T-żółw Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 impreza kox tylko we lbie mnie troche szumi obstawiam, ze chlopaki jeszcze spia..wygladali w koncówce na bardzo zmeczonych ide sie regenerowac
ono Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Jezu co sie wczoraj działo hyhyhy , dzisiaj rano umarłem ze 3 razy ,mega kacor Więcej nie pije .
lukaszr Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 mega kacor Więcej nie pije . Chyba w tak małych ilościach :cool:
hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 To nieźle się impra udała ... to co w sobotę poprawka?? już będę na miejscu
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Lukas, a czy Ty dzisiaj nie śmignąłeś mi przed nosem na Wolskiej w stronę Prymasa Tysiąclecia ???? Jezeli to Ty to pasów nie zmienia się na przejściu dla pieszych :grin:, bo inaczej panowie niebiescy :cool: jesli kolo 13 to ja [br]Dopisany: 20 Maj 2007, 19:36 _________________________________________________A to nasz nowy DJ przepraszam za jakosc zdjecia ale bylo ciemno i pacjent sie ruszal ciagle
Norbi Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Ja nic już więcej nie powiem to tak jak ja ...fcuk
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 A jaka pogoda byla gdyby nie to ze dzisiaj byla impreza kameralna to pewnie czesc by nie wrocila o wlasnych silach i nawet flaszka sie zostala rozpoczeta a w skrocie to picie, tance i smiech
hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Widzę że Ono (makłowicz) pilnował zagrychy
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 No kazdy pilnowal ale najlepsza para to Wit z Żona takie bylo dmuchanko ze hoho dobrze ze kielbaska i skrzydelka nie poszly z dymem
hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 hmmmm więcej szczegułów nie potrzebujemy, ponieważ i tak jest ciśnienie ze złości że nie mogliśmy być
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 to dodam tylko tylko ze malo by brakowalo a widzielibysmy szalonego oniaka jak mknie w kierunku katowic na suzuki GSX R zabraklo 5 kieliszkow a tu cos dla Wita i Qrysi oj Poziek chyba znowu bedzie glaskanie
wit.s Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 KOX był. Mega KOX. Do teraz nie bardzo moge sie pozbierać. Dawno się już tak nie zważ...zaangażowałem
poziek Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 jezuś nic nie pamiętam z tych zdjęć... Wit co złego to nie ja spoko imprezka, fajnie że Żółw wpadł z Karolcią pierwszy raz Teraz jeszcze trzeba Klaudyne rozdziewiczyć i Adasia [br]Dopisany: 20 Maj 2007, 22:24 _________________________________________________A ja się super czuje, właśnie 2 pifko zapodaje
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Teraz jeszcze trzeba Klaudyne rozdziewiczyć i Adasia nie no ja mysle ze jakos Adas sam to zalatwi pomocy kolegow mu nie trzeba
platiniumm Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 http://www.ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=1817 głosujcie wszyscy ile wlezie na moją małą gwiazdę jak wygra stawiam piwo
poziek Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 http://www.ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=1817 głosujcie wszyscy ile wlezie na moją małą gwiazdę jak wygra stawiam piwo poszło
wit.s Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 jezuś nic nie pamiętam z tych zdjęć... Wit co złego to nie ja No luz. Wszystko było pod kontrolą-byłem obok czujny (kiedy to było ) Teraz jeszcze trzeba Klaudyne rozdziewiczyć i Adasia nie no ja mysle ze jakos Adas sam to zalatwi pomocy kolegow mu nie trzeba Lukas, złoty chłopaku. adasiowy byś nie pomógł? http://www.ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=1817 głosujcie wszyscy ile wlezie na moją małą gwiazdę Poszło
hornet Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 no no no ładnie się kozacy bawili http://www.ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=1817 głosujcie wszyscy ile wlezie na moją małą gwiazdę jak wygra stawiam piwo Plati już głos oddany - a tak na marginesie ludzie czyście cookiesy i możecie głosować do bólu ( oddanie głosu zapisuje się właśnie w tych małych pliczkach) P.S Plati dzięki za pomoc w piątek masz browarka albo 40% jak wolisz
Lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Wiciu ja to kazdemu pomoge i jestem pewien ze Adas zna numer do mnie To zdjecie mozna dac do konkursu Foch Zólwia na kiełbe
Rekomendowane odpowiedzi