Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wiem o co Co chodzi i co chciałeś powiedzieć. Nie żyjemy w idealnym świecie.. Mało tego, żejemy gdzie żyjemy. Powinni im przypierdolić taką karę, że by im buty spadły.. I nie karę, którą przeznaczą na rzecz walki z dziurami, tylko kasę do ręki gościa, który to auto kupił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 dobra Panowie tak samo można kupić nowe auton z salonu bite i bedziesz jeździł nowym autem z przekonaniem że jest cacy a nagle taki zonk może wyjść przez przypadek :gwizdanie: więc bardzo dobrze że biorą sie im za dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 dobra Panowie tak samo można kupić nowe auton z salonu bite i bedziesz jeździł nowym autem z przekonaniem że jest cacy a nagle taki zonk może wyjść przez przypadek :gwizdanie: więc bardzo dobrze że biorą sie im za dupe Kolega w ASO Skoda w Płocku pracuje to mówił mi że czasem przyjeżdżały nowe skody na lawetach z wgniecionym jakimś elementem.Auto szło szybko na lakiernie i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 dobra Panowie tak samo można kupić nowe auton z salonu bite i bedziesz jeździł nowym autem z przekonaniem że jest cacy a nagle taki zonk może wyjść przez przypadek :gwizdanie: więc bardzo dobrze że biorą sie im za dupe Kolega w ASO Skoda w Płocku pracuje to mówił mi że czasem przyjeżdżały nowe skody na lawetach z wgniecionym jakimś elementem.Auto szło szybko na lakiernie i po sprawie nieraz to poprostu wypadek przy pracy podczas ładowania a nie raz ktos postanowi sobie pojezdzic po placu gdzie przetrzymywane sa auta i tak znajomy rozje... :gwizdanie: nowego 407 coupe biturbo hehe i to tak konkretnie, oczywiscie auto sprzedalo sie bezproblemu jako bezwypadkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jjjj4eKhW00&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dobra Panowie tak samo można kupić nowe auton z salonu bite i bedziesz jeździł nowym autem z przekonaniem że jest cacy a nagle taki zonk może wyjść przez przypadek :gwizdanie: więc bardzo dobrze że biorą sie im za dupe Kolega w ASO Skoda w Płocku pracuje to mówił mi że czasem przyjeżdżały nowe skody na lawetach z wgniecionym jakimś elementem.Auto szło szybko na lakiernie i po sprawie nieraz to poprostu wypadek przy pracy podczas ładowania a nie raz ktos postanowi sobie pojezdzic po placu gdzie przetrzymywane sa auta i tak znajomy rozje... :gwizdanie: nowego 407 coupe biturbo hehe i to tak konkretnie, oczywiscie auto sprzedalo sie bezproblemu jako bezwypadkowe nie wiem czym tu się chwalić :gwizdanie: to jest temat rzeka obyśmy nigdy nie trafili na takie samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Panowie i Panie i dresiarze co tu taki spokój?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 spokój pozorny - napięcie rośnie dzisiaj White Hart Lane, godz 17 15 .... odliczam godziny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ja dzisiaj eSke sprzątam, kupiłem sobie różne dziwne preparaty i wreszcie może ten syf w środku ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qaQyOW53hPs&feature=grec_index Ale komedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dzisiaj White Hart Lane, godz 17 15 .... WTF ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Kurde tez musze swoją umyć , od czerwca jej nie mylem , chyba juz czas Ale gdzie niegdzie kolor jeszcze widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 za kretactwo powinna dostac piec razy tyle, jak beda mieli tetre to sie skonczy w h. ciecie tylko ciekawe kiedy bedzie ich stac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 przy okazji wymieniłem końcówki drążków i mi się troszkę koła rozjechały :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dzisiaj White Hart Lane, godz 17 15 .... WTF ??? moskal, nie łapiesz ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dzisiaj White Hart Lane, godz 17 15 .... WTF ??? moskal, nie łapiesz ?????? ja głupi ogólnie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dzisiaj White Hart Lane, godz 17 15 .... WTF ??? moskal, nie łapiesz ?????? ja głupi ogólnie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ja głupi ogólnie jestem to jest nas 2ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi