spoty i przezylem,w lato i tak trzeba dymac w pyte do Promki
wit.s Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Fajne są te dyrdymały o miejscówkach na spoty. Fajne. Wyślijcie Makarona (on jest wygadany) do Media na Ostrobramskiej, zeby negocjował zgodę na poziom -2. Poziek, z tego co słyszę urzęduje wyłącznie na Torwarze, więc nie będzie w Media więcej kół zmieniał. A macie tam parking ogrzewany. I do Maka niedaleko I może jeszcze ktoś po jajkach podrapie ...
RafGar Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 i co Panowie organizujecie jakiś spot?
Buba Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 i co Panowie organizujecie jakiś spot? nie robimy bo widzisz ze sie nie moga zdecydowac
RafGar Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 No to przyjeżdżajcie do mnie do Gończyc mało atrakcji ale cpn z barem mamy
Buba Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 No to przyjeżdżajcie do mnie do Gończyc mało atrakcji ale cpn z barem mamy ale mc'a nie ma ani burgerkinga a mamy kilku nienażartych
RafGar Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ale w CPN-ie mamy dość zjadliwe hamburgery
mcm Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ale w CPN-ie mamy dość zjadliwe hamburgery z kotletami z psa [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________albo z mortadeli
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ale w CPN-ie mamy dość zjadliwe hamburgery z kotletami z psa [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________albo z mortadeli ty lewy wypad do warchołów raz dwa
mcm Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ale w CPN-ie mamy dość zjadliwe hamburgery z kotletami z psa [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________albo z mortadeli ty lewy wypad do warchołów raz dwa wywal się na plecy i udawaj żółwia :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ale w CPN-ie mamy dość zjadliwe hamburgery z kotletami z psa [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________albo z mortadeli ty lewy wypad do warchołów raz dwa Widziałeś foty leszczu ?
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 wywal się na plecy i udawaj żółwia :gwizdanie: turlaj dropsa warcholski kapucynie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 21:21_________________________________________________ Widziałeś foty leszczu ? tak wszystko w sam raz jeszcze dowiaduje się o licznik i o klimę czy włączałeś przycisk auto na klimie ? wyskoczyła jakiś błąd ?
Reggi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 tak wszystko w sam raz jeszcze dowiaduje się o licznik i o klimę czy włączałeś przycisk auto na klimie ? wyskoczył jakiś błąd ? Jak włączyłem na AC to komputer pokładowy nic nie wywalił dziwnego .
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 tak wszystko w sam raz jeszcze dowiaduje się o licznik i o klimę czy włączałeś przycisk auto na klimie ? wyskoczył jakiś błąd ? Jak włączyłem na AC to komputer pokładowy nic nie wywalił dziwnego . okej, to spoko jakby był jakiś problem z klimą to by nie włączała auto generalnie to Norbi jak ją zobaczył to powiedział, że jak ja nie wezmę to on bierze
Reggi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 okej, to spoko jakby był jakiś problem z klimą to by nie włączała auto generalnie to Norbi jak ją zobaczył to powiedział, że jak ja nie wezmę to on bierze Auto się załącza Kurfa..nie dziwie się Norbiemu.. powiem Ci jakbym sam miał luźną kabonę to bym to połknął do jazdy zimowej Przednie maskownice idealnie połknęły by woofery 16,5
Rekomendowane odpowiedzi