Kamyk Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 nie ma to jak dobrze zacząć dzień ...
bajk Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 orientuje się ktoś, czy jakieś ASO u nas daje samochód zastępczy za frikersa do napraw powypadkowych? sprawdziłem póki co autovive i u nich a3 za 200/dobę
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 zapomnij, jesli masz auto na firme bierz auto zastepcze a pozniej fv za jazdy przedstawiasz ubezpieczycielowi, koszty zwiazane z brakiem auta ktore sluzy Ci do pracy
bajk Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 No tak, tylko samochód będzie robiony z mojego AC, w którym nie ma ani słowa o zastępczym samochodzie.. Samochód niby jest jako środek trwały na firmie, ale ubezpieczony na osobę prywatną
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 robiony z mojego AC gość wjechał ci w bok i robisz ze swojego AC ?
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 pewnie tak, a później regres na sprawcy OC[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 10:10_________________________________________________ No tak, tylko samochód będzie robiony z mojego AC, w którym nie ma ani słowa o zastępczym samochodzie.. Samochód niby jest jako środek trwały na firmie, ale ubezpieczony na osobę prywatną ja już się scfaniłem i mam zastepcze na 14 dni z pakietu AC
bajk Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 robiony z mojego AC gość wjechał ci w bok i robisz ze swojego AC ? tak, ponieważ do kolizji doszło z mojej winy :gwizdanie:
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 robiony z mojego AC gość wjechał ci w bok i robisz ze swojego AC ? tak, ponieważ do kolizji doszło z mojej winy :gwizdanie: Ty weź olej to NMnP i zacznij jeździć do normalnego instruktora czyli Wróbla.
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 NMnP co to bo nie wiem c**jNIA AZ ŻAL d*pę ŚCISKA
bajk Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Tylko, że do kolizji nie doszło na lotnisku.. więc NMnP nic tutaj do tego nie ma. Nie wiem czemu tak ciśniesz Poziek na NMnP.. 26vsxrWITIo
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie wiem czemu tak ciśniesz Poziek na NMnP.. bo dla mnie to wyrzucanie kasy w błoto 1. kto ma ci coś tam podpowiedzieć o jeździe ? Wró przy każdym zakręcie ma coś do powiedzenia a najlepiej to widać jak jeździsz z nim cały dzień i widzisz jak ucinasz kolejne sekundy po każdym przejeździe 2. dobrze, że dałeś filmik, bo widać, że trasa jest prosta, zupełnie nie wymagająca i 70% zakrętów ja bym pojechał prosto bez poślizgu 3. cały czas twierdzę, że taki OES Janki na przykład, gdzie rozstawiasz wózki i śmigasz, uczysz się hamowania lewą itp. jest bardziej pożyteczny nic taka próba w NMnP, a w ogóle koksem jest M1 w Markach
HeresR32 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Tylko, że do kolizji nie doszło na lotnisku.. więc NMnP nic tutaj do tego nie ma. Nie wiem czemu tak ciśniesz Poziek na NMnP.. 26vsxrWITIo niezla miejscowka szkoda ze ja nie mam takiej w poblizu a z tego co widze kierowca audi daje rade tylko jakas piz*... lancerem stoi na srodku :polew: a taki instruktarz jest platny hehehe
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ten gość z audi śmiga na kolcach. Heres jeździłeś kiedykolwiek w życiu na kolcach ? :gwizdanie:
HeresR32 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ten gość z audi śmiga na kolcach. Heres jeździłeś kiedykolwiek w życiu na kolcach ? :gwizdanie: jezdze
HeresR32 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 jezdze no to wiesz co i jak ja mam kolce na aucie terenowym ale mysle ze duzych roznic nie ma
Rekomendowane odpowiedzi