spanky Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 podajcie konkretna date tego szkolenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Najbliższa sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Najbliższa sobota. no to kibel .... w sobote baluje w Sopocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 hmm ja nic nie chcę mówić ale liczba osób do focha albo strajku rośnie :afro: już 3 nie może Wiciu co z tym konkursem ??? już leci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11319.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11319.0 zrobiłes to .... p.s spadłem z krzesła .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 no to jedzimy z emotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No i skończyło się rumakowanie. Pierdolnął mi rozrząd podczas drogi do tyry, będę szukał głowicy do AFN`a, jeżeli ktoś ma jakieś dojście to dajcie znać. ŻAŁOBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No i skończyło się rumakowanie. (...) No, żeby Cię obsrało . Rzeczywiście żałoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 uuu to strasznie zle dlugo sie nie najezdziles Wit a jakie sa nagrody w tym konkursie ale w sumie to ja i tak wiem kto wygra nasz Adas on ma najwieksze doswiadczenie w tych sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Wit a jakie sa nagrody w tym konkursie ale w sumie to ja i tak wiem kto wygra nasz Adas on ma najwieksze doswiadczenie w tych sprawach To po co robić jak Adaś wygra....aaaa rozumiem żeby miał satysfkację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 To po co robić jak Adaś wygra....aaaa rozumiem żeby miał satysfkację Spox. W emotowym - każdy ma równe szanse. W późniejszym rozwinięciu rzeczywiście mogą być faworyci [br]Dopisany: 17 Maj 2007, 12:24:41_________________________________________________Jeśli chodzi o nagrody, to w tej chwili wymyślam-cóś ufunduję. Mam kilka koksiarskich (tak myślę)pomysłów, ale szczegółowe info za parę dni coby emocje narastały. Lukas właśnie poddałeś mi pomysł na rozwinięcie konkursu , ale to też za parę dni. OOOOOJJJJJ, jak ktoś sie zdecyduje wziąć udział w rozszerzonej wersji to będzie niezły hardkor. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Spox. W emotowym - każdy ma równe szanse. W późniejszym rozwinięciu rzeczywiście mogą być faworyci a ja już coś wrzuciłem lalal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No i skończyło się rumakowanie. Pierdolnął mi rozrząd podczas drogi do tyry, będę szukał głowicy do AFN`a, jeżeli ktoś ma jakieś dojście to dajcie znać. ŻAŁOBA szkoda ... p.s rozrzad to pierwsza rzecz jaka sie robi po kupnie furmanki ,zanim wyjedzie sie z garazu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ale sobie fote zajebałem fiu fiu Panowie o której u pozia w sobote ? Może coś koło 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 szkoda ... p.s rozrzad to pierwsza rzecz jaka sie robi po kupnie furmanki ,zanim wyjedzie sie z garazu ... Spanky, nie dobijaj.. nie zdążyłem i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ale sobie fote zajebałem fiu fiu Noooo... daje rade. Wyprostuj przednie koło Panowie o której u pozia w sobote ? Może coś koło 17 ? Myślę, ze sukcesywnie. Ja jak o 17.00 wyjdę z pracy ..... :shocked:jakiej pracy toż to sobota. 17,00 OK dla mnie OK, pytanie jak gospodarz. Deklarować tak w ogóle kto będzie. Jak z logistyką? Brać auto czy jakieś miejscówki są? Jacyś chętni do wracania w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ale sobie fote zajebałem fiu fiu to sa 18-tki ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 to sa 18-tki Kunio mowil ze wygladaja jak 17" ale to sa 18 " Wit jak cos ja bede jechal samochodem to cie zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Kunio mowil ze wygladaja jak 17" ale to sa 18 " moze to 17.5 " ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi