Góral.tz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jest wspaniale , jeszcze z metr i popieram :good: i będę czuł się jak u siebie :decayed:
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja od rana robię awantę w wspólnocie. Skurwiałe syny nie odśnieżają parkingu.. Dopiero dzisiaj poszło zlecenie na odśnieżanie Szefowa firmy która przywozi ludzi przyjeżdża w szpilkach :polew: nawet jej outlander się zakopał :polew:
HeresR32 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 kupcie sobie auto pozadne auto terenowe i nie bedzie problemu z zaspami ja jezdze i parkuje gdzie chce
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Na taką pogodę to i Quattro nie pomoże. Dzisiaj Insignie 4x4 zrobiłem jak chciałem, bo fujara na letnich jechał. Do przodu jakoś jechał, ale żeby skręcić to... Gratuluję Spróbuj teraz zrobić jak chcesz - Subaru Imprezę na zimowkach, czy tam Audi Quattro na zimowkach A nie Insygnię 4x4 na letnich
soolek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Na taką pogodę to i Quattro nie pomoże. Dzisiaj Insignie 4x4 zrobiłem jak chciałem, bo fujara na letnich jechał. Do przodu jakoś jechał, ale żeby skręcić to... Gratuluję Spróbuj teraz zrobić jak chcesz - Subaru Imprezę na zimowkach, czy tam Audi Quattro na zimowkach A nie Insygnię 4x4 na letnich Przemciu, nie szczycę się tym, że objechałem 4x4, tylko martwię bezmyślności (a może oszczednością) niektórych ...
Czaro_22 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bry Miał by ktoś poratować kablami do aku i pożyczyć trochę prądu ze swojego... Zdechł mi całkiem akumulator a nie posiadam kabli i nie mam jak go wyjąć bo wszystkie kluczę są w bagażniku......
Góral.tz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 gdzie stoisz?? kable mam ale jestem na ursynowie
Czaro_22 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 gdzie stoisz?? kable mam ale jestem na ursynowie Spacerowa/Słoneczna naprzeciwko ambasady rosyjskiej
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 gdzie stoisz?? kable mam ale jestem na ursynowie Spacerowa/Słoneczna naprzeciwko ambasady rosyjskiej Skocz do ruskich pewnie kabli nie mają ale dostaniesz lampkę spirytu na rozgrzanie
Góral.tz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a już potrzebujesz się zwijać?? bo ja za godzinę na zajęcia muszę iść i nie wiem czy się wyrobię, chyba że kogoś tam dorwiesz na miejscu
Czaro_22 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przy rozładowanym akumulatorze nie mam nawet jak się zawijać i nie mam dokąd teraz, busem jeździć nie będę
Góral.tz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 koło 17 może lekko po będę się szlajał po mieście bo jedziemy jednego passata co to zimy nie lubi naprawiać wieć mogę się tam gdzieś przetoczyć i ci z kilo pożyczyć prądu
Czaro_22 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dobra to czekam, tylko daj jakoś znać jak będziesz w okolicy to wyjdę
AndyN Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Spoko, tylko wrzuć tutaj numer fona żeby każdy go sobie zapisał
MRoger Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A potem ustaw sobie powitanie na skrzynce .. coś na przykład jak "Agencja towarzyska w czym mogę Ci pomóc"
Czaro_22 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No tak, coś jeszcze ? Może klatę piwa ?
Rekomendowane odpowiedzi