Reggi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 robie sam, jak nie pomożecie to sam coś wykombinuje i będzie dobrze. Powiedzcie tylko jaką to fabrą malować i jak przygotowac powierzchnie. Lepiej czarny mat czy połysk? Co bedzie lepiej wyglądało przy czarnym lakierze? Bardziej się skłaniam do matu. To co Ci napisał Moskal tylko ja bym polecał podkład NOVOL ( akrylowy ) i farbę Śnieżka czarny mat ( również akrylowy ) http://www.karolewscy.pl/index.php?p1653,sniezka-multispray-samochodowy-600-ml-czarny-polysk Do odtłuszczenia wystarczy Ci rozcieńczalnik NITRO ( UWAGA PO NANIESIENIU PODKŁADU NIE STOSUJESZ JUŻ NITRO DO ODTŁUSZCZENIA BO ZETRZESZ TO CO POMALOWAŁEŚ ) do odtłuszczenia po malowaniu podkładem kup - zmywacz antysylikonowy. Do zmatowienia " chromu " użyj papieru ściernego o wysokiej gradacji ( 600- w górę ) lub włókniny ściernej ( bardzo dobra opcja ). Ogólnie to masz w c**j zabawy.. :naughty: :naughty: :naughty: :kox: :kox:
kokos Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 to jak panowie - bedzie mial ktos kompa i 15 - 20 min zeby pomoc koledze ? to zawsze jest loteria Ragga,odebralem rekaw od fryzjera,prawie tydzien czekal,jak zwykle ,dzieki
Kolkov Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 wyjebaeś się na stoku, że na forum siedzisz? to zawsze jest loteria będziesz na psocie?
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ragga,odebralem rekaw od fryzjera,prawie tydzien czekal,jak zwykle ,dzieki Polecam się jak zwykle
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja tez wpadne na chwilke, a potem wracam do roboty :gwizdanie:
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 pamietaj o tym ,że mój partner nigdy z nikogo nie drwi bez powodu :naughty: :naughty: niewielu to tak "dogłębnie" rozumie...partnerze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 18:35_________________________________________________ Do odtłuszczenia wystarczy Ci rozcieńczalnik NITRO to chyba oczywiste ?? :kox:
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 to chyba oczywiste ?? :kox: Stary..umówmy się tak.. ja to wiem..Ty to wiesz.. Kali...
Kolkov Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 to chyba oczywiste ?? :kox: Stary..umówmy się tak.. ja to wiem..Ty to wiesz.. Kali...
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 to chyba oczywiste ?? :kox: Stary..umówmy się tak.. ja to wiem..Ty to wiesz.. Kali... no fakt , nie przemyślałem swojego wpisu
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 to chyba oczywiste ?? :kox: Stary..umówmy się tak.. ja to wiem..Ty to wiesz.. Kali... no fakt , nie przemyślałem swojego wpisu Kurfa ..ciekawy jestem efektu
moskal Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Kurfa ..ciekawy jestem efektu a ja wrecz przeciwnie bo znając zycie przypadnie mi rola "poprawicza" po tym partaczu
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Kurfa ..ciekawy jestem efektu a ja wrecz przeciwnie bo znając zycie przypadnie mi rola "poprawicza" po tym partaczu Wykąpiesz to w Nitro i po problemie O ile Kali nie potopi kloszy rozpuszczalnikiem
Norbi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Byłem na spocie pierwszy, odjechałem ostatni wyrezana new popielniczka dzienki Szpecu.
ono Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zaglosujcie plz na czy http://gt-online.pl/foto-grand-prix/runda-2-glosowanie/ Gdzie to wsadzić żeby wiecej ludzi zagłosowało ?
Rekomendowane odpowiedzi