huggy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Przewertuj forum, Robię to, albo mi nie idzie albo wszyscy opierają się na wiedzy z neta, nie ma kogoś kto się na tym zna i na co dzień dłubie w temacie.
lukaszr Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Pany rzucę szybkie hasło, wertuję forum i różnie piszą..... D1S - gdzie, jaka barwa i za ile? Przecież pisałem Tobie kilka stron wcześniej co, gdzie i za ile: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45.msg1875721#msg1875721
Kolkov Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 uwaga ciecie, właśnie do Wawy nadciąga nowa SSSSSucz w klabie :kox:
PIXI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 wszystkim Właśnie wróciłem do stolycy ponad miesiąc w Chorzowie ale karwa - robota ogarnięta :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 uwaga ciecie, właśnie do Wawy nadciąga nowa SSSSSucz w klabie :kox: c**jowe fele, poci sie i w ogole... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 wszystkim Właśnie wróciłem do stolycy ponad miesiąc w Chorzowie ale karwa - robota ogarnięta :gwizdanie: poruchałeś ????
Kolkov Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 uwaga ciecie, właśnie do Wawy nadciąga nowa SSSSSucz w klabie :kox: ciulowe fele, poci sie i w ogole... :gwizdanie: ale 2x 2.7 BiT on board
PIXI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 wszystkim Właśnie wróciłem do stolycy ponad miesiąc w Chorzowie ale karwa - robota ogarnięta :gwizdanie: poruchałeś ???? :gwizdanie:
bajk Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 wszystkim Właśnie wróciłem do stolycy ponad miesiąc w Chorzowie ale karwa - robota ogarnięta :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 wszystkim Właśnie wróciłem do stolycy ponad miesiąc w Chorzowie ale karwa - robota ogarnięta :gwizdanie: Sąsiad jeszcze nie kupiłeś fury
Suli Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ale 2x 2.7 BiT on board Taaaa :gwizdanie: Szkoda, że Norbi nie jest już w Klubie :no: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :( :( :( :( :(
bajk Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Sąsiad jeszcze nie kupiłeś fury Nie jeżdżę sobie taksóweczką wszędzie, nie trzeba męczyć się z chodzeniem na parking.. w poniedziałek oglądam jedną strzałę - może tym razem się uda
PIXI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ale 2x 2.7 BiT on board Taaaa :gwizdanie: Szkoda, że Norbi nie jest już w Klubie :no: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :( :( :( :( :( Suli
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 uwaga ciecie, właśnie do Wawy nadciąga nowa SSSSSucz w klabie :kox: ??
Suli Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Suli ^^^^^ No siema Młody :wink4:
Flyer Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 uwaga ciecie, właśnie do Wawy nadciąga nowa SSSSSucz w klabie :kox: ?? Bubencjusz kupil podobnie jak moskal sluszna fure
PIXI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Sąsiad jeszcze nie kupiłeś fury Nie jeżdżę sobie taksóweczką wszędzie, nie trzeba męczyć się z chodzeniem na parking.. w poniedziałek oglądam jedną strzałę - może tym razem się uda Należało by w końcu , bo puste miejsce w garage się marnuje
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 uwaga ciecie, właśnie do Wawy nadciąga nowa SSSSSucz w klabie :kox: ?? Bubencjusz kupil podobnie jak moskal sluszna fure S4 czy A6 2.7 ?
Rekomendowane odpowiedzi