Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kasztelan panie niepasteryzowany to już całkiem :kox:za***isty jest jeszcze Ciechan ale znam tylko 2 sklepy w których go widziałem Niepasteryzowany jakieś 2 tygodnie ważności
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Rzadko kiedy zgadzam się z tym bydlakiem, ale tu ma rację :naughty: :naughty: :naughty: Przez ostatnie 6 lat piłem tylko i wyłącznie Tyskie gronie a najchętniej Tyskie książęce Jednak ostatnio chyba coś się skiepściło bo nie idzie mi I w tej chwili nie mam faworyta nastąpiło najzwyczajniejsze przemeczenie materiału , odstaw na troche i wróc do niego potem , bedzie 2 razy lepszy :kox: :kox:
rafalekx Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 nastąpiło najzwyczajniejsze przemeczenie materiału , odstaw na troche i wróc do niego potem , bedzie 2 razy lepszy :kox: :kox: możliwe Bo na serio jeśli sam sobie kupowałem lub miałem wybór zawsze szło tylko Tyskie inne się nie liczyły To przeskoczę na trochę na jakiegoś redsa i znowu wrócę do odpowiedniego piwka
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jakiegoś redsa NIE , nie wykonuj az tak drastycznych ruchów , Reds jest dobry na zapojke do wódki a nie jako pełnoprawne piwo dla zdrowego faceta zmień po prostu marke
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Perła jest najlepsza ale to podobnie jak Kasztelan/Ciechan piwo regionalne i w swojej okolicy smakuje za***iście a na drugim końcu polski jak końskie szczyny
rafalekx Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 NIE , nie wykonuj az tak drastycznych ruchów , Reds jest dobry na zapojke do wódki a nie jako pełnoprawne piwo dla zdrowego faceta zmień po prostu marke wiem żartowałem reds... przecież to nie jest piwo Perła jest najlepsza może być jak ktoś stawia wtedy to każde może być Nie no perła daje radę
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 co sie tak czaisz ???? :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 co sie tak czaisz ???? :kox: :kox: a tak z nudów wyślij mi skan tej umowy
Buba Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 co sie tak czaisz ???? :kox: :kox: a tak z nudów wyślij mi skan tej umowy jestes w pracy??
Buba Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jestes w pracy?? ano jestem a masz kompa?
Kolkov Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 a masz kompa? stacjonarkę tylko przybywaj po ten czujnik samopoziomu.
Kamyk Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kasztelan panie Carlsberg wali skarpetami co ?? :shocked: ktoś tu widzę rzadko nóżki myje - higieny więcej panie kolego
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jestes w pracy?? ano jestem O stary.. do Ciebie dodzwonic się to jakaś masakra
Kolkov Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 jestes w pracy?? ano jestem O stary.. do Ciebie dodzwonic się to jakaś masakra o 9 rano? W niedzielę? R U crazy maaaaaaaan?
Buba Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 a masz kompa? stacjonarkę tylko przybywaj po ten czujnik samopoziomu. chory jestem ;(
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jestes w pracy?? ano jestem O stary.. do Ciebie dodzwonic się to jakaś masakra o 9 rano? W niedzielę? R U crazy maaaaaaaan? 9 to już prawie południe
Rekomendowane odpowiedzi