HeresR32 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 czy ktos mi powie jak montuje sie lusterko wewnetrzne?? dzisiaj rano wsiadlem do samochodu i urwalem wewnetrzne lusterko tzn. lekko je zachaczylem i spadlo z zaczepow razem z oslonka na kabel, z nerwow nie umialem go przymocowac spowrotem na swoje miejsce wiec postanowilem zapytac sie was na poczatku zanim je zepsuje i mam takie pytanko jak zamontowac to lusterko poniewaz nie chcialo mi sie wsunac od dolu, moze jest jakas inna metoda montazu? zakladam same lusterko a pozniej oslonke od kalbi czy wszystko razem? dzieki za pomoc
boberek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 trzeba ustawic jest 90stopni i przekrecic tak mi sie wydaje
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 elo fredzle dzisiaj rano wsiadlem do samochodu i urwalem wewnetrzne lusterko tzn. lekko je zachaczylem i spadlo z zaczepow razem z oslonka na kabel, z nerwow nie umialem go przymocowac spowrotem na swoje miejsce wiec postanowilem zapytac sie was na poczatku zanim je zepsuje i mam takie pytanko jak zamontowac to lusterko poniewaz nie chcialo mi sie wsunac od dolu, moze jest jakas inna metoda montazu? zakladam same lusterko a pozniej oslonke od kalbi czy wszystko razem? dzieki za pomoc Jak Ty to zrobiles? Lusterko nakladasz na mocowanie pod katem i przekrecasz - pokombinuj... Tylko ostrzegam - latwo szyby pekaja przy takich operacjach
HeresR32 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Flayer to zes mnie pocieszyl ale mysle ze nie peknie.... thx za pomoc Panowie
Suli Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 żeby o czymś pisać trzeba mieć pojęcie, czego i kaliemu i Tobie Michale na temat sti czy evo czy jeżdzenia autem z klatką ewidentnie brakuje A czy eSTiaI występuje też w dyzlu i avancie :?: :mysli: :nabijasie: Jeśli nie, to faktycznie nie mam o tym pojęcia :polew: :polew:
poziek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 to faktycznie nie mam o tym pojęcia :polew: :polew: widać
Kamyk Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: ja pierdzielę, spadłem z krzesła ze śmiechu
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To cos, co mialem miedzy klockiem, a tarcza to kawał żwiru kurfa... wyglada mi to na to czym ostatnio sypali ulice
hornet Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To cos, co mialem miedzy klockiem, a tarcza to kawał żwiru kurfa... wyglada mi to na to czym ostatnio sypali ulice :polew: ja też takie coś przyuczyłem
Buba Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To cos, co mialem miedzy klockiem, a tarcza to kawał żwiru kurfa... wyglada mi to na to czym ostatnio sypali ulice może masz osłony źle założone? tez miałem podobnie ale wina była właśnie odgiętych osłon wewnętrznych
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nie no... opony sa dobrze zalozone, poprostu mialem niefart... no i nie mam oslon blaszanych za tarczami, ale akurat żwir wpadl pod klocek na zewnetrznej stronie.
HeresR32 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 to jest ten slynny zwirek? nowy sposob walcowej na zasniezone ulice?? o kur.... lepiej by bylo jakby sobie go nasypala do glowy zamiast ryzu dmuchanego ktory ma, przynajmniej miala by glowe ciezsza
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 nie wiem, czy to ten... ciezko powiedziec.
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 nie wiem, czy to ten... ciezko powiedziec. Musisz przeprowadzić dokładną analizę skladu i budowy
Kamyk Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 takich to bym za jaja i na drzewo przy -20 najlepiej http://wiadomosci.onet.pl/wideo/tirem-na-trzeciego-w-sniegu,8301220,1,klip.html#
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Peeeerrrrrdolony! Miszcz na słupie wysokiego napięcia.mp4
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Niby gadają, że to jest głupie i że gość to debil, a pewnie 15 minut temu sami go popuszczali, że niby nie wejdzie na taki słup
Rekomendowane odpowiedzi